london weekend..

the weekend.
startades med att jag åkte och träffade josefine, en rolig figur som är au-pair här i london också..
vi pratade lite på msn innan och bestämde vart vi skulle tärffas och vad vi skulle göra..
och vi ville ut samt som vi ville kolla på sex and the city filmen.. så hade vi ju absolut ingenstans att förfesta..
så vi gick och köpte sprit och köpte läsk bukar och fyllde upp dom med och satt där med tre dunkar "läsk" och söp oss fulla på bion. kan säga att de va grymt kul. och folk som satt brevid oss. höll för näsan för att de stankl, de ber vi om ursäkt. men de va roligt. sedan far vi till maya och festade där.. hela natten. sen tåget hem till joss och va inte hemma förns klockan 6 på morgonen . sjukt trötta..

lördagen var de upp .. in till joss´s stad och checka läget. va jätte mysigt liten del på landet.
gick till tk maxx och hittade en jätte fin stjärnklänning , och en converse t-shirt ja den va 3 xl u know me.. tackar vi mamma för. hon är bäst.
hem på bomangen för då var de göra iordnign hennes au-pairbarn till 80-tals disco i  en lokal i harpenden.  haha sminkade en engelsk liten tjej. hon var så sjukt söt. fräknar över hela ansiktet exakt som jag vill ha..heh..
sedan hem och gjorde iordning oss. för att gå till amika. men vi had eingen ork. vi var helt borta. så vi far hem till mig och kolla film, eller vi hann inte ens kolla film för vi somnade på dirren.

söndagen upp och hoppa. vi åkte till harrods och kollade. jag har aldirg hittat så fina klänningar i hela mitt liv, och dom var på rean och de kostade över 300 pund. hittade min drömklänning min leopard klänning. dolce tror jag de va eller så var det roberto cavalli. måste vart cavalli han har ju bara djur kläder. me love. hahaa..
sen . kom vi , till paradiset. skorna :o.. jag doooog. ville inte ens kolla. ville ha alla.. men men.. är man inte rik så är man inteoch speceillt inte som au-pair haha.. 1000 kr i veckan. sparar man så har man.. men jag är icke de .

min helg. nästa helg återstår och se om sofie kommer eller inte. jag hoppas på allt att priserna sänks :( jag vill ju att du kommer.. 

aja, ne nu ska jag kolla tv. vi hörs då .
ses hemma i norrköping om två veckor..

london. oldmusica.

haha någon som kommer ihåg dom härliga samba låtarna?
något som för oss tillbaka till bullerbycuperna och när man var tolv år.. helt sjukt.

sambo de janeiro

mr. president - coco jambo

parrapicho - tic tic tac

Utkast: någon som ...

någon som vill komma till mig helgen den 11-12-13 juli?
snälla kom och gör mig lite sällskap här i london. skulle vara grymt. so fucking amazing..

come on bara..

london musica

jaaaaaaaaaaaaaa ÄLSKA MUUSIC




 



hhhhaha sen måste jag bara säga, snälla gå in på youtube och kolla på alla som dansar till chris brown - take u down.  hahah jag dör. de är lite sexigt.. men överdrivet..

london. hello.

igår var jag på barnkalas på nursery . jag blev vän med alla barnen? eller alla verkade vilja vara med mig.
hoppade på mig och kramade mig. fanns en sån söt unge som bara kom och krama mig hela tiden. världens sötaste. sedan var de mackor jordgubbar och massa gott. tror jag dog av all mat. så var natalia där med sian små busfrön eller som hon är nanny åt. elena och hannah heter dom. så vi bestämde att vi skulle gå till parken och ha picknick lunch osv. så idag gick vi hemmifrån vid 10 och gick till biblan och sedan direkt till parken. så efter de direkt till baletten. sen dagen över och de är helg. så jävla skönt.  jag bara längtar redan till nästa helg för då kommer soffan till mig.
börjar tröttna på att vara här. speciellt själv. orkar inte umgås med marie och de äldre. könner mig som en fucking morsa. när jag kommer med barnvagen så killar ingen, sedan efter jag går själv står alla och stirrar. eller så är de bara jag som inbillar mig.. haha..
fast idag blev jag lite glad, natalia sa att elena hade sagt " ooooh i just love hannahs mam"  hon kallar mig hannahs mamma.. de kan faktist göra ens dag.. :)

