luggen i want back

ja mitt hår som har typ blivit kort igen då, lisa hemma hos lovisa på midsommar satt och tog bort mittlöshår som var lika långt som mitt vanliga hår, fattade inte varför jag nes hade i det , bara för att det skulle se tjockare ut eller?  ne skulle ej tro så men nu har jag ingen lugg kvar heller för den har växt som ogräs och det vill jag ju inte ,  I WANT IT BACK.  ska be natta klippa den imorrn :) hoppas hon vill!
 

Ja jävlar mitt på rövva... ;)

hej, jo jag jobbar varje dag så jag hinner inte med att vara inne på min gulliga fnutiga blogg.. så har inget speceillt att skriva eftersom att det inte hä'nder så mycket efter jobbet än att bara gå hem och lägga sig och vila upp sig till nästa dag :) men det ä'r så v'ärt det för måste spara mina cash nu till augusti för då blir det utomlands med mina kära.. men idag efter jobbet gick jag faktist till emilia och där var vanessa becca och fredrika och emilias syster som fyllde fjortis år, tycker så synd om henne, men hon är inte fjortis aktig mot alla andra snorungar som springer tex på ifk där nere så man ser dom varje gång dom går förbi typ hundraelfte gången.. det tycler jag är så barnsligt, det gjorde jag sä'kert också ?  dont remember men det hoppas jag inte på iaf..
när vi var hemma hos emilia så satt vi vid datorn ett tag och jovist, så hamnade vi inne på emilias vidoes från midsommar ;O jag tror fan att natta älskar sina bröst ?  är det inte så ?

midsommar var en härlig dag.. går upp för att göra iordning sig och sedan dra sig till bussen med alla packning och dra sig mot lang ön ? som lisa c.o skulle komma och plocka upp oss, men vi åkte för långt så det fick bli båtholms dom fick plocka oss så vi far direkt till lovisas land och där började vi smått dricka och och snackade käka och hade det trevligt och så börjar ju det självklart spöregna men vem ana inte det då ?  så vi far under parasolet eller va det nu heter, no idea! och började pumpa musiken och satte igång våghals som började bra.. jag hade laddat upp min lakrits shot som jag bjöd på och fick endel att spy haha så funny.. den var någ lite stark ? men ¨festen rullade igång och fuck va najs det var .. hela natten lång!  mer håller jag hemligt..

midsommar dagen vaknar inte så bakis?  som jag trodde att jag skulle vara, men iaf satte igång och städa allt från festen och jag säger bara vidrigt med skitigt.. men det gick fort.. somnnade ett tag och vips va klockan mycket så bara göra iordning sig och dra till gryts varv och oj vilket röjj det var där massa från norrköping faktist, men jag fattar inte vart man än åker så är det norrköpings folk ?  lyckat men det var kul och vi fixade oss ett eget dansgolc eftersom att det stora dansgolvet redan var fullt.. vi fixade en parkbänk och ståg där med massa folk runt omkring och dansade villt till markaolio " det sla vara reaagee" nånting i den stilen .. och sedan var klockan vet inte vad?  allt folk började dra sig mot båtarna och skulle fara hemmåt antar jag och vi far med bilen med danne robin totten natta jag och s¨å joh och gänget i nästa, tror vi pkte vid tre tiden och var hemma vid sex .. vi stannade vi en mack och där hade vi mat krig och körde fotbolls pgr fotbollen tappade jag ut hela min sallad.. tack för den fast dne var ändå äcklig försej.. men jag köpte en pan pizza ist så fläckar på hela mig fick jag eftersom att danne tvärnita när jag skulle äta den så fick den i fejjat ist och blev arg eftersom att jag var hungrig och fick inte äta upp dne heller, så vänder jag mig om och ser newroz MUNA?  trodde självklart det var till mig så jag kastar min panpizza på hans ärsel och oj oj den satt fint där :) någon dag får jag väl igen som sagt hämden är ljuv.. men hope nooooooot! så fgår vi inte glömma när vi invaderade elias och deras land, de låg och sov som små grisar de jävlarna så vi väckte dom och drog påvägen träffade vi på kossor och cyklar och massa mer..  men det var en toppen resa iallafall och fuck ya all som inte var med haha!!

tyvärr no pics för min telefon pajjade ?  fråga mig inte hur men min kära älskling ligger på lagning i hum två veckor ffs..  skärmen sprack ? ..

men nu måste jag fara mig till sängs för jag ska upp och jobba imorrn.. have a nice day..


