jess . fashion fashion piip piip..

bik bok stuff:

   

sen har jag lite bilder på amandabergs kollektion, men vet inte om jag får visa den, men en sak kan jag visa..
    
ett till poar håliga jeans som är mycket ljusare och har snyggare hål.. skit snygga på!

 sen har vi stuff från chicy som jag bara måste ha!
   
 


jess. avensjuk.

whats up with kanye west, jag diggar han förbannat mycket. hans låtar och hans kollektion och stil, på köpet får han en grymt snygg brud som är lesbian och modell också, men sägs att hon dumpade bruden för hip hop kingen ..



hon är dessutom med i denna video.


jess lön imorgon. , yeeeeeeeeeeeeees

har du ingen koll eller ingen insperation kolla på beverlyhills gamla program. riktigt snygga stuff har dom på sig. där kan du få insperation ifrån.
tänkte att jag skulle köpa en jeans skjorta och dränka den i klorin. imorgon blir det att fara av till erikshjäkpen och myrorna eller får de bli cubus skjortan. checka cubus dom har en snygg mörk jeans skjorta som man kanske kan göra om, sätta lite knapparhär oh där och göra lite håll i ., why not. go for it.



 love the outfit ..


jess need food

alltså ibland förstår jag inte hur tiden kan gå så fort ?
om 4 endast 4 dagar så åker ajg utomlands sen när jag kommer hem är de bara en månad till mannen kommer..
sjukligt fort, och jag som har tänkt mig att ha körkort tills dess, de får vi väl se hur de går fast att jag har körlektioner hela mars så får vi väl se.  bara teorin funkar för mig så funkar nog allt körningen perfekt.

helgen som gick var en skön helg.. fast mycket trött helg.
jobbade fredags kom hem gjorde iordning mig på en halvtimme och mötte natta och gick ner till teater där vi skulle fira teo som fyllde 20 i tisdags. vi hade de riktigt kul eller hur :)
 

lördagen var de jobb igen üpp tidigt och bara worka asset av sig. sen var de bara att åka till ikea med mamma och mormor och köpa klart allt till lägenheten som har tagit en evighet , så ja bara välja ett datum för inflyttningsfest..
sen skulle jag jobbat på hugo men bytte tid för jag orkade inte ens hålla upp ögonen . galet. åkte hem till kusinerna och fira farbror sen dirr hem till natta slockna ett tag sne åkte jag hem. sov gött ..  plus att jag inte jobbade söndagen heller, de va hur skönt som helst .


vi har fått in en hel del snygga studff kläder på bik bok nu.. i mars kommer en ny kollektion som bloggarn amanda berg har designat, riktig fin faktist. men jeans krage och shorts och ett till par slitna jeans, sen får vi se vad mer som kommer.. men checka in bik bok, där kan ni se alla nya stuff. grymma..

ne dags för mig att sleeppa. är ledig men måste upp tidigt och plugga och gå till körskolan.

shu.

jess confused

jag vill känna den där känslan jag en gång kände, nervositeten och fjärilarna i magen och man bara dog för en person som man verkligen tyckte om. men jag antar att de kommer med tiden. men jag vill ha någon där, känna den känslan och så vill man inte få den känslan med fel person heller..  en kille som jag träffade i london kommer och besöker mig snart och han är verkligen helt igenom underbar och tänk om jag blir förälskad i denna man och vad händer sedan ? efter ett par dagar ska han åka hem igen och ska vi pendla sverige till london london till sverige varje gång vi ska ses ? nej tack. gillar inte distans förhållanden, de är inte min stil. det är lite scary. för jag blir lite scared ifall de blir så.
 
man får väl helt enkelt vänta och se vad som händer ?!


so long dudes. föresten åker jag utomlands om en vecka. supah fly




jess vill ha en katt

ja ni nu har jag kommit fram till att jag vill ha en inneboende, och vet direkt inte vad krufset ska heta det tar vi när jag ser den, men jag ha en liten kissemiss som jag kan kela och gosa med när jag kissen eller jag känner oss ensamma. är inte det en bra ide ? jag älskart. jag ska få en inneboende.. men först ska jag hitta en kisse. dennis pappa hade två ras katter kvar som jag blev helt into, men pengarna är va jag behöver. i neeed money. vill ha den!!! denna :


mamma snälla jag kan få i 20 års present. :)

jess.. mekaniker

gudomlig.. den är sjukt snygg på :)



jessica likes clothes

denna grymt snygg. en body  i jeans från topshop . i love it.


sen nu är de ju mycket fokus på axlarna, och vi på bik bok får in en jätte fin kort svart jacka med guld knappar och fransar på axlarna. så fram med axelvaddarna i gen och få stora axlar. eller sy fast en bunt  guld knappar på axlar, grymt.. 
 
ta en titt inne på bik bok, där alla vår och sommar klänningar ljolar glasses och mycket mer kommer in som ni verkligen inte vill missa..
  
