london

har ni någon gång gått in på lunar sedan man slutade med det?
jag gick precis in och hitta massa gamla bilder och massa blogg inlägg, haha
de är så roligt att kolla tillbaka och minnas.. men de dåliga är att man inte kan ta bilderna
och jag fattar inte ´min print screen? om de heter så?
ni borde kolla haha..

   

london baby

jag känner att jag vill ha lila ögonskugga till helgen
men då blir jag så blek? hum, får fundera på det.
röda naglar? ne jag tycker jag ser så tantig ut med korta avbitna naglar och så är dom fula,
svart eller vit får de bli..varför jag skriver de här vet jag ej, jag är happy and tired today.

jag längtar till helgens balader.

idag låg jag uppe till klockan 7-8 imorse för att jag kunde verkligen inte sova, jag var nervös?
och ville prata med mamma, hon är nämligen i thailand så jag fick vänta tills klockan var rätt tid för henne..
men som tur var  började jag jobba kl halv 2 för då kom tristans mamma, så idag har jag pratat enegslak ungeäfr hela dagen och de har varit kul, jag förstår henne grymt bra. hon var rolig att prata med..
hon hade snygg klädstil, hon hade ett guldhalsband av stål runt halsen snygg ring massa armband en typ guldiga brons jacka och skin brallor med en röd, brun topp till.. shysst stil tyckte jag. och hon diggade mina tiger gummistövlar, ni ska få se dom någon gång..
men hannah har iaf fyllt år idag så förra helgen köpte jag present åt henne, jag och lisa var i kingstone..
de blev en lila med glitter hello kitty tröja och en lila mörk kjol till med vita strumbrax
och hon gillade de alot, och då böev jag glad att hon tyckte om de kläderna..
så fyller ju alexander ett år 8 april då köpte jag ett par bjärrlor el va det heter , för han tycker om ljud ochmusik .. så¨de får han när han fyller år..
vi skulle egentlig haft barnkalase med massa kids här idag och föräldrar men hannah är lite krasslig så de blir den 12.e istället dagen efter min födelsedag så då blir de real cake..
hehe..

jag längtar till helgen redan !
men dagarna går ju faktist jätte fort..
men nu ska jag städa mitt rum..
för mitt hår fäller ju inte lite hår,hela badrummet är totally hair everywhere..

ciao so long

image738
 image740

london

ohweeeey.
så var helgen avklarad..
fredags låg jag och var totalt död. gick inte ens ner till familjen på nästan heladagen så de fick messa min mob och kolla om de va bra med mig haha.. men pratade lite med A och de skulle festa så jag tänkte ne lördag är någ bättre för min del .. men gick ner och åt och de bjöd på vin ett gott vitt vin så jag blev pepp och åkte till soho och festade litte.. det var alots of fun, vi var på samma ställe som förra helgen helt okey.
men jag åkte hem efter en klockren kväll och sov bort hela lördagen och sen va jag inte så pep på att åka till sohoe och festa igen så de blev att jag somnade vid halv 11 och vaknade rätt tidigt, men somnade om igen på bomangen..
idag söndag har jag bara kollat på film sen ätit med familjen och kollat på en vädligt bra afrikansk serie.. the no1 ladies bla bla ...

har kollat in lite biljetter hem, tänkt komma hem i slutet av april och kanske innan , beror på vad priset ligger på, nu ligger dom på 2000 kr så jisses väldigt dyrt. men vad ska man göra om man vill hem ett tag och hälsa på..

ne nu är klockan två här och jag kan inte sova.
men ska försöka..

