I LOVE MY NEW SHOES..

Idag fyller fredrika 18 år och snart om en timme så ska vi ner och fira henne på Deli och festa loss
och imorrn med för då är det "lill leche" som vi kallar det och jag tror att det är ?
äntligen är vi alla snart 18 år då kan vi alla tjejer gå ut tillsammans och göra staden osäker som vanligt ;)

på lördag åker jag Fredrika och natta på kryssing :) cindereller kryssing i 24 tim det ska bli real nice ska vi festa loss där oxå blir mycket ffestande denna vecka, ska vara ledig också om de inte ringer och behöver hjälp för rean är upp och ner och vill bara att skiten ska sluta så all höst kläder kan komma in så man kan klä sig lite
better.. 
var inne på hårvårdsbaren och hejjade på johanna lite och så ville jag ju f'ärga mitt hår till något, så blev det någon mysko färg men me like it, sitter här nu med färgen i håret och jag hoppas att det blir bra, men johanna sa det om det var för ljust skulle jag lägga i en toning som var lite rödare eftersom jag vill ha det och om jag tycker om det färga det fast inte tona då.. ska bli kul och så, ni får väl la se efteråt on a pic hur det ser ut :)

mamma och magnus kom hem idag från london, skönt att ändå ha dom hemma, jag t´ro jag aldrig skulle klara mig utan mamma ? hon hjälper ju med allt, blev nästan handikappad när hon inte var hemma:) im glad that shes home :) och hon kom hem med ett par höha skjorts i midjan åt mig från top shop, sure dom var lite för små men får töja ut dom lite eller får gå med dom inne lite så man får igen dom i midjan, men det ska någ gå serru!

tider går sakta idag ? eller ?  ne den går rätt så fort ändå började kl 9 och slutade halv 6 och dom tim marna gick faktist overhört snabbt  ? kanske eller jag som inbillar mig, men tror så! ne nu yrar jag..

Nu ska jag gå och checka håret för det sitter i just  i :)

I LOVE MY NEW SHOES OR IM CRAZY IN LOVE HUHU..

image564


swimwear and pics

http://store.americanapparel.net/rsac304.html
där är min nya bikini som jag ska ha på mig utomlands :D hihi




helgens bilder
       
 

Shopaholic

LISA fyllde år förras torsdagen och hon har blivit hela 17 år och bara ett år kvar tills the bigday offcourse
men fredags var det partaj hemma hos henne och det blev lyckat :) träffade gamla samt nytt folk som var trevliga ..
jag saknar verkligen de gamla tiderna då det alltid var privat fest och med samma killgäng som vi alltid höll ihop
LA FAMILIA vi var verkligen det, ingen gick utan varandra på fest eller npt alla fick komma till alla .. jag saknar dom tiderna ..synd att det fortfarande inte är så! men man växer ju ifrån varandra och folk flyttar och skaffar nya vänner och nytt jobb och inget är som förr.. sorligt..!

men nu ska det inte låta negativt, har ju kavr mina underbara vänner. my girls! 
men klockan rinner iväg nu ska upp och läggam mig och kolla på o.c igen snart tredje gpngen jag kollar alla avsnitt .. jag är kär i seth cohen fortfarande.


NÄR KOMMER ALLA FINA HÖSTKLÄDER IN! KOM IN ORKAR INTE BAJS REAN..

beställde en silkes blå eller vad det heter tub bikini från americanaparell eller vad den sidan heter mamma som visade mig.. plus betsällde gummistövlarna nu till hösten blir snyggt med en overaize tröja ich jeans och gumiisarna.. nu längtar jag tll hösten så man kan ha på sig sina höstklöder... men släng fan alla sommarkläder har inte andvänt ett enda plagg blir galen på denna bajs sommar, men kugnt enda sommar varit dålig toch då jag jobbat hela sommaren .. TO GOD FOR ME!

bajs hejdå
saknar min syster en gång till

AUGUSTI

det är min månad denna sommar, annars har det alltid varit
juni juli... men jag är ledig hela augusti och i början av ausgusti blir det åka iväg till sthlm gbg ?
jag vill få med mig någon som vill parta lite med mig ? tjejer kom igen nu då ?
sedan efter det far jag Vanessa becca och fredrika och
kanske jessika till greta eller turkiet och ska njuta av vår resa..
längtar som bara dne till att få åka iväg från denna piss stad och
sedan komma hem och veta vart man ska börja? jag vet ingenting , absolut ingenting om nånting ?
låter inte det lite skumt eller. strunt samma i det...