I LOVE YOU CORYDEEE

JAG BAJS LOVE HER, HON ÄR MIN IDOL BIG IDOL :)  BIG FAN. pleaseeeeee meet me haha.. im tired
image401

Duuuude u are too cool for maaah

Typ, du är så cool ?  jag tror sååå !

men gud vad jag är uppe sent just nu jag som ska upp och jobba imorrn kl 11 lixom jag får ju ingen sömn alls men jag får skylla mig själv som typ är beroende av internet och sitter och kollar bloggar och kollar vidoes på youtube, kollade förr på musicjesus men någon snubbe sa till mig att det bara var virus där och nu fick det bli youtube ist.. föresten så börjar det ljusna ute och det betyder att det är morgon snart och hoppas på bra väder, eller egentligen hoppas jag inte på bra väder jag jobbar ju ändå men för alla andra hoppas jag som f¨r ligga ocg sola och bada om det är varm iofs... men det blir väl typ arkö och vet inte vart man ska sova lix?  men det löser sig som alltid ha ? we will hope sooo.. annars i värsta fall sova i en ormbunke why not ? det kan ju var mysigt

en fråga till gud där uppe, varför är det alltid så bajs väder på midsommar ? är det en tradition för er där uppe eller ? kan vi inte få en bra fin midsommar med väääärme, hot hot hot.. så¨vi kan sjunga,  this is why im hot this is why im hot , im hot cuz im flyyyyyyyy... or something fuck..

sitter nu och kollar på en väldigt komisk b-film med pamela andersson det sa antagligen vara en action ? eller något liknande ? fan vet jag :) som tex, när hon skulle söka efter ett kassa skåp eller nåt liknande inte för att jag ör så inne i filmen utan såg bara den scenen när hon böjde sig ner sådär sexigt och visade bröllarna typ ? YEs we say goo action .. go go.. låt mig få säga säääämst..

vill bara säga att min lugg har blivit jätte lång, och jag orkar inte klippa den.. eller JAG ?  jag kan inte klippa kom ihåg en gång när jag var hemma hos pappa och vi skulle faktist på fest jag klippte den själv den blev heeelt sne.. not again fo shoooo..

jag tror jag ä'r för trött för att skriva ..

sovgott, ciao amigos

Midsommar

jag blir så iritterad på allt detta, överskattade midsommar som om det är värsta grejen att fira...
MEN KAN NÅGON BETSÄMA HUR VI SKA GÖRA ELLER ? ska vi var där eller inte  ? ska vi vara där? eller ska vi dit?  fattar noll utav det här fan bara sitta hemma eller bara skita i allt... blir fan bara jobbigt att planera det här, blir ju ändå som man inte har tänkt sig som vanligt.. så hur gör vi nu kan någon vara snäll och förklara det för mig ?
och dagen efter då, blir det den andra festen eller blir det vara kvar och fortsätta ? peace
ASS grass midsommar ;)

G-UNIT

HAHA jag är inte direkt så taggad...
jag är bara så glad att det är sommar och alla andra är glada och har det bra det är det ända..
just nu är det depp period för mig och tror att jag börjar få mens och jag HATAR DET VERKLIGEN!
lingon veckan är ju verkligen på G eller inte!! dö..

