jessica 1 decemberjaha då var de dags för flytt hemifrån .. den 1 december flyttar jag till vikbolandsgatan .. min syster förra lägenhet.
hon ska då flytta och jag tyckte om hennes lägenhet så mycket att jag ville ta över den!
så nu sitter jag och kollar på soffor och tv som jag måste införskaffa mig innan jag flyttar in.. måste ju ha soffa och tv innan jag flyttar annars klarar jag det inte ! det är kul att börja komma in i vuxen livet, men fy farao vad dyrt det kommer bli. jag tjänar ju inte världens bästa men men man får väl priotera då.

funderar på denna soffa.. jätte fin tycker jag !

sen ska jessika få inreda lite i lägenheten eftersom att jag är så himla dålig på det..
med kukor och växter och ljus ljustakar osv.. 

ne nu ska jag fixa inför torsdagen då vi ska åka till norge och tävla :)

ciao..

tiden bara ...

tiden bara rinner iväg ?
igår efter jobbet drog jag till konsum och handlade gött till min iegen lilla hemma kväll ..vid halv tolv ringer jennifer och ville ha lite sällskap så jag drog dit kollade två filmer oich jennifer somnade hehe . sedan var de morgon och dagrana bara rinner ivääg, jag gick ned till stan .. luncha med syrran och jessika.. sen var jag på stan hela dagen IGEN!! fattar inte vad jag gör där jämt. men hängde ett tag sedan bar jag mig ner mot hugo och lämnade in tider till nästa månad. gick tillbaka till bik bok och hämtade min astuff och jag jessika och vanessa becca gick om fika snacka lite bullshit :) alltid lika trevligt. sen jaaaa. ryck åkte hem till syrran och kolla på idol på youtube och pp darins nya låt med kat de luna? hört den eller? jag tror jag döööööööööööööööör !!!! dålig,, men den kommer ändå bombas i högtalarna , skulle absolut inte förvåna mig..  men satt iaf och kolla lite och satt och skita ner med popcorn.. alltid nyttigt..

nu sitter jag här själv hemma hos syster. och ? ja vad gör jag? kollar navy cis me like!

snart åker vi på bik bok till norge och fortsätter tävlingen ochg ska ut lite och festa. kommer bli riktigt nice.. längtar..


sofie har åkt  nu och är antagligen framma snart. hoppas att hon kommer få de bra och familjen kommer vara snälla, de verkade de som iaf :) och avskedsfesten var jätte rolig.. grym helg faktist.. good luck girl.

jag saknar väldigt mycket till london igen faktist. skulle åkt nu i okt men pengarna försvann lika fort som vinden och så ska vi till norge nu också . så blidde ej av. men vill åka till abby och hälsa på han och så vill jag hälsa på barnen  såklart..


ajaaaaa.. nu ska jag sova . fast egentligen plugga teori..
hörs då
jess. glitter

jag ä'lskar en film och det är GLITTER med mariah carey..
men jag hittar den inte någonstans.. jag vill ha den på dvd eller vhs. hittar den inte någonstans!
får panik. jag hade den ett tag men inte längre!!.. säg tillifall någon har den ... ?
tyvärr gick de inte lägga upp som video ..

http://www.youtube.com/watch?v=b1XtvpJsCLs&feature=relatedjess. ...im not t-pain im not fall in love with a strippaahh

hade lite kul en dag .. jag försökte vara lite kreativ, då jag skulle klippa mina byxor.. hål överallt läöngst fram på byxorna. dock tog jag ett par byxor som var sydda med vit tråd inuti. så när jag klippte dom så blev de sådär fullt ..vita trådar. tyckteinte d eva så nsyggrt. men när jag väl fick på mig dom blev dom allt lite snyggare..  var tvungen att härma mode folket lite !
och imorrn ska jag gå till cubus och köpa pälsjacka som är grymt snygg..jess

hade tänkt att lägga ut lie skor och kläder m.m här på blogge om någon är intresserad utav att bya(köpa) kanske. jag har för mycket i garderoben som jag egentligen inte vill slänga , men åste få plats med nytt. om någon är intresserad så , skriv på bloggen annars skiter jag i det.


cya.


jess haircolouraa

just ja natta färgade ju mitt hår på barberan i fredags. jag blev skit nöjd, jag är superglad att mitt svarta tråkiga hår är borta. nu är det uppljusat och lite rött blondt?  aja. ni kan fåse bild. men på bilderna ser de mörkare ut än i vanligt fall. för får inte rätt öljus på bilderna , eftersom jag bara har mobilen för att min kamera jävel pajade när jag var i london.. FAN!


     syns inte så bra.

jess

vi har fått in en skit snygg miss sixty klänning på bik bok. eller ass snygg. ska inte överdriva.. men den är snygg..


jesusaa

så vilket härligt vä'der vi har ute.
jag kan iaf gå ut emd mina djur gummistövlar. lucky me !

förra veckan sydde jag en kjol denim och skin, men när jag testade den efteråt, jag sydde inte feer mått, tyåsikt mig. men efteråt när jag testade den , ja hur såg den ut  haha den passade min mormor. men jag får helt enkelt sy in den lite :) men jag som tänkte ha den på mig på fredag, på sofies avskedsfest  :(
cant belive it.. du dska verkligen åka .. jag är proud !  mycket proud hjärtat. och jag ska komma till dig inbget snack om skaen. !!! 

dock inte så bra bild..  någon som har strl 42 och vill ha den ?
 jess dead ?

idag köpte jag mina gaaaah brax, lila chinos på Gina.. MMM gina också. fattar inte att de får in snyga grejer..
KOM ALLA NSYGGA GREJER TILL BIK BOK ISTÄLLET.. but hey i love them anyway :)

idag jobbat, inte alls mycket folk på stan today ?  vart är alla?  stod i butiken och gjorde aah? ibnget typ kom ju inga kunder man kunde hjälpa heller. soo borring..  men efteråt eller efter jobbet fick jag min dos. mina tjejer, vi gick och fikade en snabbis efter jobbet snacka lite och sådär :) älskart..

föresten så skickade vi in till en talang tävling för bik bok företagen endast och vi kom vidare böand dom fem och vi ska åka till norge den 30 okt och tävla och festa  lite :) jag längtar.. jag jennifer pascal jessika och jasmina.. damn..


jess

det är dags för min utväxt nu. den är redo att bli ompysslad i think ?  eller vad säger ni?
när man ser skallig i uppsatt och gråhårig i nedsläppt är de dags.
på fredag ska jag gå till natalie som ska börja ha sin praktik på barberarn och jag ska vara hennes första kund.
kommer bli supah fly.  jag bara längtar.  nej jag vet ej färg ? jag vill if bli ljusskallig igen. inte för ljust!!den färgen .