Idag har jag jobbat och sedan drog jag hem till natta och färgade hennes utväxt  och hon klippte till mitt hår luggen är tillbaka igen min kära liugg som jag beundrar så mycket.. fast min hårfärg  ?  good bless me måste verkligen färga det fast att jag inte vill.. ge mig tips ? wich color?
rött, blondt ,chokladbrunt eller svarta ?  

tråkigt liv.

växa upp ?

jag vill fan inte bli stor?
jag bara ser allt folk som går på stan eller folk som jobbar
försej jobbar jag med, men alla andra som går med barnvagnar och
har stadgat sig och gift sig förlovat sig, har flyttat hemmifrån
och ska skaffa ett heltidsjobb eller någotliknande, jag vill verkligen inte bli stor... jag märker nu när jag jobbar att jag kommer aldrig vilja bli stor
och ta han dom sin ekonomi ? lixom min ekonomi ? den får min mamma ta hand om nu och vem ska göra det om 10/20 år? inte fan min mamma iaf... Sedan ska man betala räkningar och man får inte handla förns man har betalt dom för att se som blir över.. jag kommer ju för fasiken shopppa upp min lön på bara kläder? jag må¨r ju bra iaf utav att shoppa :) säg någon tjej som inte gör det herregud...
jag och vanessa som har planerat att föytta till london efter gymnasiet ? hur ska det gå ? tror vanessa får ta hand om min lön och min eknomi hah..
men vilket fall jag tänker inte växa upp!!

föresten jag saknar min syster..

det suger

Är det någon jävel som har badat denna sommar ? jag har inte ens satt på¨mig min bikini  ?  jo i thailand men inte hemma i sverige .. Det är ju helt sjukt vad dålig sommar det har varit, visst jag har jobbat hela den här sommaren och jag är glad att det har varit dåligt väder då så jag inte missar några utflykter till gramsjönäs med cykel eller bil ? jag hoppas att det kommer li bra väder till augusti då börjar min semester..
jag åker någ till gbg i början av augusti, tänkte ifall någon ville joina mig ? vore naajs!

ja jag vet att jag är sämst på att updatera men jag orkar fan inte, så boring nu för tiden.. fnns inget roligt att skriva
slut på ord


ciao

Nt .se

hahaha satt nu på msn så säger johan , kul och vara med i tidningen eller? 
så var det bild på mina naglar och min skjorta, suck va fuuuuuuuuuult  men ändå lite kul :D

http://www.nt.se/bildspel/Default.aspx?tab=1&ss=926853&articleid=926912

Tato

varför är det så hett med killar som har tatueringar ? soo fucking naaajs

Emilia

jaha. igår mötes vi för att åg och käka på st george och säga farväl till emilia som ska vara borta i ett år i australien men de var fullt på st georg så vi traskade ner till Hugo där syrran jobbade .. alla beställde planka och öl nästan alla iaf var jätte gott och blev hur mätt som helst.. men så fick vi reda på sen efter ett tag att vi skulle hema till jogn så självklart alla beställde dricka:)  vi frågade ut emilia lite hur hon kommer känna och sådär och det lätbra allting , posetivt och vi alla kommer vertkligen sakna henne det är nästan helt sjukt..  men när vi hade ätit upp pch så skulle vi vidare till fredrika men innan det skulle emilia hem och packa och umgås med familjen ... ingen grät för ingen av oss kan fatta att hon ska åka ?  men det börjar man fatta nu snart när hon inte är med på fester och ingen pajas med lix :)  men hon kommer snart hem iallafall och jag undrar hur det är när hon kommer hem?  det får vi allt se !
saknaden är stor :/ 

image550

      

sa pritten

senaste inlägget var ifrån tisdags så jag var inte ledig idag :) sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra, jag är ledig imorgon skönt och sova lite...
skrev i det andra att jag skulle sy eller färga håret. men icke sa nicke inte ens något utav det gjorde jag.. jag hem ifrån jobbet satte mig framför tv:n och kollade ändra fram till pussy catdolls sen nu sitter jag här med en ansikts mask i fejat och lyssnat på sean paul för natta rinmgde mig så fick lyssna genom telefonen istället fär att vara där men jag jobbade så lkunde inte åka emd och nu den jäveln är hon på efterfesten på cafe och efterfestar med sean paul jag vill bara döda henne, vill också vara där just nu.. och imorrn får jag höra allt skvaller så kul..

