yeah

egentligen har jag inte ett skit att skriva, men fan jag är så uttråkad att de inte finns nåt annat skit att göra.
imorgon gäller de jobb igen 13¨-19 börjar tycka om att jobba mycket. de är tamefan grymt att få dom cashen sen nästa månad.. men nu efter sommaren blir de att söka jobb, massa jobb.. måste få en heltidsanställning. de här funkar inte längre att bara jobba 2-3 ggr i veckan och sen bo själv? yeah leva på ingenting.. men hey sthlm nästa kanske och söka jobb? men men slut snackat om den saken.. 

idag har varit en riktigt slööö dag bortsett från tvätten då . men är sjukt glad att de är 3 tvättmaskiner istället för 1 som i min förra lägenhet, galet jobbigt när man fick vänta en timme på varje tvätt. nu går de på en timme att tvätta. grymt. efter tvätten drog jag mig in mot stan träffa kek och vi gick en runda sen drog vi oss hemmåt mot marielund och köpte ingridienser till kiki freakys specialitet TACOGRYTA. den är enormt god. taste it!! vi kollade på twilligt, okej nu förstår jag er alla tjejer varför ni har snackat om han killen i filmen. vilka poooorrrblickar han ger!! daamn.. men kiki hade laddadt hem den så slutet bara dissapear ? vad händer i slutet ? blir hon en av dom ?  eller whaaat? säg mig..

igår var vi på onzdaaa .. förfestade hemma hos sofie sen till otten.. de va en nice kväll. mycket folk ..

aja.. ne nu får jag sluta skirva inget intressant ändå.. ska sätta på en bra film .. kanske flräldrarfällan love that movie.. eller u got served. ajaa. sov gött .

scorettGAAAALET snygga skor. måååste ha

endless looooovee

Sitter hemma hos mamma nu och pumpar musik och har precis ätit massa god mat..
älskar verkligen att vara hemma, det är sån trygghet.. så underbart ! saknar att bo hemma ha folk omkring sig. men sen efter en vecka tröttnar man såklart :) haha.. Imorgon blir det att åka till linköping och festa med keeeeeek myfreak. älskart. ska bli riktigt kul. har inte varit ute där på två år, de va en gång på studentveckan hemvägen ska vi inte prata om, stoppade av polisen med 9 pers i bilen som säger "det är bra att ni skjutsar hem tjejerna" vilken nisse..


bik bok ghr fått in massa fina kläder nu ., jag bara älskart..
den blåa mocka jackan har kommit in. svart oxå. . kom in och kolla ..
save the heroI lay alone awake at night  Sorrow fills my eyes  But I'm not strong enough to cry 
Despite of my disguise I'm left with no shoulder But everybody wants to lean on
me I guess I'm their soldier Well, who's gonna be mine Who's there to save the hero
When she's left all alone And she's crying out for help. Who's there to save the hero
Who's there to save the girl... After she saves the world After she saves the world.
I bottle all my hurt inside, I guess I'm living a lie. Inside my mind each day I die What can bring me back to life?
A simple word, a gesture Someone to say you're beautiful
Come find this buried treasure Rainbows lead to a pot of gold Who's there to save the hero
When she's left all alone And she's crying out for help Who's there to save the hero
Who's there to save the girl After she saves the world... After she saves the world.
I've given too much of myself And now it's driving me crazy I'm crying out for help
I wish someone would Just come here and save me... Save me from myself
Who's there to save the hero When she's left all alone And she's crying out for help
Who's there to save the hero Who's there to save the girl After she saves the world...
After she saves the world.

