Triggad

för det första så tror jag att jag har hål i min tand o jag äröver 20 år och jag tänker tamefan inte gå till tandläkaren.. jag går hellre till min pappas jobb så han får ta tången o dra ut tanjäveln!!! inte fan tänker jag pejja säkerligen 4000 för laga eller dra ut , rotfyllning o hit o dit! noway.. :)




jaaaa då var det dags för en ny tattoo.. jag sitter o listar ut var dne ska vara .. jag har flera olika motiv jag vill ha.. har ju alltid velat ha min leo tatto, men de går inte? jag vet i fan vart jag ska sätta den, den representerar verkligen mig, jag är en leopard. jag älskar leopard!! men sen ska jag föröska klämma in min mormors namn oxå.. vill göra henne lite happy :)
¨så då blir det en oldshcool diamant  och mormors namn marianne .. den ska jag iaf göra först o främst :)
sen finns de typ 10000 saker till jag vill göra.. men jag kan juinte bli över tatuerad för de är skit snyggt på killar men på tjejer tycker jag faktist det inte är så skit snyggt, bara på massa olika dtällen och inte to much!!


sen finns denna klocka jag skulle vilja sätta på handleden också.. kockan tickar, tiden rinner iväg..


bild från lifestyle tritto



last

någon som har sett last song ? ochsagt att ni inte grät till den ? eller så är det jag som är väldigt känslig.. men filmen tyckte jag var grymt bra, bara att sorliga kärleksfilmer börjar få mig att sakna att ha npgon vid min sida..
varit singel i 3 år nu tror jag det är.. ännui har jag inte hittat nåpgon, men de är väl som dem säger.. när du letar och söker kommer den aldrig komma till dig. personen .. ne de är väl kanske så!!
men jag rekommenderar filmen till era små kärlekstroll :)



Hej alla !! Blev en error dag i min hjärna...

img_0158 (MMS)

Hej alla !! Blev en error dag i min hjärna idag .. Igår blev det vin drickande med kikiamalis linn Jenny Marinka o Maria hemma hos Kiki med massaaaaa tacooos..jätte gott och mätande !! Vi satt o körde sanning o konsekvens  och sen for vi till Hugo o dansa loss till jätte gryyym musik !! Love it !! Så var det bara upp o hoppa kl 7 imorse o gå på möte! Men man lever faktis bara en gång så bara köra på :) på lunchen gick jag o Jessica runt o kollade runt i stan på hospitals gatan o myrorna.. Hittade Endel på myrorna faktist . Denna hittade vi fast inget vi kpte .. Men haffa den om ni går till myrorna imorgon :) snygg är den !! Ne nu ska jag kolla på last song :) kärleks film wihuuuu puss


Idag var det skola idag igen like everyday...

img_0150 (MMS)

Idag var det skola idag igen like everyday and so on. Efter skolan gick jag till bik bok o fixa med tider och trixa!! Fixat med massa papper skönt o behövligt, sen ringde jag Claudia så gick ner och hälsa på chaarlie o Claudia och där var noni o muse också, mycket trevligt och idag kände jag mig lite vuxen , bar ett barn och nästa o nästa räknar med hundarna Håkan o Doris också :) satt l åt korvstroganoff o pratade politik och drack saft !! Ooh lillkillen växer så sjukt fort !! Han börjar likna mer en blatte nu haha, ser ju ut som en liten Svenne unge, så kul när Claudia är så pass mörk .. Men tror han kommer bli mörkare när han växer till sig lite :) nu när jag inte jobbar blir det mer luncher/ fika stunder med livet .. Ne nu ska jag kanske göra klart en läxa :) ha en bra natt natti natti


thoose were not mine

helgens bravader haha ..
 lite smakprov på hur kul vi hade det :).. vi firade kiki som fyllt år :)
vi var först hemma hos kiki och åt massa gott, speciellt my korvs iiih. sasauge jammuu.. och hade det trevligt..
påvägen dit hade vi fotocention haha roligaste poå hela kvällen :)..

take a look..
