love xx j

london

min dag :
oj hehe denna dag har ju inte varit så rolig..jag vaknar halv 7 somnar om vaknar halv 10
vaknar 1 somnar om vaknar 13´34.. sedan desshar jag bara legat och kollat på bloggar och kollat ut på regnet och lyssnat på det underbara ljudet av regnet som faller mot fönsterbläcken och oskans bomrande.. jag skulle egentligen ha åkt in till ealing brodway idag och tagit en kaffe kollat in top shop och musikaffärerna, hvm tex.
jag såg solen skina jätte fint, sen dog den.. regnet tog över.. och då dog jag med, jag la mig tillbaka i sängen och bara suttit här.. när man inte gör någoting så tänker man, jag tänker just nu att jag är ensam? hehe men jag är glad för det.. inget jag klagar över! de är bra att vara ensam ibland man får tänka osv..
men tänkte åka dit imorgon istället då är det mer öppna affärer eftersom de är röd dag men lördag var det tydligen inte som de här? eller vad vet jag!
jag har ingen anning om jag ska ut idag träffa en vän, fårse men kan bli på lördag istället för idag, har ingen ork till att ens göra iordning mig.. de tar på krafterna att ta hand om små barn :)

Är det ingen som funderar på att komma hit och hälsa på mig :) ?
skulle vara roligt om någon kom, för har då pratat med sussane och hon sa att de var absolut okey om någon kom över en weekend och hälsa på. sen vet jag ej ifall två st fick komma och bo hos mig, men de tror jag inte var några problem, men skulle vara roligt om ni kom, jag har ju stort rum dubbel säng kyl  toa dusch osv. precis som en liten lägenhet.. kom till mig..
vet att jag har bara varit borta i 20 dagar men jag ändå att någon kommer ju.. ska visa er runt lite!

ne nu ska jag någ gå ner och ta en macka eller två och sedan blir det middag och antagligen film för mig själv om inte hannah vill komma och joina mig.. söt tös..

ciao
xx jess

LONDON baby

allt bara verkar eller de är bara massa prat om barn just nu, vart jag än vänder mig om kid kid kid och vart jag än läser kid kid kid.. jag får huvudvärk faktist. jag har sådan tur att jag hamnat i en VÄLDIGT bra familj, jag tycker om dom jätte mycket.. dom förstår mig om de skulle vara jobbigt med något.. idag vid matbordet så fick jag beröm..
- " jag och tristan tycker du sköter barnen jätte bra" då blev jag iaf glad:) de fick mig på bra humör. humöret har inte vart på topp idag.. ville bara säga till ubgarna håll käften och sluta fightas med mig, gå upp ur sängen och ät frukost och klä på dig.. men med dom hundögonen jag fick tillbaka så fick jag muta henne med godis för att hon skulle gå upp.. hehe vill ju vara lite extra snäll, ibland dock! inte allt för ofta.. men hon hade faktist feber och sa  I WONT MY MOOMIII .. wiiih. kul .

imorgon fredan 21 åker lisa hem till norrköping i en hel vecka . jag klänner att jag kommer bli lite ensam, men de kanske är nu jag får känna på hur de va för lisa att vara ensam ganska länge.. jag blev glad när jag såg henne första gången i london, hennes ansikte fylldes upp va glädje och mitt med .. huhu hon var söt !
men nu kan jag utforska tuben och ealing brodway bussen och allt själv, ist för att bara gå efter lisa och hänga efter henne, så nu måste jag lära mig lite själv. jag har vart lite den lata personen som alltid sagt med ex "men ne jag vågar inte ringa, kan inte du det ? " hehe något i den stilen.. men nu over ..  får hänga istället med mina grabbs in london insted of lisa.. so yeah!

ne imorgon ska jag åka in till ealing bordway och sätta mig på ett fik och skriva lite och dricka en kaffe och inbilla mig att någon sitter bredvid mig haha.. men jag kommer vara själv..
men fan egentligen är de inte pinsamt att gå själv här i lobndon, vem fan känner jag? det är ju inte diretk som norrköping hahah.. så blir skicka några brev ..

men ciao ska kolla film nu..  hittade gammal filmer här hemma hos familjen , som tex rain man shallow hall saw osv.. me like!

xx jess

image735

image736
image737
i love my new t-shirt

LONDON

hey hej haj hi

"There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, and who always will. So don't worry about people in your past, there's a reason they didnt make it into the future."


nu är de så att jag behöver en dos utav dig just nu
 som jag alltid fick hemma regelbundet..
kärlek till natalie.


london baby

I had leaving and now i thinking and I wanna thanks for being my friends..
today i had a sat, what if i never had meet you guys?
i just want to tell that i love you all.

