jessica love them

har kollat på dom här förut men har glömt bort dom..
i want 2 have theeesssseee. pinky shooesjessica . no comment

idag har varit en skön dag :)
mycket sol fast väldigt kallt. men barra solen lös så var de inga problem..
var ute och körde idag med trafikskolan i 80 min, de va kul fast jag är så spänd hela tiden.. nervös haha..
sedan gick jag och träffa rupert vi gick till myrorna och kollade, hittade en tröja och clips örhängen..
sen gick och till kings outleten, fyndade en vit kavaj till sommaren.. jätte fin 99 kr bara.. ni ska fåse bild.
sen var de inte långt kvar, vi gick och käkade och sen var jag tvungen att sticka till jobbet. så gick han hem ?  tror jag.. en skön dag. mycket att göra på jobbet, de är kul..

sen ska beata och några tjejer ha en blogg fest på palace och modevisning, så då ska jag och natta gå modevisning för bik bok.. de ska bli kul :) fast de kraschar med jessikas födelsedagsfest, men fårse hur vi gör med det!!  villgå på hennes juuuuu.

 föresten så var jag och letade efter en rosa kavaj men hittade ingenstans, kansk får gå till erikshjälpen och kolla på lördag om någon vill joina mig och kolla ? vill lix ingte gå själv dit.. shu.jess. SEXIGT.


jess needs help , thanks....

vet någon hur mycket det kostar att göra ett tryck på tröja?
, hur gör man? fattar inte det där. går man in med en trölja och ett kort så fixar dom det ? vart går man, vilket är bäst?

please....

hhelp...


ciao

jess

jag kan inte fatta att jag är helt into skejtare? jag fattar inte riktigt det. jag älskar stilen jag älskar baravderas stora fluffiga hår eller helrakade och de stora baggi byxorna och kepsen .. sen finns de en annan sorts killar jag gillar där de ha lite propert stil eller mer odlschool some kanye och pharell .. men de ärgalet hett med skejtar stil.. en gång i tiden klädde jag mig själv som skejtare för att jag älskade stilen tillomed jag skejtade ett tag. fett kul..  men nu har jag inte de där bagi byxorna lika mycket längre. börjar ha mer kvinnlig stil som jag aldirg har haft förr. de kom efter london, men de kanske är dags att ha det :p
jessica letar

kollar runt lite på kläder och jag har letat efter en rosa kavaj eller blå kavajs samt cerise rosa pumps och blåa pumps ..
jag har dock inte vart och kollat i second hand har inte hunnit de senaste veckorna, men är de någon som har sett en rosa kavaj eller blå eller blåa /rosa pumps säg till mig, dom är efterlysta .. jag är galet kär i dem..


 

jessica

sådär nu har denna helg past by. helgen blev jobb jobb som vanligt. ska börja festa på vardagar istället på wasa, eller vad tycker ni  ? perfekt..
fredags var vi hemma hos mig på förfest.. och partajade lite. självklart ska jag leka allan ballan och söga vi kan röka inne, så får jag stå där dagen efter och söndagen med vädring så jag fryser ärslet av mig. men men leker man så leker man:p hehe.. men förfesten var jäkligt kul och på otten gick vi tidigt för att vi skulle vara domare för mrs ms .. det var lite roligt att fårga ut dom frågor efteråt då vi skulle välja vinnare. hahaha. vilka frågor vi ställde.. riktigt roligt faktist.. och nu kommer jag inte ens ihåg vilka de va som vann. typiskt fulla..
men kul var de iaf och sen blev de max på de hela på natten och mallan och jag stack hem till mig och vaknade bakis som aldirg förr. jag kände mig så skabbig på jobbet , bläää.. men de gick fort.. sen var de bara hem sova lite och gå till nästa jobb. CASH. sen vakna gå till nästa jobb. CASH.

föresten glöm inte min fest 10 april ;)
ciao


  

jessica

jag har gått och blivit på dåligt humör :(  jag är dum och taskigt. hatar detta humör. varför ska vi tjejer ha denna gulliga fina söta vackra vecka. fuck u killar.. ni behlver inte föda barn ni får inte mens . tacka för de ..

ush vad blödig man kan vara.. sen om en vecka är allt fine igen, och humöret är på topp som fan. man är gladare än förr.. sjukt är det. humörsvängningar totallt. och temperament..