Igår var vi hemma hos john igen, fast igår drack vi lite och satt och lyssna på musik och körde spel, säger bara en sak det går fan inte köra spel utan att någon fislar någon flippar ut .. ena sitter ich skriker på den andra och si och så... men det var trevligt.

ne nu måste jag tvätta bort min ansikts mask .. chillivippen

cockkii vanlij

nu äntligen är min andra dator fixad min bäbis tillbka i  mitt rum haha..
så nu har jag massa utav gammla gammla biler från några år tillbka och massa bra gamla låtar så nu pumpar jag massa i högsta volym så braaaaa!
idag är jag ledig ifrån jobbet och vilken tur att det blev fint väder så har legat ute i blåsten på min 14 vånings balkong men det tar jävlar inamma bra där uppe. . har pysslat lite med mig själv idag målat naglarna försökt klippa min lugg lite mer me blir bara bajs dåligt.  gjort ansikts mask och osv.. Tänkte färga lite slingor i mitt hår idag men vet inte ifall jag ska vänta göra det så min vanliga hårfärg kommer ut som den håller på, himlans utväxt fideriiluttan va fult det är. 

Igår var vi hemma hos john och grillade, och satt ute med musik och mös alla runt bordet huhu det var en riktig härlig sommardag, och se nu är det  rätt fint ite idag..  men det är fortfarande kyligt?   när fasiken ska man få börja andvända sina sommarkläder man har införksaffat sig då?   Höst kläderna börjar ju komma in nu ?  hur fan ska man göra nu när alla miney är slut lix? blir gaaalen. .  min garderob är full va kläder men bara utav sommarkläder och det får inte plats mer i mina fyra garderober .... men åter till igår, fredrika och jag var sugna på öl så vi fixa lite öl och började dricka lite men det var så segt ett tag med öl så fick ont i huvudet utav den suck ! men efter vi grillat åkte jag jÖhnson hdanne och neewroz till jöhnsson och kollade film med massa gott, men somnade lika fort i satt på filmen .. kom hem halv 5 somnade som en stock .. och vaknade vi tjugo i ett såg vädret sprang ut och la mig så skönt! om vä'dret änåd kund evara såhär jämt .. 
ne nu ska jag gå och göra iordning mig kanske färga håret och kanse sy ihop lite om jag hinner som jag kan ha på mig ikväll..
lite pics från några sommrarkommer upp.. checka och jnut hahaa!

                               
sommar pics
                                        vart tusan är vi lika?  ingenstans . . .       


ne nuär det för mpnga bilder.. ska göra en bilddagbok itället . . .

adam or whooo ?

MEN GUD ÄR HAN INTE LITE LITE LIK SETH COHEN  (adam BRODY) I O.C ELLER ? 
FAN VA COOLT ATT HAN ÄR RÄTT LIK ? ..  om du nu ser det här ta inte illa upp han ser grymt bra ut. 

image501 

STUFF old

 denna fina jkjol hittade jag hemma hos pappa som var min systers gamla skulle jag tro  ?
och så shorts och en i love hong kong, men orkar inte lägga ut bilder ni f¨r väl se det på mig istället ;)

men kjolen diggar jag riktigt..

  

Mister cool

så det kan gå, helgens balader.. .
vi börjar med i torsdags då vi hade en avskedsfest för emilia på Deli som ska fara iväg till Australien om en vecka. Suck kommer bli sorligt och mycket gråt på tisdag för då ska vi ut och äta , myssiluttan ska det bli..och allt smink kommer ramla bort.
festen vart iaf lyckad emilia kom ingråtandes efter att vart och ätit på trädgårdn med Frasse med en ögonbindel och fattade ingeting, dagen innan vi hade försagt oss lite väl mycket.. som " nu har vi brääänt massa cd-skivooooooor " emilia - vad ska ni ha alla cd-skivor till ?  jag-  eeh jo du vet min dator har pajjat där uppe så var tvungen att bränna all min musik.. natta- ASGARVAR.. Emilia- fan garvar ni åt ? natta- såååg du inte han som gick förbi eller?  såg han häromdagen också garvade lika mycket.. BRA bortförklaring dääär.. det var en utav alla ..
men åter till festen , det var bra mycket röjj. Mycket med dans och shotandes och dans på bardisken för emilias del och natta som ville joina henne :) raplåten blev inte världens höjdare men hon hörde iaf några ord som vi sa, men den sitter ju i vår fina bok hon fick :) och så hoppas vi på att hon får andvändning för den grymt GRRIGA mister RABBITT :) men festen blev iaf lyckad ..