idag ringde jag natta, de va så skönt att prata! har saknat hennes röst..
i miss u..

just like a dance on the roses.. jag älskar london


london baby

hey hey hey..

jag har förbannat ont i min mage, de kan ni tjejer förstå
som måste vara med om det en gång i månade.. ush vad jobbigt det är!
men ska inte klaga..
helgen var toppen, jag och lisa började med att  gå och köpa vin tre flaskor. oj oj
fast de var bara jag som drack en hel vinare,lisa come an:d men vi kom fram till emelie
vid tio tror jag klockan var, och började pimpla vin och drack vin sedan så for vi vidare till traffik som ett ställe hette, och där satt vi bara en stund.. tyckte de va roligt folk, men jag har ett par strumpbrax som är hål i på knät ett jätte litet, o alla bara kolla på mitt hål som om jag vore dum i huvuvdet som inte gjorde något åt de:p men jag brydde mig inte.. sedan kom de fram en kille och började prata fotboll offcourse, jag sa bara prata med min kompis istället hon är fotbolls fatast. han sa till lisa "du kan inte veta vem tottenham är?" lisa asgarva och jag sa till killen , hörredu lisa är bäst på fotboll.. så ta ditt pick och pack och dra.. men vi drog istället vidare eftersom de stängde redan vid ett så vi drog till ett ställe som hette aqarium.. och vi tänkte här kommer vi inte kunna stanna länge, men vi de kom sig att de va öppet till tio på morgonen, go for it!
om ni läser lisas (resedagbok- lisafr)  så var fredagen en mkt spännande och händelsefull dag.. orkar inte skriva ..
men det är helt sjukt vad diskreta folk är här ute med droger.. fast de ska jag egentligen inte säga för de kom fram två st killar till mig.. " hey girl, wanna buy some kokain?"  no way! läs lisas.

lördagen var händelsefullrik den också.
jag och l åkte till portobello road, to the market helt bakisar va vi, och gick omkring där och såg helt flumma ut..
jag köpte en present till natta och ett par solbrillor till mig .. ett par grymma wayfares. och så hittade jag en jätte snygg t-shirt, svartochguld me like-!
men vi orkade inte gå så länge så vi åkte hem och sov ett bra tag innan de va dags igen att starta på ett nytt vin glas, ja vi hade en vinflaska kvar. så bar vi av för att träffa några vänner och skulle på en fest där man verklifen inte fick ha sneakers, speceillt inte vita. så jag tog typ på mig de finaste jag hade med mig hhaa, så blev de tillsut att vi inte gick till de partyt, utan en pub precis brevid och där satt vi ich drack och hade kul sedan skulle vi vidare.. till något place? men vet ej vart för vi var så många så vi kunde inte bestämma oss, men de blev att gå till en coktailbar som vi stannade i ungefär en halvtimme, sedan var de att gå igen för nu skulle vi till ett annat ställe helt plötligt alla ville till sina ställen:p men så skulle vi gå in men alla kom inte in pgr klädsel osv, btw dom är grymt hårda med klädsel, och jag som är sneakrs brud och inte klack, so what should u do? köpa ett par klack som jag inte gjorde, men som jag skulle.. men vi fortsatte iai I REGNET, eftersom de regnade, så mitt hår blev alldeles lockigt.. och fult.. men så kom vi till stället som vi stannade på resten av kvällen tack och lov. och det var grymt kul..
jag hade en toppen kväll och gaah vad kul jag hade..
Lisa och jag i ett nöttskal.. :D

idag måndag har träffat på sussanes mamma, som ska vara här i två veckor :)
så bra då hjälper hon mig med barnen:) hon är jätte trevlig.. riktigt glad person!
nu ska jag gå och lägga mig för imorgonen ä'r de bara jag och karin med barnen ändå tills läggdags..
sleep well..
saknar er där hemma..
jag har allt hört skvaller:D vad roligt.

x x jess
image729

                    Tar ju sån förbannat lång tid agtt ladda upp bilder. so oh no inga mer!