jisesamalia


deep down

ÄR DET DE JAG SER ? SOL ??! har våren kommit till staden. vilket under. undra hur länge de håller..vifårvälse!
jag känner iaf för att sitta ute och äta glass och ha solbrillorna på och ha solen i ansiktet. det är ju för underbart så läönge de varar.. denna tid va jag i london :O ett år har redan gått, panik! det går defentivt inte emd snigelfart frammåt . de är solklart!

bestämt! ut och resa i dec..bara börja spara ..  ca  53 000 ska fixas ihop til dec. jaaaaaaaa! vi får väl se hur jessica klarar detta. klarade lägga undan 800 kr till min resa förra gången, men kunde inte hålla mig länge, sedan låg de bara 500 kr kvar .. inte mycket till resa!  vill man något får man ta tag i det och göra det möjligt.. alltså så blir de inga kläder på ett halvår typ.. jag får ?! ehm, jag får heöt enkelt gå i mina old cloths.. HUR SKA JAG KLARA DET?! får sy istället! bad mude.! !!"#¤¤%&/


sitter och vöntar på att klockan ska ticka för jag börjar inte förns halv 3 , kul ?  ne!


 
jag och natta ut och resa tillsammans ? haha, ett stort sämt, men skämtet ska bli real

jessicas plans

sitter fortfarande och tänker på framtidsplaner..
jag har iaf bestämt mig till några år framåt, tjäna ihop massa pengar, ut resa i fyra månader. sedan hem igen spara ihop till en viss summa och flytta till london och söka jobb där nere och ha ett förgrymmat bra liv, sen vet man aldirg när man kommer hem och när man kommer hem blir de att dirr flytta till sthlm, och när jag skaffat boende där ska jag skaffa mig ett kid.om inte fler. jag har vart inne på varenda sida nu som har med barn o göra och jag kan fortfarande inte sluta tänka på barn. jag vill ha ett barn, fint litet barn.. och så vill jag adoptera ett barn.. det står högst upp på min lista.. sen om jag fått barn kan ju helt enkelt vara så att jag inte kan få barn överhuvudtaget ?  men då¨blir de iaf nog kanske flytta tillbaka till sin kära trygghet norrköping? .. man vet aldirg.. lite inbillnings planer.. eller så hittar jag mig en engelsk man nere i london och blir förälskad och skaffar barn med han och bor där ett par år sen får han flytta med mig hem till sverige? esh. men iaf barn , de är ett stort stort ansvar, som när jag var i london sist.. sh de var nöstan panikfyllda dagar jämt.. du får inte göra så du får inte gå dit sa jag till dom för att dom inte skulle försvinna eller slå sig hit och dit. blev ju orolig för dom:p ..undra hur jag är mot mina barn när jag blir äldre..

aja slut pratat en såndan härlig nattkl 02 på natten.


never ever


jessica på vift

hehe, tiden är sjukt jävla skum.. redan fredag imorgon ? har redan varit hemma en vecka och min färg håller på att gå bort.. jag som vill vara brun förjämnan. om man ändå kunde föddas till mulat.
iaf, resan var skön, det var väldigt molningt men de kom lite sol ibland så de va skönt att man fick någon färg iaf..så lite brun kom man hem iaf. så nu är de bara solariumet 24/7, gick ut ett par ggr . svenskar finnar swheizare överallt och ja ni alla möjliga.. men de va fun.

jag hör hur alla har planer för sina liv , vad de ska söka hitan och ditan och vad de ska starta och hur de ska göra och vad de vill göra med sin framtid, visst jag är bara 19 snart 20 år men jag vill göra något stort med min framtid, jag vill kunna fundera ut en riktig grym ide som jag bara dör utav. jag vill visa att jag kan.. jag får klura ut något roligt.. skulle vilja flytta igen faktist.. till london och få bättre engelska och jobba i en klädbutik. sen utveckla mig. men såntfår vi se. skulle vilja.. men vågar man lämna allt.. fårse om ca 1-2 år vill jag flytta tillbaka till london. men samntidigt vill jag resa till mexico och miami .. kanske jorden runt. efter de blir väl flytta.. sen handlar ju allt om pengar också. men jaja.. drömmar hit och dit. vi får väl se...  har inte ni framtidsplaner ?