opsi daysi typ så

sitter här oich äter godis till frukost elle lunch, inget bra.. men de får man göra när man har röda veckan :) eller hur tjejer
ska ta och göra iord ing mig och gå till myrorna sen ska jag gå till lägenheten och städa klart den.. sen är jag klar med den. tack och lov.. äntligen.. så är de bara börja styra och ställa med min nya..
jag har lver 100 par skor och jag vet inte vart jag ska lägga dom? de finns verkligen ingen plats.. knappt mina kläder får plats någonstans ..  men får bli lådor över hyllor.. och en stege .. finnemang..


idag blir de skjortsen på och vågar man gå med vita ben eller ska man sätta på sig svarta strumpisar för genomskilniga har jag inte infölrskaffat mig ännu, tänkte göra det idag,så ja svaret blir svarta idag tills benenn är lite mer bruna.. 
föresten fick jah en cykel av papa och den ska jag ut och testa nu :) först till myrorna sen tillbaka till mitt gamla hem..





happy days past away

oj oj vad det är jobbigt att flytta.. det är ju sjukt. men de blir ju ganska bra de här. ni ska få se på min nya lya..
jag tycker den är ganska mysig :) .. och denna gång jag ska tamefan ha inflyttningsfest så vi kan parta till det och sen har vi ju alla uteställen rätt nära ;) och måste inviga min gulliga balkong istället för trädgårn kanske ..
men först och främst måste allt bli klart innan jag har en liten förfest för vill att de ska vara klart..

just ja , ska stå på loppis någon söndag nu i månaden , har rensat lite kläder som jag ska sälja, någon som vill stå med mig och sälja lite skit saker som man inte är behov utav ? får ta en söndag då man har varit uppe bland vädergudarna och de har viskat i våra öran att de verkligen är sant att de kommer vara soligt, då ställer vi oss där och säljer och äter munkar och saft, smarigt.joina ?


föresten jag har klippt lugg, vad tycks?

love

har packat och styrt hela dagen i lägenheten. imorgon är de flytt. alla grejer ska in i nya lyan .. de ska bli kul och inreda på nytt igen.. de är dock lite mindre men de gör inte så mycket. och så har jag bombat med dessa låtar..




graaaaatttis johanna och emilia på fredag :)

ooh jag vill så gärna ha denna frilla kväll. men jag tror hon har satt dit en löshårsrosett, eller så har hon väldigt mycket löshår som gör att den kan bli sådär. men de skulle vara grymt faktist.. men jag ska fårga natta om hon vill klippa lugg på mig tills ikväll.. jag gör inte om de och klipper själv. fan va fult de blev.. och för attt jag ska klippa min lugg till just ikväll är för att vi ska bort på års fest :) ska bli kul emilia och johanna fyller år :)









GRATTIS BRUDAR

papiljotter

hehe såhär såg jag ut förra veckan hela dagen nästan för att natta skulle göra uppsättning till sin gesäll. jag gick såhär runt i stan i 3 tim. för jag var tvungen att betala resan som jag och malin ska på och sen var jag tvungen att gå och skriva på ett konrakt till min nya lya. de va inte roligt .. såg ut som en kärring och alla bara kolla..:)


här stod jag och tog kort på mig själv haha. undra vad folk tänkte om mig..

korsetter

ni har väl inte missat den snygga korsetten på cubus
aprikos. finns även i svart. jag testade den men jag tyckte att den inte satt fint på mig.. xs var liten i bysten  smallen var för stor i bysten . så de blev inget köpa den, men iställer får de bli denna snygging ifrån bik bok istället.



 

words

jag gick just från topp till botten..vet inte vart jag ska ta vägen nu.. finns inte ens ett enda alternativ .
fuck.
hejdå


HJÄLP

ÄR DE NÅGON SOM VILL PERMANENTA SIG PÅ LÖRDAG? SKRIV HÄR DÅ FORT.
DU FÅR ALLT GRATIS. NATTA BEHÖVER EN MODELL TILL GÄSELLEN. SVAR SNABBT TACK.


morgon sol

vad rolig jag är.. vaknar och tror att klockan är påväg att bli tio.. jag hoppar ur sängen, tänker börjar jag kl 10? aaa fy slänger på mig kläderna och nästan springer till jobbet när jag väl är framme, kollar jag på klockan . 0855? meeeeeen klockan är ju bara 9. så gick hem tog en lång dusch och stressar inte för en gångskull.. skönt. nu sitter jag och är avslappnad. nu ska jag gå igen. fast med vanlig gå stil inte spring stil. plus så ändrade jag min outfit oxå. kul. de kan vara ibland. hej och hå. så de kan gå
hejdå

vi alla lever i en dyster värld.

