lllllllllllllllllllllll

söndag . ja vad brukar man säga om söndagar? hata söndagar fast man älskar de..

vaknar av att micis står o ringer på dörren och kommer in med en full ikea påse med tvätt.. de har inte så många tvättmaskiner tydligen i deras hem så passa på här för har 3 tvättisar.. så medans tvätten rullade så hjäkpte mix mig o vika kläder och la in dom i garderoben och så tog hon lite också.. har för mycket kläder hemma så de är sjukt. jag får inte plats med mer kläder:s det är helt sinnes sjukt.. därför jag borde sälja lite på bloggen.. va tycks??? svaaaraa gärna.. men iaf sen gick vi lämnade tävtten hos mix och drog hem till mormor och åt god mat ovh på köpet fick jag två stjärnor jag ska hänga i fönstret.. mysigt :) första dvent idag så de blir fixa de nu o hänga.. plus så har jag köpt duschdraperie till duschen hjärtan på lagerhouse skit gulligt. ser lite mer hemtrevligt ut.. och måste ringa ståhl ocksåå ooooh. avloppet är pajj kan knappt duscha innan allt vatten 'r ute i hallen.. vill flytta från denna etta .. stormtrivs inte och de har nog några märkt.. för litet och tråkigt..

ne nu ska jag inte skriva mer.. tråkigt att läsa om min söndag och osv.. men men
helt ärligt nu ? är de någon som är sugen på samsung telefonen .. ???
välj pris ni dåå!!! 


jag en lördag kväll hemma hos mix..


samsung f-480 köööp

tänkte sälja lite kläder på bloggen, OM de är någon som är intresserad annars skiter jag i det och gör något annat med dom..

men först undrar jag om de är någon som är sugen ¨på en samsung sgh-f480 toutchscreen ? säljer den nuuuu FÖR 1500



buhu

jag kan falla så mycket för grupp tryck när de gäller utgång. för jag tror jag jämt missar något och vill oxå vara med och vara emd mina vänner jämt.. och nu är emilia här och hon är inte här jämt. ca 1 ggn per månad de är inte alls mycket, men snart ska vi till henne och festa loss alla tjejer.. måste se till så vi är lediga allihoppa så får vi komma och göra de osäkert i kalmar.. längtar..

idag ja grupptryck. belsut ångest.. tjejerna kommer hit och vi ska förfesta lite och sen dra till deli och sen vidare, men frågan är ju om man ska ut. tror jag varit ute varje lördag denna månad, jag orkar knappt.. meeeen vill men ändå inte ???GAAAH.. problem ja.. de skulle ju sitta bra med en vit helg, men men!!!

sen är de ju club dulce på cronwell idag som jag vill gå på .. men tror ingen vill joina mig!!! dit.. är de någon som ska ut idag kanske ??  jobbar imorogn på bik bok och de är sista dagen för 30 % kom och inhandla de sista ni har kollat på ..

och glöm inte bort festen på hugo 19 december , kommer komma ut affischer med allt tid och osv.. hämta på bik bok monki eller carl o henrik  information.. säger till när ..


ne om man ska snooozzaa en halvtimme innan de kommer, och jag vet inte vad jag ska ha på mig heller.. ohoo.. idag stämmer inte allt riktigt i mitt huvuvud...
men ha en bra kväll allihoppa..



BIK BOK

uppe med tuppen... nu ska jag gåoch jobba.. och alla tjejer där ute. det är 30 % på bik bok.. tillsöndagen.. så kom och passa på och köpa din partyblåsa till kvällen.. bara till söndag...




BIKBOK ..


glad och trött

sov dags ja!!!!



puss till er.. skriv gärna lite mer i komentarsfältet.. vill se vilka ni är.. och säg vad  ni vill veta höra sägas pratas om..



lugn? sa du lugn ? jumpin around like a crazy monkeey

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUCKING JAAAAAAAAAA


KRISTINA MARIA BLIZNAC KOOOMMER TILL MIG MIG MIG MIG NORRFAAACKINGKÖPING DEN 19 DEC.. INNNAN JUL O ALLT. DAAMN.. PÅ bik bok monkivs carlohenrik  fest på hugo den 19 december..  DÄR HAR NI DATUMET.

och jag är så glad. längtar tills min unga dam kommer hit och förgyller mina dagar om och om och om igen.. ses snart..