london foshoo

denna vecka har gått otroligt fort, redan fredag nu?
så de är ju ändå skönt..
denna vecka har varit mycket händelserik..
vart med barnen ensamma väldigt mycket och det har gått hur bra som helst
för en ung tjej som nästan aldrig tagit hand om barn förr på det här viset..
men jag säger igen nu att jag trivs som som bara den och jag längtar inte ens hem?
jag längtar bara efter mina älsklingar och speceillt till min underbaraste bästaste kompis natta :)
hon är guld värd, hitta en bättre människa än henne! ställer alltid upp på ALLT och finns för en där precis jämt jämt jämt när man behlver prata bara ringa och säga jag är ledsen, så är hon där och gör en glad, hon får en att må som en prima ballerina.. med hennes ord kan inge uppmuntra mig för ingen vet så mycket som natta vet om mig, lite läskigt:p men jag älskar henne som om hon vore min egen syster.. för hon är som en syster för mig! sviker dig aldrig.. finns här för dig i vilken sekund som helst.. jag är bara två timmar ifårn dig och ett telesamtal när hur vart vilken tid som helst ..
she is my soulmate sis!

åter till dagarna som har passerat förbi.. jag har de jätte kul med barnen och med Lisa .. och familjen ska vi inte ens prata om, jag älskar dom.. mamma sussane hon är som en riktig kompis och vi pratar om nästan snart allt, kanske inte allt ännu men men..
och jag har bytt massa med blöjer, blääääää! jag har vant mig vid doften nu.. innan var det inget snack om saken, jag var verklihgen nära på att svimma:s jag dog, jag fick ingen luft och jag blir så äcklad att jag vill spy när jag bara f¨r in doften i näsan eller att jag känner att jag andas in den, FY! men nu är jag van och tycker det är kul att byta..
nu i helgen blir det livat tror jag, idag fredag (klockan är över tolv här, ett hos er) ska jag träffa mli, vi jobbade på bik bok ihop.. och hon pluggar här i london.. så de ska bli grymt kul att träffa henne, hon bor på brick lane och där säger jag bara take me to the vintage, dom har de populäraste second hand/ vintage butikerna ever. som tex rhe laden showroom, som sienna miller och victoria beckham brukar shoppa loss. jag längtar tills imorrn .. ska införskaffa mig ett par klackar .. kan inte gå ut med gympa dojjor:s funkar inte så här. så hon ska visa mig runt och så hoppas jag på att ta en drink eller två? . lördag blir det portobelloroad marknaden med lisa och abby? om han skulle med, ochsedan bär det av hemmåt och göra iordnings sig för utgång i centrala london ..  själv så är jag hemma i huset i helgen, lite trist men de kan vara skönt att slippa allt skrik och gnäll från barnen.. men de är hemma igen söndag kväll, så då ska jag förbereda middag till dom hade jag tönkt, liten suprise :)
ne nu ska jag lägga mig och kolla på lite nerladdade filmer ..

återkommer efter helgen med bilder osv.. roligare då.

glöm inte att mitt nya nr är +447964481105

image723

image724

nya nret

hey shorty..

nu är de så att jag ska inte använda mitt nummer här i london, bara någon gång iblad om de skulle behövas så
mitt nya nr är +447964481105.. så texta och ring dit om ni vill nå mig för på mitt andra nummer kommer jag inte andvända mer, bara när jag är i sverige okey?

ciao

london baby

hello..
dagarna känns som att de går fort, gör dom eller inte ?
jag fick träffa lisa en liten stund på fredagen, då marie och lisa gick förbi för att säga hello..
så då bestämde vi att vi skulle ses på lördag och åka in till oxford circus och åka till top shop.
så de bar av 11.09 tåget in till the town, först vi ser är  TOP SHOP. självklart går vi in dit först.
hitta förbannat mycket med kläder och skor väskor massa snygga glasögon, men jag tänkte efter när jag var där inne väldigt duktigt gjort utav mig som bara shoppar bort alla pengar, att nej ska inte göra av med massa och handla massa som jag inte kommer andvända, liksom när ska jag andvända allt? de kommer ju bara vara på helgerna och på helgerna går vi ju inte ut varje helg.. så då täknte jag att jag vöntar till sommaren och innan jag åker hem för då kommer äönnu mer nyheter in.. men jag köpte en bh och sedan födelsedags present till syster min som fyller 23 år på lördag, och usch jag som alltid brukar vara med och fira henne. jag hoppas iaf att hon får en toppen födelsedag och blir nöjd med mina fina paket, egentligen vill jag bara ringa och säga va de 'r för jag är så störd haha!.. föresten så hittade jag en tröja på beyond retro eller en jacka.. svart skit snygg, fast på baksidan står det datch pitch softball, jag undrar om jag vågar gå ut med den i london så ingen står där bakom min rygg och garvar sedan:p lite komisk skulle de vara!
men vi gick runt och checkade läget överallt och jag älskar bara london stad, kärlek ..