Hello you !! Kul att vi har sånt underbart...

img_7763 (MMS)

Hello you !! Kul att vi har sånt underbart väder i Sverige, men vi ska inte klaga !! Bara på med gummistövlarna och paraplyet o se glada ut, eller hur ? ;) idag ska vi hem till keeek och fira henne :) så ikväll lör vi all in för jag är ledig söndag också och får ligga bakis hur länge jag vill förutom att pappa ska komma och hänga upp Min tv på väggen :) .. Hoppas man ser någon rolig ute ;) idag blir de jobba på bik bok .. Sitter just nu på kontoret och äter lite innan vi kör all in  o säljer massa :) ha en toppen kväll alla ..


en kvinna alla borde avguda!!!!!!!!!!!!

man kan inte få nog av denna vackra kvinna :


hon ärvacker och intelligent och har verkligen fötterna på jorden, visst de kanske hon inte hade förr.
men denna kvinna är allt, hon har allt.. Och hennes konst ? den ska vi inte tala om, vem vill inte ha en tavla från hennes hängades i sitt vardagsrum ? 2 die 4


sängenskast

  • åh jag hittar verkligen inget fint överkast till min säng, jag har kollat hm ellos hemtext osv.. men inget som klickar.. men ska kollade vidare.. vill ju ha en snygg fräsh vit överkast till sängen eftersom jag har svart vit och djurmönstrat hemma.. och förstår ni att jag bar har bott här i 6 månader ca och jag vill redan flytta IGEN .. att man aldrig kan bosätta sig på ett ställe för alltid o vara kär i sin lägenhet föralltid.. jag har ju då inte hittat min kärlekslägenhet ännu men de kommer ju när man har har lite mer o spendera på sin lägenhet o lögga lite mer på hyran .. meeeeeeen vad snackar jag ooom



    för de andra är jag så shopping sugen att jag typ dör och jag har absolut inga pengar.. varöfr är det så att direkt nör man får sin lön går man direkt och shoppar sen så fortsätter de komma in massa nyheter  så kan man inte köpa dem förrens nästa månad om man inte så vill typ vill äta nuddlar i en månad..

    just nu sitter jag o kollar reprisen utav kungarna av tylösand.. vilka jvla nötter?  helt sinnessjukt..
    skulle aldrig sätta mig min fot i sånt tv-program inte ens om jag fick miljoner.. jises


    ne dags o sova kanske :)  fått skrivaav mig lite..


Ni har väl inte missat skinklänningen från...

img_3560 (MMS)

Ni har väl inte missat skinklänningen från bik bok för 499kr. Klockren dock lite kort men med svarta eller genomskinliga strumps blir de perfekt :)


Var hittar jag mig dessa?

jag har typ försökt att hitta mig ett par röda fuskskinnleggisar eller ett par röda skinbyxor long time nu, men inte fan hittar jag det någonstans.. några tips på vart man kan finna dessa underbaringar ?



Och vart hittar man killar med denna stil ?!?! inte i norrköping varjefall..




Snygg arme jacka som vi har fått in på bik...

img_2050 (MMS)

Snygg arme jacka som vi har fått in på bik bok, går åt som smör.. Finns i beige också .. Men snygg som tusan!! Såg att monkis var slut så kom in o testa denna, lite tjockare så du kan använda dennlängre innpå hösten :)


LEO LOVE LOE

this one should be mine!!!

i fucking love it!! allt theeees..



What did YOU expect ?

hej mina vänner!!

funderar på att börja blogga,men vill ändra utseende och ändra lite.. men jag fattar mig inte på hur man gör ?
någon som kan hjälpa mig, eller skulle vilja göra en header åt mig? faaattar 0 ??


börja blogga igen eller inte ? upp till er om ni vill börja läsa och få inspiration mer 'än vanligt ;)



ciao