FREDAGEN blev det jobba upp och hoppa för börja jobba kl 10 öppningsdax.. sedan hem och byta om och käka pizza och svulla lite innan jag drog till Lisa för där var alla tjejer som förfestade plus henke och Conny .. men jag lisa frida conny henke drog till teater och satte oss och små drack lite klockan gick och vi tickade vidare till otten där LISA OCH FRIDA svek  precis innan vi skulle gå in :) kärlek kärlek ...  sedan var vi inne och gick till becca och jessika och emilia som satt i ett hörn och kollade ?  så upp poch hoppa för dansgolvet väntade på oss.. träffade syster hon var packad ass hell så vi dansade lite och vips så r¨åkade jag ha ut hennes drink och oj va fajt det blev, hon började vips slå mig och jkag slåg tillbaka, men mina smällar blev lite hårdare än vad jag trodde så hon gick och pekade FUCK U haha .. sen försvann hon full som en sten...
tiden gick och gick förbi kopkins, kom fram shlmare det var låtsas bråk och hit ich dittan lite kul.. men sedan följde jessika och Elias mig hem så rara!  träffade folk som satt och kissade ¨på trottoaaren och hade det trevligt, hon kom fram det var nööd var tvungen, självklart du ska kissa unga dam haha sa vi sedan , "DU jobbar på bik bok"  ovanligt man får den frågan, men svara bara JAA! hahaa lite kul.. sen så sooov jag gott och gick upp för att jobba kl 12.. kuuuuuuuuuul då..

LÖRDAAAG så kom hem från jobbet och satte mig och kollade igenom min data som vart på lagning sen JUL ? :O såg massa bilder från tre fyra år tillbaka så ska sätta mig vid den datorn sen och showa som pics ..
men lördagen blev lite seg, men fick en till pizza och satt och svullade som ett djur som vanligt, har ätit skräpmat sen juni varje dag  ? ooohjesus mååste sluta och plus att jag måste tillägga att jag har inte ens satt på mig min bikini än på denna sommar så jag kan ju alltid fortsätta svulla i mig så jag blir lite fatter till vintern så att jag kan värma mig själv , vore ju najs... men efter pizzan drog jag ner till stan för att möta Nessa och Natta så vi gick till trädgårn där alla satt redan john o.c .. becca och johanna kom efter ett tag och malin så vi började dricka lite och hade det trevligt sedan blev det lite bråk så vi gick därifrån och alla hamnade på otten förutom jag joahnna och becca.. johanna alkot ass usssaaaaaal  halv decak och skulle försöka komma in på otten kom inte in jag och becca drog in till hugo, och sedan drog becca.. jag ståg ensam kvar och gick in själv på hugo och hade det trevligt men hittade mig sällskap iaf det gör man ju alltid , men inte många jag kände iallafall men man lär känna :) 
men syster jobbade så pratade lite med henne och träffade johanna eng och hennes v'änner så vi gick in och röjjde till rock musik not my taste but  okey..  sen självklart samlades alla utanför när det var stänging , åkte och cruisade i johns bil och skrämde tjejer påväg hem dyng kul! men sedan hämtade vi upp  syster som ståg och käkade på kopkins och skjutsade hem oss .. sovde underbart!

