NICOLE

http://hdoweu.269g.net/image/nicoleweightloss4ek.jpg 

jag bara älskar att kolla på henne, vill se ut som henne hon är sjukt snygg och snyggaste kroppen..


Vi känner alla till Nicole Richie eller hur? Den supersmala tjejen som tillsammans med Paris Hilton är med i idiotsåpan The Simple Life. Men känner vi egentligen till vem hon egentligen är?

Nicole Richie föddes 1981 i Los Angeles. Vid två års ålder adopterades hon av sångaren Lionel Richie och hans fru Brenda. Vad många inte vet och har svårt att förstå när de ser bilder på Nicole är att hon faktiskt är afto-amerikan. Yup, det är sant. Här är hon före den blonda eran. Nicole växte faktiskt upp tillsammans med Paris Hilton och de gick på The Buckley School tillsammans. I över 8 år tränade Nicole nästan 8 timmar om dagen på konståkning och målet var att få representera USA i OS. Varför hon slutade vet jag inte.

Att vara ung i Hollywood var självklart inte alltid en dans på rosor. Föräldrarnas skilsmässa tog hårt på Nicole och av skam så skämde de bort henne alldeles för mycket. Hon har sagt i en intervju att "inget barn mår bra av att ha så mycket frihet". Vilt festande, droger och skandaler blev en vardag men efter high school läste hon faktiskt 2 år på Arizone University och bodde i korridor och allt. Men fest scenen i Hollywood lockade nog för mycket.

Numera är Nicole sjukligt smal men hon försvarar sig med att hon alltid har varit smal. Jag är faktiskt villig att hålla med. Om man ser på tidigare bilder från henne när hon var tonåring osv så var hon faktiskt väldigt smal. Dock inte lika smal som nu, men betydligt smalare än efter rehab då hon gick upp en hel del. Det var i samma veva hon hamnade i rampljuset och det är så vi kommer ihåg henne! Media har nog inte förenklat saken då de sällan visar bilder äldre än typ


         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback