jessica shululu

hehe ja ni sitter h'r och ska egentligen fortsätta städa.
n'mligen så att jag har inte städa mitt rum innan jag åkte till london pch jag har bara slngt alla kläder som jag hade emd mig till london och resväskan står kvar. jag är hopplös. men garderoben 'r städat nu 'r de bara allt i rummet lvar. poch jag hart två svarta om intre tre svart säckar ulla med gammla och nya kläder som jag inte orkar med. kom oh kolla någon, annars slänger jkag dom eller ger bort till mammas jobbarkompisars barn eller något i den stilen ..

lisa jag skirver för du säger, men yra tanlar och osv , vet jag ej om jag kan skirva hehe.. jag är inte så yr just nu..
eller?  kanske jag är. vet inte rikigt vet bara att jag är hungrig och känner mig ensam, mamma jobbar natt.. tänkte ju ringa mormor, men kom ju på att klockan är ju liiiiiiite mycket och så tänktejag duscha men för sent orkar inte får göra de imorn bittit. fan va kul o lsa.

på lördag ska vi hem till sofie och fira 20 åringen., congrats..  tiden spirnger iväg eller hur?  jag vet inte vart jag tar mig till..
och alla bara gliderifårn varandra nu när man börjar bli äldre.. de är augustifestival och jag kommer ihåg de tiderna så mycket, hhaa sprangomkring där på gatorna som små fjortisar ellervi va fjrotisa, och va ute till 4 på mornarna och drack i parker och försökte komma in i öltältet  vid vasa där, nee fy de va tider..  nu skaju alla jobba så de blir inte mycket ränna på stadens gator..  inte för att man vill det ..   jo om jag var 13 14 15 år kanske.. men kuuuuuuuuul då!

lisa när blir de london då?  biljetterna är ju very cheaaaapooo?  ska vi åka i slutet av september? tycker de låter fucking great  ?


ne nu ska jag fortsätta städa efter min lilla paus.  vi hörs då. shulululllyllulululu









jessica.

jag förväntade mig massvis med annat när jag kom hem, trodde de va annorlunda. inbillade mig att de skulle bli eller vara det. men inget var istort sett inte förändrat. finns vissa saker . saker som man just nu får kämpa för som var lätt förut. man behövde inte ens lyfta ett finger. vissa vänner måste man verkligen kämpa för att få kontakt med. vissa bara förvinner? visst jag ska lyssna. vänner kommer och går. några står kvar. men va fan. less.
men de jag mest förväntade mig, de finns inte kvar, en lite liten smula en liten del utav det. jag är så less för de.
men jag ör tillbaka . de jag uppskattar mest. jag älskar norrköping. det är myclet skit snack, all får reda på allt. alla vet allt om alla . de är jämt brpk. tjejbrpk . konflikter. men vad hade jag i london ? inte en enda konflikt jag saknade de lite..
nu är jag hemma och på bik bok finns jag. glad.

jag vill träffa pharell. de är min big dream. take me 2 him. han är vackrast..  just frontin.

sommaren är snart slut. några dagar kvar. ojdå de går fort. tiden flyger iväg.
 tripp trapp tripp trapp.

ne work tomorow. sova nu.

jag saknar london.

shu.