ne nu ska jag dra mig och ? vettifan är ledig nu ändå till söndag såååå.. men på fredag lördag ? ska jag träffa josefine en tjej som är au-pair här i london också .. ska bli kul, aldrig träffat henne . kul att träffa lite nya människor.








 
är hon inte helt fantastisk söt? hon ör halvbritt och halv indie. hannah heter hon elenas lille syster.
hon ler alltid när man kollar på henne..

london. love music.

lugna sjukt sköna låtar.

ray j - jumpoff




alexis and fido -  subete



donnellshawn - speedlimit

faydee - u dont know me

mario . if i hurt you
 
shwain- dont wanna be the one

london . lisa

OJ. dagarna går fort..
sjukt fort.
tack och lov att jag har lite planer för helgen iaf, så slipper jag vara själv.

en sak. Lisa det är sjukt ensamt här utan dig.  jag önska du var här med mig. så vi kunde gå ut och vandra på golfplanerna och inte komma ut och bli blöt om fötterna . bara vimsa omkring och få telesamtal man inte förstår och sms som man bara what. "lisa snälla skriv åt mig, du är bättre än mig på de-"  eller bara kunna komma till dig eller du till mig efter vi slutat och sitta och snacka. gå och tjuv röka lite så inte familjen ser det. bara vara ..
vad gör jag nu lix efter att jag har slutat ? sätter mig framför datorn , sitter läser . sätter på tv . städar. sitter och blir fet.
jag går inte ut och går som jag egentligen skulle börat gjort för 4 måpnader sen. men vem fan orkar det.
jag saknar våra trevliga helger, varje helg var en överaskning. vart skulle vi sova? esh de fixar sig. våra egna små förfester som var så klockrena. fast jo jag vet lisa att jag var seg på att göra iordning mig. våra hemligheter hahaha..
pimpla vin på tuben. åka till soho och festa till housemusic . som vi typ egentligen inte gillar.  våra män på tuben.
"hitta en plats där det sitter snygga killar, okey ? "high heels. vitt vin och rött vin.
ohooo. kan du bara komma hit NU.



london. sos.

lägger in den här videon för den är sjukt bra och är dom inte gorgouse? italiano också.

london monday

idag har vi varit i lekparken typ hela dagen efter 2 sedan mötte vi marie ocvh oliver som frågade om vi ville komma hem till dom och leka sedan efter vi varit i parken. så aah var väl tvungen att åka och göra det.
och imorrn skulle hon fylla i poolen med vatten istället med bollar så då frågade hon om vi ville komma och bada. alltså de är så tråkigt att gå till denna människa och så har man fått en sån annan uppfattnign om henne. jag vet att hon bara frågar mig om vi vill komma dit för hon inte kan ta hand om sian barn sjölv, näör jag var där idag så var jag med dom ute på trädgårn hela tiden medans hon var inne och styrde eller bytte blöja eller laga mat:s ? hur mår den kvinnan i huvudet egentligen? jag börjar faktist undra vad hon är för uttnyttjare.. aja.

nu ska jag lägga mig och läsa " my dangrouse life with so solid crew , asher d " lånade några böcker på biblioteket.

inte långt kvae till sofie kommer 10 dagar kvar :)
sedan inte långt kvar tills jag åker hem heller..

london .MUSIC AND ME.