jag älskar mina G-unit tjejer hahahaha...
image432

bullar med mjölk

egentligen har jag inget vettit att skriva finns inget jag mer vill dela med mig,
bara det att vi hade det grymt kul igår i linköping :) och vi hade det kalas bara att jag blev väldigt hyper nervös när vi skulle åka hem och det vi sat to much in the car, det var jag lisa natta josse jonas danne macke och polisen stoppar oss och säger blås och sen åker vidare ? okey, får man vara för många i en bil eller? men sen lugnade mitt hjärta ner sig haa!
har jobbat onsdag till lördag med rean 09 till 22 bra med pengar men trött ass hell.. blir mycket att jobba i sommar så man har råd med resan som vi ska åka den 12:e eller 15:e augusti till turkiet :) ska bli härligt.. jag vanessa rebecka och fredrika , någon som vill joina oss? obs bara tjejer haha.. 

ne nu ska jag dra mig hem till lisa och käka tacos med alla tjejer .. bye bajs

hur och varför?

de tre orden den människan det ansiktet de läpparna det sättet det romantiska det vi hade det som fanns det som var så bra det som var dåligt fast ändå blev sams efter en minut det roliga det pshykryck det kuddkrig vi hade det vi gjorde om kvällarna din soffa din sallad det gulliga våra filmkvällar de absolut fina stunderna allt jag kunde säga till dig som bästa vän våra hemligheter vår första kyss vår första kram vårt första ögonkast när du håller om mig  när vi sov med varandra när du tröstade mig nör jag tröstade dig när allt var som bra är över!
varför leker man stark när man egentligen inte är, varför visar man sig så himla stark och låtsas som om ingenting för vänner för familj när man ligger på botten egentligen.. är man död inombords?

tre ord... bye

I got my leopard Ruber boots under my umbrella

jag har hittat mina dröm skooooooor jess jess jesss i have found them ..
mina leopard gummistövlar, oj oj hoppas det regnar ute i sommar lite iaf så man kan andra dom med ett par jätte bagi och ett snyggt liunne eller en söt svart klänning :) jag längtar tills jag får dom so much :D


image431im just love them

sommarlov or noooooot ?

jag kan nästan inte tro att det är sommarlov faktist, fast nu när värmen börjar komma fram så det börjar kännas men är bara så arg på mig själv att jag inte har blrjat emd körkortet för då kunde man ha kört upp till gransjönäs tex och badat och natt badat menneeej jag kuggade och orkade inte fortsätta, men nu har jag prov i juli igen så nu ska jag klara det som fan såå hoppas på att jag har körkort i augusti så jag slipper plugga när skolan är igång , men vill säga grattis till alla tjejer som fått sitt körkort nu efter sin 18 års dag fan va kul säger jag bara !

jag tror jag blivit crazy in you ? känner dig inte ens, men du verkar gaaaaah damn ..



SOMMARLOV TJEJER, imorrn blir det hem till lisa ochj grilla och dricka lite efter jobbet som sagt ja ;D


 damn vad jag love this girl

ogräs på dig

oj oj, har inte skrivit på flera dagar men har ju haft så fullt upp hela tiden jobbat och vart med vänner festat..
men student veckan kändes ju för fasiken som om man sjölv tog studenten, jag tror vi tjejer festade mer än dom ?
det kändes iaf som det.. men så ska det vara, kan bara tänka mig nösta år när mina underbara små eller stora ska vi säga då¨söta tjejer tar studenten .. jag får ju vara med på studenten i några år till haha men lätt fett kul.
men veckan har varit super kul, och speciellt på Deli där vi alltid har börjat förfesta och röjjt som vanligt.. dom borde bli trötta på oss haha.. sen får jag inte glömma att jag gick ju med Christos på balen som var sjukt kul, riktigt kul falktist som sagt kändes som jag tog student med bal och allt haha.. men det tackar vi christos för :) som glömde biljetterna till balen yringen där så vi fick åka hem igen och hämta dom och var nästan sist av alla haha..
har jobbat lite nu och det känns bra och tjäna lite cash till utomlands resan som vi ska åka i augusti eller i slutet av juli, men jag vill åka när fredrika fyller år för det skulle vara grymtkul :)men det blir jag fredrika vanessa becca johanna ? nån mer som vill joina oss :) de här dagarna har varit roliga på början av sommarlovet må jag säga vi har spelat mycket vollyboll så jag är typ död i kroppen, hur fan kan man få träningsverk i kroppen av det ?  plus att jag fått hosat och är dyng förkyld och lan knappt hosta för att det gör ont i magen haha nästan pinsamt!