 

jess monki

ni glömmer väl inteatt dessa mmmm snyggingar som kommer in i mars på monki ..


jessica .. bröst läppar..

ligger och kollar på plastikdrömmar på trean, tycker de är sjukt kul att kolla. jag själv skulle aldirg vara med om en bröstförstoring eller ta bort fett, skulle hellre träna för att kämpa bort det istället för att gå dirr till en plastikkirurg.. men de är vad man själv tycker.. fast jag skulle kunna göra läppförstoring, inte ta fett från något ben som rosing, men såntdär annat som man kan lägga i som håller i en månad och man fortsätter med doser varje månad.. sånt skulle jag kunna tänka mig. för min överläpp är väldigt liten, och en son dos är inte jätte dyr. en halv dos kostar ca 1200 något sånt skulle jag tor och en hel dos kostar 2400.. ? så why not det är billigt..och sne har vi de män gör, operar sina bröst  muskler, de tyclker jag är lite roligt :D
 skulle ni kunna göra någon plastikoperation ?


                




jess kör på en outfit idag haha..

vaknade utav att jessika hade ringt en miljard gånger :) hon har fått infektion i foten stakarn, så jag fick hoppa in och worka så snabbt som attans i i duschen och klä på mig så fick slänga på mig något jag hade i tankarna , kolla nedan.. men de är bra då får jag lite tider ;) .. imorgon blir de en lång dag, då pascal och jessika är borta, 10-19 men dagarna går fort .. såhär fick jag se ut idag

wööhööööhhhhhh dagens outfit. hahahaha
 

jess godnatt

godnatt och njut


jessica nej det funkar verkligen inte..

mer shopping. med pengar som jag egentligen ska spara till utomlands resan som pappa har betalat, men måste ju ha med mig för att få med mig hem massa krims krams, örhängen och brillor fosho..

 men Idag gick jag in till sta n för att vänta in min mamii, vi skulle gå på stan ett tag .. innan så gick jag till monki då hade syster köpt en alla hjärtans dag present till mig.. en par skit snygga legging från monki som precis hade kommit in. hon köpte faktst för att jag köpte till henne igår :) haha.. dåköpte jag tee i jätte gullig mugg  och dushdraperie som hon behlvde till badrummet i nya lyan .. men iaf hiyttad ett par svarta fina skjorts på gina . silvriga "nitar" på ..  och ett par snygga kopior av rayban wayfares brillor på lindex.


 

   

jess och shopping går ej ihop.

ohja hejsan.


jag beställde två par armband för eh snart tre veckor sen på chicy.se men så skrv dom häromdagen att de ttvörr inte fanns i vit så då beställde jag en tröja istället. de här blev de.
riktigt fint :) jag längtar tills jag får det.. 



    


jess.

Om jag fick gifta mig, så skulle jag gifta mig med travis och om jag fick en andra chans skulle jag gifta mig med pharell för travis är nog något lite längre än pharell..  och han har världens björn hår, men nu så är de ju totalltgone ?
ne men jävla katy perry som är hot and cold ska komma och dejta min kille, ish! ja men do it.. jag ska iaf gifta mig med honom..









Sen ni mina underbara vänner som läser bloggen, eftersom att jag fyller år den 11 april - jaa jag fyller 20 .. så ska jag ha en liten fest för mina nära och kära.. den 10april för sen efter tolv slaget blir jag 20 .. så det är bara att ta ledigt.  det blir food och dricka .. så kom hungriga ni behöver inte oroa er för att supa er fulla på tom mage :) efter drar vi vidare kanske till otten eller hugo eller palace, eller de som vill stanna ,stannar.  vet ju att alla splittras tillsut as usual så hoppas på en great förfest .. plus att ni får träffa en person..

shululu..

jessica

har ni sett dom nya skorna på scorett ?


riktigt snygga , men inte direkt min stil.. kostar bara 650 kr.


jessi

När man får tårar för att en tjej åker ut ur top modell är de då man är känslig eller ? helt galet.. men hon var en rolig liten figur och nör man ser andra gråta blir de tusan så att man själv börjar .. sjölv tycker jag att mckey eller analegh ska vinna, men de kommer bara bestå utav dom två tillslut. så analegh tycker jag, men mckey kommer nog vinna..

nu ska jag fortsätta plugga teori.. det är så sjukt boring, så jag hittar alltid undarflykter för att jag inte ska plugga , som igår städa hela dagen, vem fan gör de egentligen..  galet jo men visst.