vi ser helt enkelt inte varandras problem.. jag är en person som inte visar så mycket när jag är ledsen eller mår helt enkelt dåligt. men jag tror jag har kommit till de stadget att ibland måste man kanske visa för att man inte ska sitta där i sin ensamhet och inte prata eller säga något till någon..men varför ska man säga att man mår dåligt? man vill ju inte direkt besvära någon med sina egna problem.. man vill ju inte uppstå som en tråkig människa som mår dåligt hela tiden. de är ju inte därför vi lever, för att må dåligt hela tiden. alla säger va glad ta vara på tonårslivet, de kommer nya bekymmer när du är äldre.. bla bla.. ta dig i kragen och börja må bra, men när ?   det är frågan.
känns som jag har hållt mig undan ett tag nu och de är väl dags att börja ta sig i kragen. men känner att de finns inget som får mig att vilja, viljan? vart är den lixom. inget är roligt längre. allt är som en grå skugga, som en stort regnmoln över mig som aldrig blir till sol. kan komma sol men d¨å är de alltid flera moln över. Att vara stark är en annan sak, alla har en styrka inom sig som viker sigh då och då, men finns alltid kvar där, men hur bygger man upp den styrkan? hur får man en att känna att du har gjort något bra idag , du har varit snäll idag , idag gjorde jag någon glad. De händer inte längre.. allt är som en jävla klump i magen. har jag gjort rätt idag. gjorde jag något fel? uppfyllde jag den personens mål?
tänk på dig själv. jag vet!
stark är ett starkt ord.
jag lovar att vara tillbaka inom en snar framtid.
inga blöta kuddar , inga klumpar . starkt mod och ett leende på läpparna.
i will not pretend anymore.
dont ask about the text.


AIDS

föresten ni har väl inte missat stjärnkollektionen som robyn tokio hotel estelle katy perry mf som har designat tröjor för H&M kampen mot aids sjukdomen. de ska bli intressant att se :)
http://www.aftonbladet.se/sofismode/mode/article5088093.ab  kolla där hur dom ser ut..

28 maj släpps dom på hm.. man får väl åka till sthlm och köpa där för här i norrk lär vi inte få in dom snygga..

en kväll för sig själv och varje dag...

jag kan lika gärna flytta eller något. flytta tillbaka till london och söka jobb där och jobba i affär där.. för här hemma finns de inget som ens gör mig glad, inget som jag gläds utav.. känns som man bara är i vägen ibland och man bara gör fel..
man kommer till jobbet och inget är bra.. man är inte ens glad. man får lixom ingen respons..
jaja.. fråga inte om min text.
idag fick bli en lugn kväll.. ligger hemma själv som jag har gjort hela veckan. de är skönt att vara själv. man tänker man skriver ner tankar och bara är för sig själv. man får sig en tankeställare..

nu ska jag försöka sova. har jobb imorgon.






frisyrer

haha var inne på veckorevyn och kolla, så hittade jag detta som man kan göra. ändra lite frisyrer på sig själv, genom att skicka in en bild så kan ju justera själv. skit kul.


check this out.
fan vad ful men är i vissa frisyrer. haha.. men kul var de o se hur man såg jut i lite annorlunda frisyrer.. testa ni med..
                  

 

 
 

hatin on the club



rihanna ft dream

rihanna - single

sms lek. skit kul ju..

SMS-lek

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
-hittar du något intressant

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
-gör du då?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
-men bajs dig

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- hm okey är uttråkad

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- ah fan skulle åkt idag.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- m. hörs

7 Vad vill du höra mest av allt?
- detta stör mig redan.

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
-jag är förvånad över att du ens kom upp.

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
-Jag som skulle upp tidigt idag, de gick ju bra.

jag önska jag var på beyonces konsert..

teo ringde nyss och jag fick höra beyonce live :D hon sjöng if i were a boy..
jag som ville gå på konserten, men är man fattiglapp så är man :/ tyvärr.. men egentligen hur kan man missa denna skönhet ? aja, en gång har man sett henne iaf, hoppas hon kommer en gång till, för hennes låtar är ju förbaskat bra..



sökte runt lite på låtar så hitta jag denna .. dom här tjejerna är riktigt bra faktist..

malin och jag mot cypern

nu är resan betald och klar :)
jag är så lycklig för att få komma bort en vecka..


  
 

grymt..

de här är grymt .. så ska man se ut i cykelbyxan..