idag söndag så var jag barnvakt åt alexander och hannah själv, eller jag skulle ha varit med lisa kom och hjälpte mig tror det behövdes första gången med två små barn, men det gick suveränt.. jag börjar gilla läget!
tur som det är så är inte föräldrarna så morgonpigga, thank god.. jag har verkligen kommit till rätt familj:)
idag bytte jag blöjja på alexander för första gången.. det luktade inte gott.. men jag börjar snart fundera på att sjäölv skaffa kids? NOT! vi hade det kul idag !
jag adopterar dom när de är i ungefär 3-4 års åldern istället, nedå!
sedan kom the parents hem och jag och lisa gick upp på rummet och gjorde iordnign oss lite för att åka på bio, vi såg en film som hette  The Other Boleyn Girl med scarlett johnsson och natalie portman, det rekomenderar jag starkt.. den var väldigt kunglig bra film!  det handlar om en kung osv..


nästa helg är jag ensam i huset eller lördag till söndag, så då hade lisa och jag tänkt att gå ut en sväng och kolla
läget :)  känner på mig att de kommer bli en sen natt eftersom lisa inte har vart ute på en hel månad, en vit månad det tycker jag är starkt utav henne! jag längtar, men dagarna får ju fort? så.. snart helg igen!
och så får jag inte glömma att jag och lisa ska till portobello road på lördag kolla den stora kända marknaden som jag har längtat efter hur mycket som helst.
allt från second hand/ vintage till mat, går ju inte bli bättre! im fucking loving it!

ne nu ska jag gå och lägga mig och kolla på CRASH som går på tv :)
kiss and goddbye..
snälla ni som läser kan väl ändå komentera lite så de blir roligare att skriva.. känns som jag skriver till en vägg..



      
      
mitt rum
-      mina monkisar :)

london

hey you over there.

i onsdags och torsdags låg jag i magsjuka
helt matt i kroppen och mådde illa, men sedan när jag vaknade
mår jag typ totally great ? whats up ? hängde inte riktigt med i sjukdomen där..
måste nästan fått den innan jag åkte för så fort går det inte att få den och när den avlutas så fort
är mycket underligt...
men idag hälsa jag på alexander lite han har fortfarande spytt lite, så han mår inte riktigt okey än,
hannah är på dagiset .. stort sett är jag ledig idag..
men idag ska jag träffa Lisa :) äntligen.. började nästan få lite panik att jag inte fått träffa henne ännu..
inte så bra att träffa henne när man är sjuk så smittar jag henne och så smittar det till oliver .. inte kul med magsjuka barn , usch nej!

ne nu ska vi vandra, återkommer..

Nähep, blev inget träffa lisa idag :(
för magsjukan kan fortfarande sitta i och det är jobbigt om någon i lisas familj får det
och sedan har de en nyfödd bebis som inte får smittas det kan vara jätte farligt, men vi kommer ses i veckan eller så kanske vi hinner ses en stund på söndagen :) nästa helg är redan planerad.. yeah!
Så imorgon ska jag försöka ta mig till top shop helt själv från hanwell, kan inte vara så svårt..
annars får jag strosa omkring i hanwell .. eller kanske träffa några som bor här i england.,.
vi får se..
ska snart gå och äta lunch med sussane.. blir paj i ung.. se när hannah är tillbaka ska kolla om vi ska leka lite..