nu är jag ensam igen.. om två veckor kommer sofie till mig då är jag inte ensam längre :)
jag längtar till soffan kommer. vi ska ha så fun .. det är konsär i hyde park den 3 juli som hon kommer . jay -z  santogold plus massa mer kommer och jag vill så gärna gå, men kan tänka mig att de är sjukt dyrt..

men nu som sagt är de just  MUSIC AND ME.

london midsommarhelg

jag har en sån förmåga att lägga mobilen någonstans och sedan inte hitta den. de har fan pågått i flera år nu.
är jag störd eller ? har jag minnesförlust ?. jag tror jag nästan har de faktist ,för ibland kommer jag inte ihåg riktigt vad jag har gjort på dagen. mitt huvud hänger inte riktigt med mig ibland. de är ju faktist väldigt lustigt. jag är utveckligstörd.
jag tror jag har  haft dyslexid? hehe, ne de kanske jag inte alls har haft. skojja bara. inte roligt.


sumering av helgen.  torsdag jobbade jag sedan åkte jag direkt till liverpoolstreet och mötte tjejerna. haklva gänget åkte till emelies hus och de andra till mitt. vi gjorde iordning oss och åkte (nu kommer de att jag inte rikgit kommer ihåg vad vi haer gjort och sitter och tänker i hundra år ) till soho och möta de andra. vi gick runt checkade läget. men inget roligt i spho bara house music. inget för oss.. sedan drog vi till lecester square ich kollade och picadilly fan köttmarknad .
alla var på en . go here itt the best club. and everybody told us that they have the best ckub ever´. vi blev uphokkade av ett par grabbs som de lät grymt faktist prenthouse fyra npning med hiss. men vi fick stå i kö och då gick vi men d sprang efter men vi bara nee fan orka. det va dålogt gjort utav oss för vi var där på fredagen och de var de bästa utestället jag varit på. so fucking amazing.
så vi gick till playroom ett annat ställe med mixad rnb och funky house music. de va inget vidare brukar vara rätt okey när de andra var där men men.. musiken gör mycket faktist. sedan var de dags för hemgång.

fredagen. upp tidigt efter en natt på golvet. de blev lite trångt i sängen . men gjorde inte mig något. sov rätt gott ändå. sedan var de bara att åka in till stan shoppa shoppa..
sen dags hem och göra iording oss för midsommar firande hemma hos emelie . hennes roommate och hon hade fixat och styrt ihop ett rejäll grym midsommar, med midsommarstång ioch mat tårta och hela köret de va mysigt. bara de att jämt när man kommer till midsommae oich midsommar maten så börjas de tänka på morfar :( tår i ögat . han var den bästa som föddes på denna jord. sedan var de dricka dricka. och ut. vi gick till prenthouse 12 tjejer och åkte hissen upp. lite skräckslagen kom in vid vip ställen och helt plötsligt kommer champang och hela köret. och utsikt över hela picadilly. helt sjukt. de tråkiga var bara att de stängde kl 2? hallå? . men vi fortsatte till  en rnb klubb som var grym den med eler muskken var grym dräför stllet vart grymt. sedan hem.
 lördag. upp och hoppa in till camden market, inget att hatyp vi pkte till covent garden fortsatte till staden carnaby street osv. sedan hem och sedan ut och äta. klockan blev sent alla var helt sega,. i tog taxi hem claudia och tessan följde med oss hem .
söndag sedan upp och hoppa in till brick lane där emelie bor . vi gick runt där bland marknaderna . allt var second hand och de är helt sjukt vad fina grejer de finns oh så dyra dom är . förstår inte hur de omförvanldat hela second hand grejen,. de va ju för fattiga persons förr i tiden, de som skulle ha råd att köpa gamla kläder. nu? nu, är de dyrt som satan. och alla köper de.
följde de till liverpoolstreet och sedan var de iväg till stansted igen och till ljuvliga norrköping.
grät en skvätt för alla saknad redan. vill vara i norrköping. men stå ut jessica inte långt kvar nu :)


de va iaf en bra helg med de finaste.
vi hörs då.. x jess

london midsommar..