 

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ..

nej tänker inte vara lugn


sov gott


thats what im talking about


hm vs monki

Monki har precis fått in grymt snygga skor och de liknar exakta på pricken av h&ms skor..
haha men ni får bortseeeee fårn mina fula strumpor hahaha.. galet fult..

kiki de va dom skorna du köpte va?






hennes o mauritz

klickade hem dessa skor idag..
kommer mitten AV december .. hatar att shoppa på nätet för att de tar sån tid. man vill ju ha den kicken att kunna shoppa och få med sig de hem direkt.. och prova och styra ställa hemma!! men men..vad ska man göra.. finns ju en hel del snygga saker på internet de inte finns i butiker, så de är väl bara att bita ihop..
någon mer som är sugen på dom ???


jeremy scott

alltså ? jag är helt extassss.. kollade min väns blogg www.colorista.blogg.se
och såg adidas collectionen har sett den förut, men nu måste jag visa mina favoriter..
jaaaag måååste åka till sthlm o handla min älsklings tröja!!!!!


right..





 




waaaaaaant







hugo fest med bik bok monki varl och henrik shoenation.. be theeerreee

HUM .. ligger hemma kollar lite musik till festen vi ska ha i december på hugo.
vi ska nämligen ha en december fest. monki bikbok & carlohenrik shoenation de blir dansmodevisnings som är i ca 30 min lång och modevisning.. de kommer bli awesome.. kommer bli riktigt grymt faktist.. det blir lite som förra gången.. i december om ungefär en månad, kommer med datum och allt annat soon när allt är klart planerat... och denna gång är det inte bara brudar.. nu är de både tjejer och killar eftersom att de är killkläder med :) BE THERE!! denna gång kommer bli grymmare än förra . lovar jag..





jaha , nu ska jag dra mig upp till stan och fixa lite och sen börja jobba på hugo klockan 6 :)
igår på hugo var de grymt lite folk.. men de är nu de börjar vintern kommer komma massa peeps och äta plus bowling :)





leopard..

om ni kanske har förståt så älskar jag leopard och önska jag hade allt i leopard..

och denna vill jag verkligen ha´och klänningen under, men pengarna sviker lite ..
tröjan kostar 629 kr daaaaaamn.. men drömma får man göra, eller sätta ighång och leta efter fleece leopard tyg kanske och börja sy själv..





klicka hem direkt

hitta en sida på en tjejs blogg och hittade min favorit klänning. I LOVE THE DRESS.
www.vivistyle.se .. checka sidan ..




be happy

kan fortfarande inte sova. snart måste jag köpa sömntabletter.för något fel är de ju på min kropp.. hur ska man gå till väga?? varfrö somnar jag inte tidigare fast att jag vill det..


ncncncnc...


nu måste jag försöka somna.. sov gott alla sovandes..
älskar dennabild. happy and friendshiplove

back in the days

nuuuu prataaaaar vi år tillbaka'









äpple med salt

denna transparanta hade jag på mig idag med en skjorta över..
från h&m 1999 typ. det lönar sig att spara massa gamka kläder. jag slänger inte ett enda plagg.. hatar atyt slänga kläder.. om ni vill slänga av med lite kläder , ge de istället till mig :)





jag hatar svag saft

jag kommer aldirg upp på mornarna, helt sjukt är de, plus att jag fått sinnesjukt på huvuvdet så i varje mening jag pratar med någon ploppar sinnesjukt fram i huvuvdet i en opassande mening och personen kollar lite konstigt på mig o fortsätter prata , jag nickar o ler. var får jag det ifrån ibland. galet!! wierd...

jaha då är denna dag passerad, jag är inte förvånad ett dugg.. fattar inte lix att dagarna bara springer förbi.. men de är cool, de är bara 11 dagar kvar till lön , jag längtar redan..  då blir de julshopping till mian nära o kära , för er med antar jag.. men de roliga är att jag HATAR JUL. fråga mig inte varför, de är kallt de är ruggigt de knastrar sådär jobbig när man går på snön, eller så är de bara balsk och skorna går sönder, man kan knappt gå ut i pumps för då halkar man, inte för att jag gör de så ofta . men tönkte väl mer på mina vänner som andvänder klackar.. åter till jul.. de ända som är roligt är att ge bort paket, visst jätte kul att få men ge en person se personen lysas upp av glädje och bara leee.. de får mig att lee.. får mig att ha gjort köpt en bra julklapp som den personen uppskattar.. annars hatar jag att pynta och hatar rött.. jöämt när man var liten skulle man ha röda klänningar på sig . det var fint då.. min mamma fixade iordning oss jätte fint varje jul o alltid ..



min älskade mamma, älskar henne..