mycket folkparken med picknick, mat, godis ocj god dricka så mysigt sen vollybollen och kubb men jag gillar inte vollyboll så mycket mer haha för man blir så skitig om fötterna plus att man får tröäningsverk me dont like that lix,
vill bara säga grattis till alla studenter fy fan vad kul för er :) var hemma hos sofie och sandra man bara ser hur lyckliga dom är att sluta skolan usch va avensjuk man blir, men kan tönka mig att man kommer sakna skolan faktist, inte läxor och sånt skit med cafeterian alla vönner som samlas i skolan och planerar inför helgen osv eeaa, kan inte tänka mig utan skolan faktist.. har kämpat hårt i två äckliga år nu för jag pissade på allt i 7:an 8:an 9:an och säger bara gör jag inte om men jag lärde mig inte och fick gå priv och nu ätnligen fått G och ska börja på linjen nu ä'tnligen så jag kommer ju dårå ta sdtudenet efter tre år och för några andra två år och ett år så kommer vara med er alla på studen så kul plus att NI ALLA kommer p¨å min hoppas jag och oj oj vilket röjj det kommer bli , och har redan bestäm vad jag ska göra efter studenten trro jag om jag inte planerar in nåt annat, men blir london lätt!
linkjöping tar studenten nu på fredags, fy vad kul synd bara att jag jobbar fredag annars skulle jag komma och grattaaa men kvällen blir det röjj :) hoppas alla tjejer hänger med...

aj aj, börjar få skriv kramp orkar inte ..
meeeeeen jag vill till peace and love, men vi ska till gotland utomlands och massa små ställen lix, så pengarna bara far ju iväg och det är inte bra, men hoppas på att få jobba rätt mycket så man kan få ihop till allt :)

men ska dra och sova så man kommer upp till jobbet imorrn börjar 9 varje dag till lördag :)

lite pix från några dagar :)




               


cool or cold ?

IM SO PROUD OF MY GIRLS


jag är så lycklig, det bara sprödar energi om mig och jag orkar hålla upp mitt leende hur länge som helst så länge jag lever. fortsätt vara såhär nu tills jag ligger i min graaaav. im so happy :)

image412

C-string ?

kollade aftonbladet och såg c-stringen den ser väldigt cool ut och som rex när man ska ha balklänning och den sitter väldigt åt så kan man ju inte ha trosor under då är denna c-string troso väldigt effektiv eller hur? haha fast den set väldigt mystisk ut

checka själv
 ?   man undrar ju om silverstedt har c-string eller om det är så att hon inte har trosor alls på sig? najs..

SUUGE

jaha ja nu har det varit väldigt nycket festande..
i onsdags var vi på utsparksfest för kunskap och det var väl helt okey, men åkte hem tidigt var någ lite för onykter för att vara kvar de vet någ emilia haha!
torsdags böev det utgång och ännu mer dricka inte så bra det, och har inte sovit ut op flera dagar men fortsätter och festar
fredagen var vi ute oxå var grymt kul det man kommer ihåg, men så skulle jag upp och jobba dagen efter och det fick bra det ändå :)  lördags åkte jag och natalie till sthlm till malins moster och gick på grönan men vi åkte inte vi satt och kollade på när natta moster och andra moster med barn åkte, vi checkade bara killar  och damn va heta det finns :) men sen satt vi barnvakt för mostrarna skulle ut :) sen upp tidigt imorrn för en sak.. sen påka hem och g¨direkt ut gick till teater till syster och sen fortsatte till deli och rocka lite sen vidare till otten och var faktist nykter på otten och det var fan i mig roligare än o va onykter.. men inte så kul med alla andra som ör fulla haha, men lite kul ändå! nu sitter jag hr har soooovit ut ända till halv 4 och det var underbart skönt nu ör jag på topp igen :)


JA! det gick bra !

soo druuunk





ciaaaao