CYKELBYXAN. melike.

jag har såna ideer på kvällarna.. så denna kväll blev de att klippa av två par leggins, till cykelbyxa. gör de själv hemma så slipper du gå och köpa ett par för 200 eller va dom ligger på så istället ta ett par gamla leggins som ni är trötta på..

så jag tog mina gamla monki spets tight som jag verkligen hatar för alla gick med dom i staden, så nu fick dom bli hyper korta till ett par cykelshjorts istället.. visst de är inte s¨vårt att klippa lite.. men snyggt blir de..





eller tar du ett par gamla "jeansleggins" material look a like så de ser ut som jeans och gör till cykel byxa..
som ni har sett så har vi på bik bok fått in det. grymma är dom. sen har ni kanske sett gina fått in lack och guldiga cykelbyxa. mhaaa ännu snyggare.. blir använda flitigt till sommaren.. mina ser kanske inte jeansiga ut men de är dom i verkligen med en hög midja, från bik bok..





satsa på att klippa av ett par gamla legging.. tummen upp!!

obsessed

obsessed



Ett måste.. verkar sjukt bra 

cykel tack

FÖRESTEN VART KAN MAN KÖPA BEGAGNADE CYKLAR?
VILL HA EN LITEN ROLIGA SÖT EN .. ? FÖR BRA PRIS .. INGEN JÄVEL
SOM KOSTAR ÖVER 500 KR. TIPS TACK :) VORE JÄTTE GULLIGT..
föresten så drömde jag om claudias lee cykel .. den är grym.. en rosa med lee märket
och pimpad med frnsar på styret och värsta "fälgarna" haha.. iaf
tips thanks..


papiljotter och stad

måste säga att jag har varit rätt duktig idag. vaknade och fixa mitt abbonemang så de följer med till slottsgatan och adressändrat och så ringde jag angående om mitt abbonemang de översrider alltid mer än vad jag ska betala. ochnuhar jag inte ringt utlandet ett skit men ändå så kommer räkningar på mer, så fattar noll.. de får bli ett kontantkort istället som jag fyller på själv, de blir bättre så..  kommer säkert ändå inte göra av med över 500 kr på en månad? eller vad tror ni? iaf sen stack jhag till körksolan ovch satt där ett tag sen körde vi en lektion , sen satte jag mig ett tag till . duktigt, 3cjuni ska jag var klar med teorin,kämpa.. sen övningskörde jag ner till maxi och så hittade mamma och jag lite fynd på gina. 49 kr styck. checka läget där nere för där har dom ändå rätt nya saker som ligge rpå rean eftersom de nyss har öppnat , hemma i stan är ju allt slut..check it..

kan nådon tipsa om vad man kan andvända för bra ansiktsprodukter för torr hy. jag är så flottig i ansiktet och sen vill jag ha något som tar bort röda ärr i ansiktet. ? dom sitter ju kvar hela tiden, och om man solar ocvh blir brun och efter¨t man börjar bli vit igen så är de still there ? help me please. jag har aldirg haft problem med hyn förr..

imorgon ska jag till barberan och lägga i spolar i håret till kl1 för natta ska göra gesällen,. fatta att jag ska gå med papiljotter i håret till kl ett.. och då ska jag ner till drottninggatan och skriva på kontrakt för nya lägenheten och sen så ska jag gå och betala resan med malin sen får jag väl sitta uppe på bik bok och vänta tills jag ska åka.. men de får bli en utmaning  :)



 


all lycka till min bästa vän natalie på sin gesäll imorgon..
hon är värd allt .. hoppas det går bra!
love you..



utomlands jaaaamenjaaaaaa

ärligttalat nu är ni fega för att slänga ur er en liten komentar eller? haha. fegajävlar..
idag har varit en rejäl lugn dag.efterhelgen såklart.. jag och mallan åkte och boka våran resa :)
vi åker på midsommarafton så vi slipper hålla på och fixa och trixa med hemma. orkar inte sånt. iofs var jag inte med förra året heller, men de blir väl som gamla vanliga, paren åker till landet och vilka står kvar? vi singlar såklart.. de är faktist lite tråkigt .. men hey whats up with that lix.. så ja den 19 juni åker vi till cypern och ska festa och sola och bada och s¨ska vi självklart träffa rizkallah som ska jobba där nere:D hur nice som fan. ska bli röjj.. längtar. så bra att skattepengarna kommer.. hela risan kirrat och klart då.. perfekt.. eller  vad säger ni som får tillbaka på skatten ..
ne nu blir de städdags jag vet sent men bättre sent än alfdrig som sagt.. och gå in och adressändra . va kul. nya lya. med balkong oxå, hur bra som helst.  neee nu dags för planering och sen disk+städ .. plus lite musica. skiter just nu i grannarna..
ciao

grn canaria 09

maxiklänningar

anonym frågade om maxiklänning, finns en hel del på lindex som du kan kolla på hemsidan eller bara ta en titt förbi i affären.. jag själv beställde ju min från ellos/josefsson, checka läget där.



den här är ifrån lindex ligger runt 300 kr

sen denna från h&m som du kanske sett i h&m katalogen

 
399 kr

eller denna som finns i butiken och hemsidan .
tub upp till


eller denna lila från h&m hur fin som helst.