midsommar kan jag lova är överskattat , men nu i london känns de inte ens som midsommar. helt sjukt skönt
och ja ni. vi började midsommar hemma hos emelie med lax sill potatios köttbullar och hela köret sist men inte minst svensk tårta som emelie och hennes rummates hade styrt ihop . plus på terassen fanns en midsommarstång. helt otippat i london. faktist roligt.
sedan får vi vidare till ett ställe som hette prent house fyra vånings klubb med utsikt över hela picadilly och jag s'äger bara SMASHIN. VILKEN KLUBB. rnb på hela st'ället. men de äckliga var. tänk om de börjar brinna?  hur gör man ? panik
de är bara två hissar upp till våningarna och en lite smaltrappa? hur ska de gå till´? . aja. men grymt rolgit var det iaf.  sedan efter prent gick vi till en efterfest klubb med bara reagatton och rnb där too. helt amazing.
vi ska ut och äta idag och sedan vidare säkert till prent house igen.
midsommar var iaf GRYYYYYM..














glad efterskott midsommar..

london.. kärleken

har precis legat och kollat klart the notebook.
det ända jag säger är. tårar kärlek. helt sinnes vilken underbar romantisk kärleksfullfilm.
de bara rinner tårar ner för min kind. den får 1000000000000000000stjärnor av mig.
det är såkärlek ska vara. ända in till döden. ush nu kommer jag inte kunna sova.
amazing.



london. cuuuliii

nu ska jag börja städa hade jagh tänkt . har suttit framför bajsdatorn. den är fan imig beroende framkallande. som en drog.
snaaaaaaart är mix malin och pascal tessan theresia och claudia här. jag bara läääängtar. kul att fira midsommar ihop .
firade bara med claudia ich mix och alla andra förra året :) på gryts. men jag skulle faktist viljat vara med mina v'nner på landet iår. men men vad ska man göra åt saken, men får ju mina andra favoriter hit.. är super glad..

idag är jag på happy humör och nu sitter jag och lyssnar på lugna sköna låtar. som den här.

glen lewis - fall again.  fråga mig inte varför gör lyssnar sönder kärlekslåtar. bara fint.


efter jag duschzt målat naglarna tvättar städat plockat undan alla kläder höänt tvätt . ska jag kolla the notebook samtidigt som jag äter mina godaste yoghrtar som jag köpte idag..

ne nu måste jag hinna med allt innna klockan rusar iväg fasiken.. måste blåsa håret oxå? såhär sent undra om de låter. iih. ciao

london. farmor.

min farmor hade vart ute och gått idag och så hade hon ramlat utanför
eneby centrum och brutit arm och revben :( jag tycler så synd om henne och idag har hon opererat sig
mamma var på samma sal. och hon hade gråit och vart rädd...
och hon mår inte så väldigt bra nu. gått ner över 25 kilo.. det ända jag vill ä'r att vara hemma hos henne nu
få besöka henne varje dag. om hon inte överlever och jag är i london .. då kommer jag bli arg på sjölv att jag inte åkte hem. för jag måste få se min underbara farmor innan hon blir för ´gammal och inte orkar mer ..
ush jag vill att hon ska må bra..
räckte med farfar och min underbara morfar som jag vet är stolt över mig :)


london. yey..

oj vad dagen har sprungit iväg.
tog hannah till dagis vid 10 fotografering, stolt över henne hon ä'r så duktig
så  gullig . sätter sig direkt framför fotograf kvinnan och bara ler. hon älskar att bli fotad.
lovar att hon kommer bli något stort när hon blir stor. lovar. och så fick alexander vara med och fotas
han var lika duktig han. så bra uppfostrade är dom.
efter de gick vi hem och åt och lekte lite . alexander sov så jag somnade jag emd framför tv:n .
sedan far jag ocg alexander in till west ealing och kollade lite. jag var också inne på sansbury och köpte bfrukost till syrran och pascal och maloin som kommer. de kan ju inte vakna utan något mat i magen. för känns fel att de ska äta nmereifrån.. så jordgubbar och yoghurt sätter väl inte fel när ni kommer:) ?   fan vad jag har gått idag. gått till est ealing och sedan vidare till ealing broadway. fick lite träning för en gång skull och jag svettades ihjäl. sjukt varm ute fast molnigt .. p¨

