lgh förstahand slottsgatan 130

dags att byta lägenhet.. någon som är sugen på en lägenhet nära och centralt. slottsgatan 130 nära till alla uteställen.. skönt o slippa gå hem :D
31kvm med sovakov stor balkong, stort badrum och kokvrå.. perfekt fgör dig som vill flytta hemmifrån och få skappa dig ett litet eget hem.. min tid är över för de nu blir de lite större och en helt annan plats.. men är de nåon som är intresserad så hör gärna av er till mig på 0704738188.. 1:e mars är inflyttingstiden.. KOM IGEN NU'!!

kan lägga upp lite bilder om ni är sugna på de ..



puss och kram jessica

malin jessica? ? ? micaela

dom säger att vi är lika ??? de har de sagt genom åren..  looockatthuuuuu are we look a like ?




detta är min syster


never ending love

för första gången hällde jag såsen i gröten .bara för att få se hur smaken blir då... brukar vara annorlunda smak beroende på hur man gör.. alltså i risifruttin.. annars brukar jag aldirg hälla i den .. tar alltid skeden och doppar lite.dessutom äter jag den med gaffel idag.. joo för alla mina små skedar är i disken..(önska jag hade diskmaskin-). att älska risifrutti och manna frutti. vad är det godaste mellanmålet.. RISI FRUTTI MANNA FRUTTI..


och som vanligt sitter jag här kl halv 4 och kan inte sova. jo för huvuvudet dunkar och det som håller mig mest vaken är sex and the city boxen.. jag kan inte sluta TITTA.. de går bara inteeee..!!!! det är beroende framkallande.. carrie bradshaw knows good sex and isnt afraid to ask...

föresten igår hade jag absolut inget att göra kl hum ca 4 på natten, jag started 2 color my hair..rött brunt.. jani unga damer och herrar.. jag vet inte riktigt om det är jag ?! men man mpste pröva på saker och ting här i livet.. annars får du inget veta..


föresten ... någon som är villig att flytta till köpenhamn? eller till norge ett par månader och jobba och bli lite rikare på ideer lite rikare på mon´neeeey och kanske sen bli rik i fantasin och fara till paradiset (värmen ) och kanske en underbar dag hitta MR BIG ? neee tänkte väl det.. ingen som vill joina mig antar jag för alla har sina mister big .. happy for u guy. i will find my mister big 2..

ne nu ska jag måla naglarna till bl¨åbärblå och kolla klart sex och staden ha en bra dag ..(fredag) och ta de lugnt drick vitaminer och allt de där.. för det gör jag VITAMIN WELL DEFENCE. go go go..







lippgloss a la pink

jag har införskaffat mig ett perfekt rosa läppstift. jag älskar det.. man kan ha de jätte jätte rosa eller bara ha de lite ljus rosa för att få lite nyans på läppsen.. finns på h&m för 39.50 .. krämig och go är den!!



hands up for all the sick people

heloo peppps

ligger hemma helt matt i kroppen, ont i huvudet och hängig. jag HATAR att vara sick..värsta jag vet.. tror jag missar allt i världen.. kan inte träffa mina vänner eller jobba och jag måste jobba  för att klara mig..får inte va sjuk.. slut dadlat om det..

var och köpte en loft säng på nätet haha, vägen ut dit var en skräckfilm och få in sängen i bilen ? jises ett stort jäkla problem, men ingeting är omöjligt, de gick och vi kom hem och jag skulle testa om den gick in i min sovakov, tror ni den gjorde det eller ?NEJ!!!  ÅÅH. att jag inte kan mäta innan... men får ha en sidan, de kan vara lika bra det..
men iaf så ska jag nog säga upp lägenheten nu till 1:e feb .-. tror de bäst nu.. kan inte bo kvar i ett råtthål...

nu ska jag gå och färga håret är så rastlös.. speciellt när man är sjuk.. eller hur ? ?




I <3 LEO





ge mig allt leopard och jag är nöjd som fan.

nyåret lite pictures

hello peeps!

all good? come an?



 tog en gammal klänningfrån weekday hade verkligen inget annat att ha på mig..





linn o våra porrdanser as usal ;)