298 kr

och den här oxå från h&m

 198 kr

sen har du dom här två varianterna


 
399 och 349 kr
sen finns de hundratals snygga maxiklänningar i top shop och zara.


kesh

vart har hon tagit vägen ? min in sperationskälla och min insperation har gått loss på någon
annan. jag har ingen insperation längre för kläder.. de kan var mkt för att jag har inga pengar till att handla något .och vem orkar sy hela tiden, blää .. oj de låter som en söndag nu. mycket trötthet och klag.
i just want my style back!







klänning skjorta

såhär blev skjortan som jag klorade ner.

 

och så har vi lång klänningen som jag aldrig har använt..
 


att älska..

..bilderna.


 






hur snyggt är de inte att ha stay ups. hot hot hot. like rihannas.. porr.

rubrik

kan inte någon bara komma med en stoooor fet pizza eller ? jag är sjuk sugen ¨på en capri med beaneisås. giiiiiiiiiiiiiiive meeeeeeeee.. ligger helt död, har varit och jobbat och var ute igår, och jag säger såhär. jag drack ett glas vin ett glas öl och en drink och jag lägger mig ner i sängen kl 04.00 och de snurrar åt in i helvete? whats up with that lix? hur fan kan man bli onykter på de? aja, fick gå till jobbet bakis .. men de gick an. så istället för en stor pizza sitter jagf och äter colabullar. ja de låter kanske inte gott, men det är de.. lovar köp på ica. 4 för 22 .. bäst. och godmorgon juice på de ..
mycket trevligt att veta ja!
ska snart visa min skjorta som jag klora ner
och sen en fin lång klänning som jag besträllde på ellos för ett år sen
som jag aldrig har använt.. tänkte ha de på ett bröllop jag ska på. och en fin
sommarkväll kanske..

se ya soon foks.

in ya face

oj oj en lugn fredag? de kunde man minst ana. ligger hemma själv och 'r lite små hungrig..
har kollat med brudarna vad dom ska göra, kolla film chilla?.då kan jag lika gärna vara hemma med mig själv och sitta och sy och filosofiera eller nåt haha. . men jag orkar verkligen inte ta mig
någonstans..
jag och malin har bestämt oss nu, v26 blir det åka utomlands, på måndag blir de beställa resa .. blir cypern ska åka och hä'lsa ¨på mattiaaaass som ska åka dit och jobba .kommer bli sjukt kul :) jag längtar ihjäl, komma ifrån detta bajs ställe..
plus nu har jag sökt lite jobb, och ska fortsätta söka lite och se om jag kan hitta något nytt, eller om jag inte får blir de flytta till en annan stad har jag bestämt mig.. jag känner att de finns inget här som jag behlver stanna för..
jag funderar på sthlm eller göteborg. än vet jag inte vad det blir ?! jag kan inte bestämma mig riktgt. plus att gbg är mer en trevligare stad och lugnare skönare, sthlm lite mer stress stad, jag älskar iofs stress:s? sjukt jag vet! men men. sånt som får diskuteras, eftersom jag fått ny lägenhet och allt nu och ska kanske flytta ihop med malin, så får vi se hur läget blir. efter jan ska jag ha bestömt mig, blir en nytt nyårslöfte:p


jag köpte ju jeansskjortan på cubus för ett tag sen. sen gick jag och köpte klorin och klorina ner hela skjortan..,
måste säga att jag är rikgit nöjd med den, bara att det luktar klorin tamefan över i hela lägenheten alltså luktar det .. får bli bild någon anna dag jag hinner ej

TAYLOR MOMSEN

HON ÄR SÅ SNYGG


studenten

student klänning plus skor..
fett snyggt. gina tricot

 
kolla snygga uringningen bak

top shop

linköping got it

malin och jag var i linköping förra veckan .. hittade massa stuff som jag vill ha..

 

  

ohyes

hej alla roliga :)

ligger som vanligt uppe och kollar på tv .. kan aldrig sova.
föresten så hyr ju jag i andra hand så nu måste jag flytta ut med väldigt kort
varsel redan 24 maj .. men tack vare pappa så hitta han en ny lägenhet åt mig
på slottsg perfekt :) flyttar in redan i den nya 1:e juni ..
ska bli kul o ha en egen lägenhet med första handskontrakt iallafall..
imorgon ska jag till körskolan o få igång allt igen och sätta ett prov
på när jag ska göra mitt teori så jsag får det gjort någon gång..

såååå snart kommer min älskade syster hem , redan på fredag.. jag längtar ihjäl mig :) saknat henne grymt.

föresten så har jag färgat håret. back 2 old days . blondie