åvägen så var de typ en man eller nåt som skulle gå över ett övergångställe och då ser jag han stå där helt förvirrad jag kollar på han typ. vad är de där för chack monster men han stod och leta efter sina glasögon han hade tappat mitt på gatan så jag såg att de va det han yrade omkring som en galen höns efter så jag tog upp dom och gav dom till han. han tackade och jag fortsatte att gå . efter mig hör jag hur npgon ropar. exuse me ! exuse me! jag v'nder mig om de va mannen . han tackade en gång till och fårgade om han fick bjuda på tea. menade han tee or tea? middag eller te? jag haha garva till lite och sa nej tack , typ (jag har unge med mig, vad förväntar du dig? oftas brukar man ha en man om man går med barnvagn) nu låtsas jag som om jag äör mamma till barnet och har en man haha.. så blrjade han prata om pengar . tup "i got money i. bla bla lba" jag bara oh no its okey thank u anyway bye bye.  han måste vara waaacko.

primarket har öppnat inne i ealing och jag va inne och kollad elite. jag HITTTADE MASSA. men måsye spara pengar.
men måste fan messa pappa om lite pengar nu till mix och de kommer funkar inte. redan gjord av med 20 pund (260) kr på mat:s och latte.. igår skulle jag tärffat leon efter att han hade vart och fixat med sin bil men de blev så sent så de blidde inget av. och jag ahr ju inte så myclet tid över nu i helgen om inte nästa vecka. ..

ne nu ska tristan och sussane gå ut och äta så jag ska lägga children ..
vi höööörs då. :)  föresten är de rätt själv att vara själv här. man f¨år ta så många egna intiativ våga mer. de är roligt.


x je



  

london . sverige.

hahaha en kväll när jag var ehmma hos lisa med mina stjärnor. hade vi ett ryck. eller jag och lisa var sugna på ett gång cigarreter så vi snodde lillebror olles moppe och åkte och köpte , och den var inte stdadig kan jag lova e eller så var de lisa som var dväldigt ostadig. synd att inte polisen kom och tog oss. endast lisa hade hjälm körde i typ 60 och mitt över en gata in på trottoaren och in i kiosken. in kom jag garvandes och lukta moppe, han måste trott jag var dum i huvvudet. plus att jag skulle köpa snus åt lilla mallan brallan.. plus då fan inte actaluptos snuset som hon snusar eller hur det stavas.. så fick bli göötteborrgaaare..
rolig dag de där. sånna dagar saknas. när man är ledig från jobb och allt.




jag älskar helger i sverige. de är så annorlunda mot här iaf på sommrarna.
vi tjejer träffades på trädgården och till och med min mamma och magnus och magnus dotter malin träffade vi så vi alla tjejer satt emd mammi och alla och hade de jätte roligt må jag säga. mamma lärde väl ha världens baksmälla dagen efter kan jag tänka mig efter så mycket vin hon drack. :) but a love her anywaaaaaay. ja min mamma är verkligen bäst.
jag hoppas och önskar att hon kommer hit innan jag far hemmåt. vill verkligen det.


london lekpark .