är de ingen som tänker ¨på att vilja skaffa barn eller ? jag vill ha barn barn barn .. vill ha nu dirr. vet inte varför , men har fått för mig något om att jag ska ha barn nu snart, men först och främst måste jag väl skaffa mig en kille som jag kan få barn med, men en sak är säker om jag ska ha barn då åker jag till london . im moving 2 london .. haha om några år:p kanske.. men om man ska ut och resa och om man ska plugga så blir de ju om ett par år.. 7-8 kanske ? eller vad säger ni?  när vill ni ha barn..



jess.

Idag har jag städat hela dagen hela heeela dagen från ett till 8 . t
vättat och städat hela lägenheten :) och inte har jag hunnit äta ännu.
måste göra det nu. gikc ut och gick en sväng skönt, de va inte så kallt ute? men givk till apoteket också och köpte kräm till tattoon hade glömt bort de..
haha hela dagen har jag varit ensam, inte ens pratat med någon i luren ?  joo fan natta och leon . men dom pratar jag ju med ändå varje dag. det räknas inte..   om 18 dar far jag iväg till gran canaria med släkten. ska bli riktigt skönt. sen efter de när jag kommer hem blir de inflyttningsfest dirr efter det helgen efter i think ..

ne nu ska jag dra och fixa käk.

jessi

självklart somnar jag vid tio och vaknar två tim efteråt och kan inte somna om..
så nu har jag lagt upp tvätten i olika högar så jag kan vara klar till tvätten imorgon bitti .. för de är ju så förbannat roligt att tvätta .. ligger och kollar på fantastics music videos . timbuktu är ju fan lite het ? eller..
helgen var en vit helg, jag är ju grym. ne men de vr föratt jag jobbade fredag och lördag :) men de va skönt slapp man att gå ut.. nästa helg vet jag inte om jag kommer gå ut heller. men kanske lördag ? kanske kanske...
fast just nu ör jag ledig till torsdag så jag tönkte dra iväg till någon? i några dagar har ju ändå inget att göra här än att gå omkring hemma eller i stan, kul..
just ja i lördags gjorde jag tattoon, jag ioch natta.. fast  min ör inte klar.. jag skasirva en text oxå..
nattas blev klockren. på magen vid sidan längst upp under brästet, som rihanna har. grymt..




ne om man skulle testa och sova, för tvätttid kl 11 imorgon..


piz and im out

jess

dags för mig att börja springa till jobbet snart..

har vart med natta och vinc och kollat tatto, hur de ska bli. den lär bli grym .  imorrn sätts den fast på heltid på ryggen. det tycker vi om.. om jag ändå kunde få heltid själv. så lätt som de är för tatoos borde de vara för oss too..
imorgon är de jobba för min del igen. det lär inte bli mycket med poengar i feb pgr av lågkonjukturen, förbannade jävlar. förstår inte hur de går till, men inte fan kan dom sänka ner på alla tider. ingen får jobb ingen får penagr alla går för i helsike i konkurrs.. tycker de här är weird.

snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart 2 månader..loveit..


jess

förra helgen var vi på chris brown . grymt som fan var de.
natta blev kär. babby skickar en vecka efter. "natta jag kan inte sluta tö nka på han" grr haha ni är söta ni..
varför bli käör i någon man inte kan få :D tjejer då. men kan säga efterfesten grrr så nära som vi stod och bara dregla. men tyckte en anna kille som var med i hanscrew var grymt mycket snyggare.. men men..


när vi var i sthlm hittade jag mina najsiga shoes. riktiga vår skor, i love them.. natta har lärtmig att gå i högklackat de gör  verkligen en aoutfit, men jag hatar de egentligren, är så vann att ha sneakrs vart jag än går. men nu har jag snart hela klädkammaren fullt med högklackat . galet..


går tydligen inte lögga upp bilder. får bli en annan dag


ciao sov dags nu kanske..

jess

siiiter just nu och är grymt pigg, som alltid ..vid denna tid.. hatar att vara pigg . vill kunna sova v id 12 varje dag.
men kan verkligen inte..
dagarna rinner iväg, håller på och skriver ett cv, ne nu ljög jag. syster ska hjälpa mig och skriva så jag kan skicka . jag har lite panik. vill kunna jobba deltid iaf, men har bara extra på bik bok och på hugo och de funkar ju inte . inte länge iaf eftersom att jag har eget crib..  plus så har jag skickat in pappar rtill lunnvads och hoppas att jag verkligen kommer in sp jag kan börja på distans oxå..

snart fyller jag år eller snart och snart, men om två månader. och jag tror jag vet vad jag ska göra när jag fyller år :)
de blir en heldag med alla kära och nära.. hoppas jag på att alla vill komma.. tänkte köra på laserdom  har aldirg kört de förut och sen bjuda på mat hemma i min lya och sedan gå ut :) ett plus i kanten är ju att Leon från london kommer dagen innan min födelsedag. jag är överlycklig :) längtar..

natta jag vill gå på bio och se twilight och den med bradpitt.. ser den imorrn.. okey? bra där!