ciao



london

hej där hemma!
dagarna går otroligt fort, och det är både negativt och posetivt.
i måndas kom jag fram vid halv 7 tror jag klockan var i london, men svensk tid halv 8
Sussane kom och hämtade mig på stationen i hanwell..barnen var i bilen också.
när vi alla hade satts oss i planet roppar de upp att planet måste stå kvar ett tag för kraftiga vindar i london
så vi skulle vänta och plus att de inte hade någon personal i london som kunde hjälpa till på heatrow flygplats.
vi landade väldigt bra och allt gick bra.. jag skulle följa skyltarna till airbags så jag kunde hämta min väska, men istället följer jag airplane connection nåt i den stilen och lömnar fram min biljett och killen säger, " do u have right ticket? because on this ticket it dont stand that u gonnna flight some more?"
- "ehh, im not gonna flight some more?"
- ok, fall the arrivals..
jag gick heeelt fel. men sen hittade jag. och hittade min tynga väska som vägde 29 kilo
och yes jag har fortfarande träningsverk i armen ..
det var lite svårt att hitta till alla ställen, efer jag hämtat min väska skulle jag ut och komma till en biljett automat så jag kunde köpa biljett till tåget.. gick bra! sedan hitta till tåget:S god, de tog mig år och dar men sen hittade jag..
sen ringde jag bara sussane och så var ja framme.,

i tisdags igår, så fick jaglite sovmorgon till kvart över nio, vi skulle till gymnastiken med hannah vid kavrt i tio skulle vi ta bussen, och ja jag gör iordnign mig fort. lämnade hannah på gymnastiken som pågick i 45 min, och medans man vöntar på hannah så sitter man ie tt rum precis bredvid och pratar med folk eller med alla andra mammor som är där med sina barn. så himla kul. men jag och sussane satt bara och pratade för de andra verkade så uppnosiga tyckte vi!
sedan så gick vi till ealing och kolla lite och kolla efter ett telefonkort till mig, men allt skulle vara bundet och man var tvungen att ha baknkonto, men jag behlver ju inget bankkonto. onödigt om jag ska skaffa det.
så de blev inget ska köpa ett vanligt kontantkort på de och fylla på som vanligt med pnegar. återkommer med nr.
sedan gick vi och handla lite yoghurt och juice och åkte hem emd E3 bussen till hanwell ..
Vi gjorde iordnign lite fika och te satte oss och pratade. Hannah älskar kanel grifflar precis som jag. så det var gott!
sedan så gick vi och ficade internet till mitt rum och min adopter funkade varken i uttagen här eller till sveriges kontakt, måste varit en rikigt undelig än. så nu har jag redan internet :) skönt på mitt rum också!
sussane ropade ner mig och vi skulle gå en promenade runt området så jag fick se hur det såg ut så jag hittar till alla lekparker och till dagiset osv. så vi gick och lekte lite så de fick röra på benen lite.
alexander är sjuk så han rörde inte så mycket på sig. och nu har alexander smittat mig också, så jag ligger här i sängen lite småkrasslig. men sen gick vi hem och gick förbi lisas hus kollade bara träffade henne inte.
och sen bar det hem flr mat och medans maten lagades och medans sussane lade alexander som tog ett tag, så lekte jag med hanna i 2 timmar, sedan var maten klar, kyckling med ris i curry och kokosmjölk, jamii. jätte gott.
sedn var jag väldigt trött och gick ich satte mig vid datorn och sedan somnade jag.

onsdag idag , vaknade jag rätt så pigg skulle gp ner och hjälpa tvätta hannah, då small de bara till i kroppen , blev helt kallsvettig kunde inte stå upp och ville bara spy, så sprang upp och la mig direkt och har inte rlrt på mig sen dess bara legat i söngen, men tackj och lov att jag inte spydde! blää!
såå idag har säöngen varit min dag!
hoppas de går över tills imorrn för vill luncha med Lisa och kramas med henne :) och ge henne svenska gooodiset.

nu ska jag läsa lite gossip girls.
f¨åramma skicka boken den sista 8.onde boken troligen inte kommit ut ännu. men snart hoppas både jag oh lisa..

kram banan.. hade bra