...

jag natta  och nelly satt idag och kolla på film gick ut ibland på balkongen och tog ett par cigg fram och tillbaka.
sen efter filmen satte vi oss ute på balkongen och bara satt och prata ända till halv 2. vi bara satt och lyssna på varandra och vi fick prata ut, fast att jag inte sa så mycket satt jag och lyssnade på vad de andra sa, och satt där och bara tänkte på vad som kan hända en, vad som bara kan komma som en bomb. som bara kan explodera när som helst. hur ett liv kan förändras på en sekund, hur du själv kan flrändras som person. hur du kan sluta lita på en person hur nära man en kan stå personen.. ta vara på dem du har och uppskatta dom. att bara säga att man älskar en person ger mycket som man inte ens tänker på. bara en kram . kanske en hälsning.. ta vara på dom du har. bli inte osams med någon och sen skit it det och låt inte bara tiden rinna iväg. be om förlåtelse och bli sams.. man vet aldrig vad som händer..


ush, det är så ensamnt att bo själv :( tycker de är så tråkigt och man känner sig så ensam hela tiden..
jag önska de fanns någon jag kunde dela min tid med.. jag vill bara hitta en person och känna så som jag gjorde en gång i tiden innan jag flyttade till london .. jag vill bli kär och dela min kärlek med någon som man trivs med och har de roligt med .. jag önskar det händer... känns som jag aldrig kommer hitta någon.. men som alla säger man ska inte leta .. ta de som de kommer, men klart man letar när man vill ha en kärlek.. men men..

ska väl försöka sova..

hope..hoppas på allt att vi i norrköping får in den .. kom igen

CASSIE

 Hon passar ju iaf i frisyren.


hur snygg är ...

.. hon inte ? galet

tjejkväll på hugo ikväll

IDAG GÄLLER DET.
ikväll bik bok vs monki.. 
vi har varit på hugo och tränat och massa nu och fixat . fy fan vilken kväll det kommer bli .. gryyymm..
hoppas alla kommer nu. för annars missar ni något grymt..jag och nelly igår :) på trädgårn
dirty fuck

jag fattar inte hur man kan skita ner kläder så fort ? .. en vit tröja kan man använda en gång, iaf jag kan bara andvända den en gång sen är den skitig direkt. som ett barn. skit gris :) men nu är der dags för tvätt tid igen. men problemet är bara att nere i tvättstugan är det hundra datum hundra såndära nycklar man ska sätta i för att få sin tvätt till det datumet man vill, och jag fattar verkligen noll utav det ?  får ringa mormor och kolla.. hon har något liknande i sin tvättstugahowGALET SNYGGA KLÄDER.  höst höst höst. nu längtar jag ärslet av mig. för de är ju inte någon direkt sommar så hösen kan likagärna komma nu , iaf med klädernas skull.. dsquare är på topp


shoes


hm divided . must have

bravader på gång

oj oj oj vad mycket jobb det blir i veckan nu i sommaren, jag önska jag bara jobbade såhär jämt. för jag vill fan jobba ihjäl mig tjäna pengar och sen dra iväg ett par månader..
jag har så många ideer som jag inte kommer underfund med.. hela tiden ploppar de upp nya grejer. har inte ni huvudet fullt av tankar ideer ? det tror jag nog..
jag vill iaf tjäna bra med cash sen dra iväg. och om man ska tjäna bra med cash är ju om man ska dra till norge ett halvår och bara döda sig själv dom sex månaderna och sen efter det dra .. eller om man ska skita i och åka någonstans i ett par månader och bara flytta till sthlm ? det skulle jag oxå kunna göra, hur lätt som helst .. men tankarna tankar fortfarande.. men snart är de dags för mig att bestämma sig. är det någon som har lust vill joina mig till norge och jobba ett tag ´? skulle vara grymt ..


just ja sen får ni inte glömma nu på lördag är det så att  BOK BOK VS MONKI har en förfest för tjejer , det blir dans och de blir modevisning och grymma gooodibags som fan från monki och bik bok och det är inte bara skit stuff det är bra give a way grejer.. det är mellan 20.00  till 24.00 och längre fram på kvällen de som vill så klart..
öppnar grindarna kl 20.00 från grusvägen mot uteserveringen. de som inte är där innan 20.30kommer inte in för vi måste ha koll på hur mycket mat osv de kommer bli. eftersom de är buffe och mingeldrinkar och välkomsdrinkar och grymmaste bartendern från sthlm. riktig lirare. han gör dom godaste fruktdrinkarna ni kan förställa er :) så ta er och pallra er till hugo klockan 20.00 och få er en grym kväll.. lovar ni kommer inte ångra er :)