idag har dagen verkligen gått sjukt fort. har varit jätte fint väder 25-30 grader ute .. underbart.
vi åkte till gymnastiken tidigt på morgonen . satt ute i solen och vänta på att den skulle sluta . sedan gick vi in på west ealing jag handlade lite dusch grejer och juice och ska sedan köpa lite frukost till syster och pascal och malin kommer.
sen åkte vi hem och åt och lekte i trädgårn . sedanorka jag inte vara hemma mer för tristan är hemma hela dagarna nu för han har slutat jobbet. så vi gic till parken i 3 timmar typ . åt glass och hade oss. ja gillar när hann kallar mig zekija. de tror jag är utlänsk eller något iofs så är jag ju utlänsk här i london men inte i sverige.. för hon kan inte utala mitt namn.. heh..
imorgon är jag princip ledig från 10 till 18 eller ledig har alexander med mig så jag tänkte åka in till stan och kolla lite s'tta mig på fik eller varför inte åka in till kingston. där är de roligt att gå och checka. ..
 imorgon är de som sgat onsdag sen när jag slutat är de inte lågt kvar till mix och dom kommer.
torsdag efter jag slutat direkt åker jag och möter dom på liverpoolstreet station. ska bli skööönt. jag undrar om vi ska ut på torsdagen ?  torsdagar huum. har aldirg varit ute en torsdag elller jo på min födelsedag. hur mycket folkl var det då ute? inget...


    

london . reeeeeeeaagaaa

en tjejkompis som jag träffade här i  är columbian och jag älskar columbia har alltid velat åka dit. jag har lovat följa med henne dit någon dag i livet. men iaf så sa jag att jag älskar reagaetton så hon skickade på don omar daddy yankis och voltios nya låtar, men tyckte de inte var så bra som de gamla låtarna
som den här :


gammal klassiker hehe..

london elektro style

fasiken vad jag vill vara kille. jag vill vara kille och gå med råhäng och värsta frillan och ha världens största t-shirt
och ha lite skägg och så ska jag vara halvmörk och ljusbruna ögon och vara fett hett. kanske jag skulle dreeds några
och fetaset glasögonen och en grym keps bara sätta på sig sådär ibland när frillan är fuckt.  visst kan jag klä mig så om jag är tjej too, men de är fan i mig inte lika hett. så nej.. de funkar ej så.
pharell är en stilikon . killar klä er som han. tatuera er på armarna . inga löjliga stjärnor nu. men god. vad sexigt det är med killar med snygga tatueringar. smash done.



london. ingeting att görA.

samma gammla vanliga när man är tillbaka . en skvätt tår och världens hemlängtan.
världens ensamhet är jag i just nu ju. fy! men jag har varjefall någon som
kommer och hälsar på mig varje helg innan jag far hemmåt :) FÖR GOTT till svädiland.
De jag saknar mest nu är att bara kunna vara hemma ringa tex syrran. "kommer till dig vi ser film" med fetaste godispåsen och läsk. på ett sätt är de bra här kan jaginte äta något godis alls typ. inget gott förutom skittelz. som är förbjudet i sverige . "för mycker färgämnen" haha löjligt. men men kan fortsätta att drömma i ett par veckor till. och sluta klaga.

fan vad jag gillar luella bartleys collections alla sommar våren hösten vintern. grymt fräsh designer.
    

sen ska vi inte snacka om betsey johnson . hon får man en kick utav. hennes insperation. mönster .
plus att hon är grymt cool.

  

london utepics

några bilder från i fredags . hoppas att jag får dom andra av jessica och frida och malin och nu som har tagit kort.



galet.


