LONDONTOWN

ja så är man hemma! efter en helfun helg.
det börja med på torsdagen att vi kom lämna väskorna på abbys rum, och for ner till
deras pub green man billigt med öl och vin sprit, like ;) men abby joinade inte, han skulle upp tidigt.
vidare for vi till oneils. där hittar man från kines till vet inte vad. alots of many different people. anyway. jag och lisa gillar. gillar är bara en gnuta. vi äääälskar oneils helt enkelt. de va en hörlig kväll, fylld med sprakligheter. och dans. lärde mig brittish dance? ja, de va iaf som polsk. fatta inte riktigt hängde inte med i svängarna heller kan jag lova..men fun fun fun. och måste säga . lis ava på g den kvällen..

fredagen var de stor partaj för abs och seb .. people rullade n runt 22.. och oj vad folk det blev.. och det blev riktigt roligt.. popcorn krig i köket? tack vare  mike? i think. han ville ha popcorn och kag var popcorn mästaren och tillslut ville han ha alla popcorn på golvet. de tyckte många var en bra ide, vilket inte jag tyk´ckte som städa upp de sen, för tyckte att de va lite mitt fel oxå eftersom jag var med i kriget. haaaaa.. but shit happens..och bara abby ich seb hade fun. vilken abby verkade ha efter en hangover :D.. love ut or u gotta love it..

lördagen var de typ den största fest kvällen för oss. de kan jag lova er..  de blev full gång..
vi gick ut och åt, på ciao bella italensk resturang.  de första de gör när man kommer in är flirta.. självklart, och ska presentera sin familj, denna gång presenterade hans broder . jääte kul.. men efter ett tag tog lisa hans nr så han skulle ringa och joina oss till någon nice clubb.. han som presenterade sin bror, så de va iaf inte broder som följde med. haha knäppt jag vet.. så vi gick efter vi ätit, ner mot lestiersquare och de va som att komma till utomlands biljett föräljning, ja .. vi var väl så snygga och lekte svåra så vi fick 4 biljetter för 10 pund, haha löjligt.. men först klubben hette iaf rainforest och de va så att jag var nära på att gå dårifrån när vi stod i i kön.. jag ich lisa bland alla dark girls and guys, de va galet.. nör vi kommer ner är de vatten fall och verkligen rainforest. och ja om vi kände oss bleka? ohja.. me and lisa on the dancefloor and round usi will nt tell ya.. it was like, know vanilla in the mittle and round the vanilla u got choclate. uhalallaa. but hey i like it.. jag säger inte nej..
vidare så gick vi förbi oniels såklart.. haha.. vidare efter de blev de the end , som klibben hette.. den va grym.. va öppen till 8.00 och sne får vi påefterfest i marble arch.. fun fun fun fun.. 

söndag hem , påt igen .. satte oss i en park och bara sota ich drack och snacka skit. kom ingenstans..  skönt fick vi iaf sova..

sen får jag inte glömma bort och nämna alla shopping dagar.. men de är GAAALET VAD JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA. har fått med mig lite hem iaf.. mest av pengarna känns som de gick åt till dricka och äta..


ne nu ska jag sova och jobba imorogn.. vi hörs. ciao




u gotta love london

I <3 LONDON
Detar helt sinnes sjukt vad bra det ar har . jag vill bara aka tillbaka och bo har, men da jobba med ett annat jobb..
igar var de party for abbs and sebb. blev fullgang, cirkus 40 pers i 40 kvadratare, de gick som de gick. popcorn krig och mycket dans.. de va roligt. like u gotta love it.
lisa och jag har shoppa ihjal oss. menar da ihjal oss.. mamma jag ha knappt nagra pengar kvar.
men hey kompis det gar bra nu. wihuu.. ja har nog aldrig sett lisa shoppa sahar mycke, hon ar verkligen pa G.. det ar dooooooo kul..
vi har aven inga hjarn celler kvar har supit bort alla .. torsdag fredag och idag? supa? det vet du..
nu ska val jag ga och gora iordning mig for lite restaurang besok och vin . mysigt..
foresten jag har kopt mina underbaringa.. LEOPARD CONVERSE LAGA. alltsa do die for.. i love leo.
ne nu ska jag rusa.. shulululu..

eey svääänskaaaaa

hehe jag vet att jag inte skriver så bra svenska på bloggen, jag skriver inte rent pgr att jag inte orkar engagera mig i skrivandet. Kan ändra på det om de skulle underlätta för er läsare eller era FÅ läsare.  Mitt skrivande, thats me. Jag är skriver ganska konstigt.. but hey thats me!

idag har varit en lång dag, har börjat tio varje dag på bik bok. de är ganska skönt att komma upp så tidigt istället för att sova bort hela dagarna när man inte jobbar!!jag och pascal har gjort om i butiken för period två, eller pascal har hängt om alla väggar och jag gjort dockorna och skylt fönstret. det blev riktigt bra! kul när man har mycket att göra på jobbet.. 
Snart ska jag skriva lite cv och skicka och ringa runt lite imorgon.. kommer massa roliga butiker  till hageby och dessutom kommer natta och vanessa börja jobba i hagebycentrum så hoppas jag med får något spännande jobb.. om inte kiki kommer snart vill säga;) .. kiki mylove!

är så trött på tele 2 .. skickar ut konstiga och feliga räkningar hela tiden!! orkar inte ringa dom hela tiden!! förra månaden  ringde jag ca 4 ggr.. har ni oxå problem med tele 2 eller? 

idag blev de en liten spontan fika med lite girls, vanessa, linn, lisa, natta, becca och jag, saknar de gamla tiderna! de va mysigt idag.. och fredag blir de ut med lisa och linn daamn vilken kväll vi ska ha!! tror de blir förfest hemma hos mig, så kom och joina ni som vill ;) .. free 2 come..


ne nu blir de för mycket text..


vi hörs och ses. shulu



dags att läsa tidningen nu..








2DIE4 HAHA



SCORETT FINNS DESSA SKÖNHETER. OM JAG ÄNDÅ VORE KORT SKULLE JAG ANDVÄNDA DESSA FLITLIGT.. MEN ICKE SA NICKE..

hm

massa fint på hm nu  igen

oj va d va fina grejer på hm. nu ska jag klicka hem massa nytt. samt de leopard örngottet. todiefor. speceillt jag älskar leopard. om jag fick önska mig något skulle jag önska mig en leopard som husdjur. hur vackert som helst.
och nej jag kan inte sova. jag är nattmänniska!!!!