WHYRED

Inia Leather Shoe SEK 2800, Whyred - NELLY.COM  jaaaaaaaag vill så mycket ha dom :( önska jag kunde få dom i julklapp eller någon snäll jäkjel som vill ge mig dom. eller bara spotta upp 2800.. buhuuu

the necklace





 
















U GOTTA LOVE THE GLASSES.


haha jag dör.. jag köpte dom här glasögonen för cirka 2 år sen på myrorna ovh tyckte dom var snygga. nuuu? ahaha nu är dom förjävliga. haaa

u gotta say the truth

oherregud va veckodagarna går fort fram, men det är ju egentligen bara bra för då kommer äckliga snön plus den går bort likafort.
idag har jag varit hemma hos min kära mormor och ätit massa god mat och ätit våfflor :) det är grymt gott går ju äta hundra st våfflor , iofs så mår man ju illa efter all grädde o sylt.. men de har ju öppnat ett våffelfik vid bron vid manesa ungefär förbi bron sen upp lite och på vänster sida. tror nessi och becca ätit där ? eller har jag fel? vilket som..

jag kan verkligen inte hålla i mina pengar, de går verkligen inte.. denna månad har jag endast 1200 kvar att leva på.. alltså? neeeeeeeeej.. så typiskt mig. men denna månad har jag spenderat å saker jag verkligen behöver. som håret parfym naglar ?? NAGLAR? hahaha ofta jag skriver de.. inte mycket kläder´?? skor iaf.. det roliga är att jag har inte köpt hem någon mat till lägenheten denna månad. har ätit ute vaaaaaaarje dag. lunch och kvälls mat .. de är fan sjukt!!!! all min lön har alltså gått åt på mat.. hatar mitt kylskåpp.. oh... jag vill ha ett vanligt kök som man kan laga normal mat.. skönt att jag o malin ska flytta ihop snart kiki också-??? om de nu blir av.. malin börjat tveka och kiki måste ju veta om jobb... så få väl ta skita i alla intresseanmä'lningar som jag lagt min själ på o leta efter en ny etta.. vill bo närmare stan o en med ett vanligt kök.. vi får la se!!


jag vill att kiki kommer tillbaka till norrk, innan jul.. jag diggar den bruden så jävla mycket.. hon är min bästa!!
en riktig vään. som jag uppskattar ..
haaayyaaat, kooom back!! looooove and miss u..


sen måste jag säga att jag älskar min otroligt bästa natalie . hon står ut med mycket med kärleken.. men men tjejen vill inte lyssna på mig ;) hon förstår nog inte hur mycket jag bryr mig om henne o bli så förbannad över deeeee... but .. but..

malin min lilla pärla samma sak här.. vaaaaaaad är de som händer? vart är min kalla malin när de gäller killar? jag älskar dig min goda vän..  KAN VI FLYTTA IHOP SNART ELLER? love

lisa my little pony. u make me smile everytime i se you..
imorogn ska vi luncha och jag längtar tills de så vi kan snacka massa skit. du är min söta lisa som allytid finns där .. men heeey girl. tale it easy med killen nu hahaha.. men älskar dig..

nessi min vackra tjej.. du är allt underbar du. du är min speciella girl.. dig kan jag slltid lita på.. vått och torrt.. du är sådan fin vän. och så duktig med sitt jobb. så stolt över dig.. älskar dig

jessika min älskade arbetsmyra.. hon och jag har haft våra tider.. popcorn tider. sakar dom sjukt mycket..
popcorn med förr KOPKINS bea sås. eller vitlöks dip. finns de något godare..
du är en sån ärlig och fin att jag blir tårögd.. du finns alltid där och jag kan alltid ringa dig!!

ni finns i mina hjärtan..

sen får jag inte glömma mina tre "storasysterar" micis claudia och pascal.. VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR SOM FINNS I MITT LIV. glömmer er aldrig.

oj vad jag skriver om vänner.. men fick ett ryck.. älskar er alla.. ni är mina hjärtan..


nu ska jag sova ska till värdcentralen imorogn..
hade bra pepps. och ni kan ju alltidf kommentera lite .. så jag får se vilka ni är..
kram jessi
vanessa

malin

jessika

kiki


natta

 lisa

sammets-klänning

 checka in klänningen på åhlens

349 kr

var ett tag jag såg den, men den finns säkert kvar..


min bästa vän och jag


rufus

syrran lille kisse rufus har gått och blivit jätte stor ..
vill med ha ett husdjur :)






alone.

jahop så var man ensam igen!
natta malin och rebin var här nyss och mös lite med mig för att jag kände mig ensam.
och nu är dom gone.. de är ju just nu på kvällen jag känner mig så jävla balle ensam.. ush kan sitta ch gråta för att jag är ensam, patetiskt jag vet men ska de verkligen vara så?  snart tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till mamma ett tag.. känns som jag behöver det!!
jag är iaf glad att kek kommer hit torsdag för då är jag inte ensam.. hon är min sambo i helgen..
och nu letar vi lägenhet .. en fyra till mig malin och kiki.. jag längtar!! jag letar för fullt, men de är ju verkligen jätte svårt att hitta en perfekt som man vill leva i.. som alla ska trivas i..

nu dags att gå ut och gå kanske.. lägga in nya låtar i mobilen sen ut och gå, dags att röra på fläsket..