london back in london bitch

sådär back in london .
har varit i sverige i en vecka och de va underbart. man uppskattart så mycket.
först när jag kom på morgonen kl 1 så var jag i stan och yra och hängde med natta. sen bestämde vi att vi skulle gåpå
adam tensta på hugo . de va grymt självklart soringer natta fram och vill va med på kort haha. jag ska inte säga något jag frågade iofs själv när han skulle gå. han är inte snygg men han är chramig på ett sätt. han gör grymma låtar.
slutpratat om han.. sjäklart ska de bli halvdåligt väder när jag kommer , veckan innan hade varit toppen väder tydligen. otur som jag har.. men har gjort någoting hela veckan så de va jätte kul att vara hemma.. händelserik vecka. och nu är jag tillbaka . helt ensam i london . lisa är hemma för gott i sverige och jag har ca 5 veckor kvar här. fast alla helger är typ uppbokade så de är så jäkla skönt så slipper jag vara själv om helgerna iaf.  nu denna helg kommer mix och gänget och firar midsommar. malin pascal mix bor hos mig resten hos emelie . så de ska bli great. sedan helgen efter de så ska jag höra av mig till lite folk hade jag tänkt. sedan är de redan juli och då kommer sofie första helgen i juli så kuul. sen är de bara en vecka kvar och då ska jag försöka få mamma att komma så att hon kan hjölpa mig med packningen hem. punkt slut,. egetligen skulle jag bara vilja vara hemma med mina vänner,än att vara här själv. men men.. har man gett sig in på de här så får man skylla sig själv.  självklart glömde jag gå till arbetsförmdeligen och vårdcentralen . fucker.

är de någon som förstår sig åp bloggen eller. jag hittar inte alla  "vänner" så jag kommer till deras bloggsida? jag kan ju inte allas i huvudet precis.
aja får luskamig fram.


jag saknar redan hem. lonleygirl_14.. dah.

hejdå.

london. .

   abby "your the maaaaan"
   few pis from weekend

london sooooooooooooooooool döda mig

utspring imorgon för mina damer. stora damer är dom nu.
önska jag kunde vara med. :) de säger jag iofs jämt.
idag vaknade jag utav att jag mådde illa och orolig. hum börjar ju undra vad det är.
idag var / är en riktigt härlig dag faktist. solen har lyst sen 11 och efter jag lämnade hannah gick jag hem till lisa och vi gick till en parkbänk satte och pratade om massa bara solade med tights på. JAG KOMMER ALDRIG BLI BRUN PÅ BENEN ELLER ARMARNA. fuck. tiden gick fort vi satt och prata och planerade lite om lite saker..

jag har ingen ork att vara kvar här längre. har ingen ork att göra någoing med barnen . sitter bara inne ioch låter tiden gå så de får gå och lägga sig. och då går tiden bara saktare. ush. jag börjar sakna hem för mycket., och tycler de äör väldigt mycket sakna hem .. vill komma hem för gott och sola bada och ha en rolig svensk sommar som alla andra. de är ju så underbart vacker skönt soligt och regnigt trädgårn deli bik bok parker sprit landet en svensk sommar. NORRKÖPING. jag ska aldirg säga att det är en piss stad eller att jag vill flytta ifrån den. jag älskar fan norrköping. bästa staden .
ne nu ska jag inte klaga. inte långt kvar tills jag åker hem faktist. efter att jag vart hemma i sverige är de bara 1 mpn och 2 veckor. så whats up for that lix.. missar inte mycket. ..


ne nu ska jag förbereda maten sen dra hämta ungen på dagis.

tjarrå.

london vanlig dag.

kors i taket. de är fint väder h'är i london för en gång skull. kunde man ju inte tro.

jag vill hem till sverige och sola och bada ju. som alla andra gör just nu. två dagar . sen tvingar jag med natta till motala och badar och blir lite bruna iaf. klarar inte att vara vit längre -. plus att de kostar sjutk dyrt att sola här.

de trodde jag fan i mig inte. 6 -9 minuter går på 10 pund. och 10 pund är ca 150 kr .mm då kan ni tänka hur vit jag. hello ghost. förra sommaren bada jag inget alls? är inte de lite sjukt.

någon som vill komma och hälsa på mig i juli ? snälla. vill ha lite sällskap .. ni bor hos mig. ni betalar bara för att gå ut och shoppa :)  come and now. ta tag i era feta ärslen och kom hit och gör mig glad. haha..

jag har fortfarande ont i magen och ont i hjärtat då och då. har haft det sen i söndags. vet inte vad det är måste nog gå till doktorn och kolla mitt ekg och blodtryck osv. ush. får ta och göra de när jag ör hemma i sverige. men jag torr de är för jag är nervös eller stressad över något.

