salu salu salu



ska sälja min skor , kan tyvärr inte ha dom längre, eller jag använder dom aldrig ..
har använt dom 2 ggr någon intresserad så hojta till ..
199 kr ;)  HEHE det är strl 39 kan funkla för en 38

the heart wants what the heart wants

nu har jag bestämt mig.. efter jag flyttat klart 1e april blir det att ta mig i kragen och skaffa gymkort, fast jag skaffar det på badhuset.. jag ska gå dit och simma istället och kanske testa gymmet, gillar inte gym men simnma tränar ju hela kroppen och vilken kropp man får damn it. så det är mitt löfte.. det ska jag göra..


plus att nu har jag kommit på hur jag ska ha mina tatueringar, eller en iaf nästa håller jag på och kluta ut nu hur den ska sitta.. vi får la se..  snart är de dags . mars .. det blir inte halftselv, det får jag vänta med.. när jag blir lite äldre känns fel att göra den nu faktist..


förestemn varför kan jag inte lägga upp bilder från min webbcame?  hur gör man ?  det kommer inte fram någonting ju.. blir så arg plus msn funkar inte heller:S balle dator.. inget verkar funka.. nyss var dne gullig nu är den värdelös.. grr



jessica

hello ..



idag var jag ledig, skönt att sova ut :) så vakna vid 2 tror jag underbart..
 malin ringde och vui åkte och solade lite solade super i 30 min, och inte fick jag någon färg känns det som, men bra solarium på active i haga/eneby .. fast väldigt ofräsht men men orka bry sig, även har jag solkort på sol o motion men orkar inte åka in till stan och sola sen utan smink, jag vet inte varför men när jag är blek hatar jag att gå utan smink när jag är brun har jag bara mascar på mig. jätte skönt.. sen hem och städa hela lägenheten så skönt när det är städat .. könns sådan lättnad, sen kom malin när jag höll på och städa lite så vi satte oss och varva ner med en öl faktist för sedan gick vi till nya rock baren på brådd gatan och fira beccii lite :)finaste tjejen .. fyllde 21 igår eller för en halvtimme sen.. sen fortsatte jag fredrika malin till deli tog en öl till men har världen mens värk så nu är hemma och ska sova och göra en ansikt behahnling och äta något.. imorgon vet jag inte rikigt vad jag ska göra.. förutom att jag vblrjar kl 17.00 på hugo.. innan ska jag nog åka till mormor ?  träffa henne lite :) behövs alltid..  neee vaaaad tråkigt att läsa detta..
och jag ser att jag inte kan skirva ordentlig, för skriver på min nya data ..bästa datorn. en rosa.. har inte användt den på ehm 2 veckor fråga mig inte varför tyckte dne var för slö men nu brjar den gå bra och tror det är sådan kenzas fick.. eee pc heter den .. gullig faktist..

ne mycket prat nu .. nu ska jag fixa och trixa.. 
glömt bort att visa saker jag köpt får bli i veckan..
om ni har några frågor ställ dom, var inte rädda för att fråga :) jagbits inte..





IF

oohhwiii
jag klarar inte av att INTE shoppa!! heeelt sinnessjukt, idag köpte jag massa på monki och ett par likadana leggins som jag har i svarta fast i beiga nu då från gina. och natta shoppade sönder också, dock inte kiki frikiii..
ska lägga upp lite på vad jag har köpt :) om ni vill se ? eller ?
nu sitter jag hos natta och idag ska vi busa lite. u gotta love it..
idag vet jag inte vad det är men, jag har varit lite känslosam och de senaste dagarna.. gaaaaaaaaah
ne nu ska vi dra oss käka mat hade bra

mandlar och russin

såhär ser de andra outfiten ut.. skit dålig bild på alla men va fan får som sagt köpa ny kamera..




t.shirten mamma köpte från h&m till mig.. riktigt härlig och billig 149kr
och hjärtis strumpbyxorna från bik bok79 kr





prickiga t.shirt med harlem byxor från bik bok. old one

jeans jeans jeans . love love love.
 levis skjorts second hand min gamla jeans jacka jag klippte av, jeans klänning instoppad. grymt att matcha alla olika jeans tyger..


liten mys outfit, hjärtstrumpbyxorn och en stor xl vailent tröja från Carlings ..

och sen mina ringar :)



mina tjockis fingrar fick på sig dessa söta nitringar brons silver och guld lindex 49 kr :)

LINDEX IS THE SHIT

okej jag är typ världssämst på att takort, plus min kamera är åthelvete.. men ett försök gjorde jag iaf och såhär ser byxorna ut och sen testade jag lite kläder somjag tog kort på.

ska säga er att lindex har fått in riktigt snygga grejer.. checka

haha vad tycker ni ? ska jag behålla byxorna ?
från lindex 399 kr






agynes deyn

så charmig hon är .. hur grym är hon inte när hon bara ler och fortsätter gå. thats agynes ett charmtroll




those minutes u was free

hej damer och herrar!

vill bara säga att jag hatar detta väder, jag brukar vara van vid att det är påväg att bli vår för jag fyller om en månad och då går jag i solen med min jeans jacka eller skin jacka.. testade skinjackan idag, oherregud vad snygg man är i den!! KAN DET BLI VÅR TACK!!


egentligen behöver jag städa lägenheten, men ne det har jag ingen ork till eller varken lust med.. hatar att städa.. denna lägenhet känns så instängd.. så tråkig, längtar till jag flyttar mindre än en månad. dags att börja packa .. fy farao. just ja måste adressändra till 1:e april ..

föresten så måste jag skirva en liten lisat på vad jag behlver köpa.. så jag inte glömmer bort den

1. en ny sminkväska
2. hårspray
3. nya kuddar
4.anslagstavla
5.nya svarta jobbar skor
6. gardiner
7.byråar (om jag inte får när jag fyller år )
8.the hills boxarna
9.boots
10.nya byxor
sen tusen saker till, till lägenheten oh så mycket.. känns som jag flyttar för första gången igen..

köpte jättefina ringar igår och en prickig tröja och ett par byxor, eller mamma hjälpte till med tröjan och och ringarna och glasögon kom jag på och sminkpenslar ska visa det. men byxorna ska jag lämna tillbaka, de var inte som jag hade tänkt mig.. skit snygga till tjejer som är korta kanske.. jag har så långa ben att de blir för korta.. blä hatar att vara lång..

v 11 kommer världens snyggaste skor in på vagabond, ett par leo som jag måste bara ha!! 600 kr kostar dom håll utkick.