SÖNDAG ja nu är det söndag fuck vad tider går, det är helt sjukt vad vecko dagar och mpnader går.. blir galen snart är sommaren slut ?  whats happning ?  men vaknade upp och såg massa kläder i påsar som pappa har rensat från garderoben så, plockade på oss massa gammla stuff hittade vita shorts ett par höga shorts en i love hong kong i looove it  en jeans kjol hög i midajn som jag har letat överallt efter ..massa tyg som jag ska sy om :) och träffade min lilla älskling rocky .. sedan skjutsade pappa hem mig med alla påsar ochj nu sitter jag här och latar mig ?  blir det en till pizza idag eller inte?  neeeepp för ska hem till mormor och äta massa gott och dricka vin :) sen blir det kanske hitta på något efter ?  men jag jobbar 12 tim imorrn så det blir någ lite tröttsamt..


men ciao jag vet jag skirver så konstigt ni förstår kanske inte allt jag har skrivit.. dålig fantasie sååå be happy annyywaaayyyyy. buuhuhuh



        image474
The book

summer?

sitter hemma och är ledig har varit det i två dagar och ja självklart trodde jag att det skulle bli fint väder men inte tusan blev det fint väder någon dag, men varmt ass hell på dagarna och kyligt på kvällarna men iaf det här är ingen sommar förra sommaren vid den här tiden var jag i gransjönäs och badade och det var hott hott ute.. i just see mooooooooln blir så mad grr! men får bli att sola solarium istället för inte vill man vara blek i sommar..
Det var en sommardag då det var hot och man fick världens färg, det var hemma hos elin när alla låg och solade och åt och snackade men nej den solen får vi inte tillbaka.. baaaaajs väder.

Igår var vi på stan och handlade lite stuff till emilia som  hon ska få ta med sig till australien när hon far iväg från oss och åker till autralien..  suck! vad tråkigt det kommer bli .. Inget mer vara hemma hos emilia och kolla film och förfesta och efterfesta eller  sova där inte se henne på ett helt år ?  visst vill man hälsa på men så dyrt att åka ner dit, fan nästan dyrare än till thailand ... men hon kommer någ trivas där nere :) sen så gick jag och natta och julia in på åhlens så hittade jag en kjol mycket bra pris så gjorde ett bra köp där och köpte en parfym till systra mi, någon ny calvin ..
men nu ska jag dra ner till stan och sola och vila upp mig för torsdsg blir det jobba igen och andra grejer som händer så måste vara pigg och alert hah!

image464

Så brist på vad man ska skriva här, som vanlig!

helgens festligheter börjades med att jag jobbade woow vilken festlighet nämen drog hem gjorde iordning mig malin kom till mig, vi drog hem till Jessica i klocket och började små partaja där innan vi drog till deli och det var att dricka en vinare på en timme drygt så det var bara att hälla i sig synd att man bara kom så sent att man inte hann dricka allt ist för att sitta som en loddare på bussen och dricka men onykter var man att man ändå satt där och drack och folk kolla som vanligt men alltid lika kul huhu... Deli var najs ass usall.. kiki var med och festa loss eller var det jag som var så full att jag inte kom ihåg att hon drack ?  jo hon drack någ lite men fan hon pallar inte shot? ärrrr du meeeeeeeeeeeeeess eller ?  hahaa ;O men som vanligt ståg man på otten dansgolvet som jaaaag älskar att jag inte träffade en enda jävel eller så var jag så fuller att jag inte kom ihåg att jag tärffa någon på något vis var det iaf?  ska sluta vara på dansgolvet och mingla istället som alla andra verkar roliagare men kan inte motstå musiken och dansen ... men tr'äffade lite folk iaf :) träffade en härlig tjej grymt fint hår har hon...
lördagen var det upp tidigt och jobba , trodde jag skulle dö av bakfylla men både jag och pascal var dead så det inte bara var jag men hon var törtt och jag bakis icke så bra, men det fick bli en återställare och börja dricka igen på kvällen drog hem till fredrika fast ingen fredrika hemma utan becca och johanna så fram med drickan och sen börja och sedan ner till deli igen som vanligt ska börja ölvernatta där eller nåt bor ju fan där.. så blev det sedan leche som vanligt lika bra som vanligt fast så grymt mtcket folk..
söndag var verklgen en reeeektiiiiiiggg sovar dag uj uj va skönt inget jobb heller.. men idag blev det jobb igen så jobbade och sedan sate vi alla vi tjejer på trädgårn och sedan DELI igen och tog ett par öl ovanligt men men..  
 
kom fram npågra från n orrköpings tidning och ville fota det jag hade på mig idag och jag hade precis vaknat jag undrar hur det kortet kommer se ut när den kommer i tidningen, ska bli kul och se haha!!


några pics kommer från helgen




 kiki is a staaaaaar 

          
                                                                                                                   me like kikis hair
         

                                                                                                                                             we like ceeepee

                

lördagen

        


image463