ne nu ska jag ner och laga mat sen ska hannah till dagis.

have great day. fosho.
 
just nu känner jag mig som den här låten i huvudet.



missy elliot- shake your pom pom

london muuuusica

vad vore man utan musik? de är helt sjukt vad pepp man kan bli på en låt eller bara låtar .
som när man går ut. är de dålig musik så är jag iaf inte pepp om inte jag är riktigt social eller full och bara
hänger runt och skiter i musiken. men oftas så skiter jag inte i musiken.  galet.

älskade. det är studentveckan he´mma nu. jag vill med vara med och fira mina vänner. jag hoppas iaf att ni har de grymt kul och sup inte så redlöst fulla. ni ska komma ihåg veckan också.. haha. ne nu ska jag sluta snacka för ska snart dra ut och träffa en killkompis.. 

muuuuuuica instead.

leona lewis- forgive me



Flo Rida Feat. T-Pain - I Bet





Corey Latif Williams ft. Ryan Leslie - You think you know

craig david - awkward


Matt Pokora Ft. Timbaland - she dangerous

tito el bambino ft. daddy yankee - mia

london lisas family

hej och hå vad det kan gå.
helgen dagarna bara springer iväg just nu.
i helgen så var lisas familj i england och hälsade på lisa. och jag fick vara med och leka.
fredagen var de ut på middag. de va klockrent. och fint var det oxå. stilrent. och vi pratade och hade oss på restaurngen sedan bar mama papa och stina hem . lisa och jag gick vidare . men hem fort.
lördag kväll ut och åt igen . på bortiello . italiensk restaurang . jag har aldrig haft så kul på en restaurng . fy farao säger jg bara. vad vi levde trodde nöstan dom skulle slönga ut oss. servitrisen var grymt vacker. och jag kollade typ konstant på honom. men han mpste varit bög.
lisa satt nöstan mitt emot fabregas. ja hon trodde iaf det. men han var lite lik, men sedan när han reste sig upp. vilken nörd. haha vi satt och drack coktails och gjorde miner och . helt plötsligt ringer olle. broder i familjen. hej pappa ." får jag boka midsommar på landet?" haha men kära du vi är i london och sitter på restaurang kan vi ta de nöär vi kommer hem. haha diggar olle.  sen såg vi dessutom wannabe posh morsan. ja de är sant. haha..
plus våra miner och grimarser och allt fick folk att skratta åt oss från att vi satte oss tills vi gick. de va amazing så kul vi hade det. lisa och jag vart pepp, så vi gick ut först åkte vi til bricklane på npågon pub bar eller innan jag jag ioch lisa in på en svensk bar typ ? tror jag. heh.. sen bricklane och efter brick till zepranoz. gah vad jag gillar zepranoz ibland. men igår ville jag skjuta djn .. abeey hittade sin man . mayej nåt hette han. abeeey va " your the maaaan"  och de ända han kunde på dansgolvet var, jucckkaaaaa..
hehe. och idag jobb. så nu äör jag typ död . trött. ont  i hjärtat, brular har de. för mkt alcohol kanske.  shu.

mamma kommer och hälsar på mig i juli :) äntligen. ska bli kul.
föresten 6:e juni . hellosweden. till goodbyesweden 15 söndag

occcccccch de är stop i min fucking toa och de ligger bajs i den och jag dör av luktn. känns som jag luktar apa. iof gör jag sökert det av doften. occccccccccch jag måste städamitt rum känner jag oxå. skititgt på golvet. föresten så var de inte jag som gjorde stopp i toan, de va alexander som la i en halv toarulle utrullad alltså. så mm. så skulle jag spola ner allt men då blev de stopp:s? aja
shit the same.
lis ahar alla bilder. lägger in dom i veckan. lite roliga pics faktist hehe..