london bal i sverige

idag är de bal för mina underbara vänner :) natta skickade precis sms och ksrev att dom var så vackra att hon fick tårar i ögonen och de kan jag tänka mig att dom var :) ush. sorligt att jag inte fårse.. men jag får säkert se kort sedan. hoppas jag :)


tyvärr har jag inte på mina andra älsklingar. niärsåvackra
image842

london nattuggla

jag vet jag är en riktigt nattuggla jag kan aldirg somna innan 1 .
fel. alltid varit så. men gör inte mig så mycket. mitt humör går fortfarande upp och ner.
heh. förstår mig själv inte på mig ibland. men som sagt lingonen är påväg. så de så..
ledig imorrn. blir följa med lisa och hennes familj där dom ska bo. ska bli roligt :)
lisas mamma kom i onsdags. roligt för lisa och skönt.
skulle med vilja att min mamma kom en helg. baa vi två shoppa äta och ha roligt. eller om magnus följer med roligt det med. men skönare med just mammi.. hoppas att hon kommer förbi en helg i juli :)
pratade med sussane idag. och jag slutar ju mitt allt här 24 juli . hon tyckte jag skulle utforska london lite mer. alla marknader och allt. jag måste hinna med allt.ett  måste.de skulle vara najs om mamma var med. hon hittar också.

jag har absoklut ingen anningom nör tubarna börjar gå på en vardag eftersom att jag måste ungefär åka halv 5 med tuben till liverpool som tar 35 min plus 45 min till stanstedt flugplats för flyget gpr halv 9 så jag har lite panik. måste ta reda på det.

om jag ska kolla på simpel life eller om jag ska ta och försöka sova?
men de va de jag skulle skirva ett inlägg för. ingen som vill komma och hälsa på?
bo hos mig. festa med mig i en hel helg. come an now.

sov dax sleep well.


 

london hatisk

jag hatar att inte kunna bestämma över sina känslor :( .. jag vill inte ha de såhär..
den veckan jag kommer till norrk kommer ja? vad kommer ske då. hur ska jag ta mig till.ska jag skita i det/dig.
ger du mig förhoppningar? :S  DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..


och jag är på dåligt humör nu också har vart hela veckan typ. inget kul. jag är på dåligt humör för de är studentvecka i sverige nu och de den jag typ har velat vara med på hela tiden. men nej nej. jag är här . helt ensam en torsdag kväll. de är ju så. just nu vill jag supa mig full och ha kul som alla andra har. ser på deras fb och bloggar hur roligt dom har och hur vackert väder det är. ojh men här är de ju fan barar regn. stick väderkatastrof. fast de grymt varmt. 20grader och regn go for it.  och jag önska jag också¨tog studenten. men får vänta till nästa år för då ska jag vara med natta på hennes student 24/7 skiter i.  men grattis till alla studenter :) fy fan vad kul ni har de .. CONGRATS.

ciao.

london skate

någon som har sett lors of dogtown ?
den är ju helt amazing. älskar skatare plus att de har de lockiga snygga håret. de är helt amazing.
en film jag rekomenderar om ni gillar sånt.


han krullet är grymt het i filmen, men nu är han inte snygg längre. rakad och blää.

london

de känns så jäkla bra att ha en bästa vän.
fast att man är så långt borta så vet man att den finns där hemma.
jag bryr mig om henne hon bryr sig om mig. oavsett om jag är här så stöttar vi varandra
vi ger varandra back up men ändå har man inte viss stake i sig att göra saker som vi brukade göra när jag var hemma. men de är då man lär sig att backa up sig själv i den sitsen och tillslut måste man våga. men de är svårt när ingen sitter brevid och säger kom igen kom igen.. de kan vara svårt. jag vet iaf vem jag kan lita på och de är du och jag är så sjukt glad att du är min bästa vän. du förstår mig innantill och utantill det som är så skönt. som att ha en till syster. juts härborta är de lite svårare att förstå varandra men vi gör vårt bästa.
men jag är världens gladaste som har en sån bra vän. det ska man verklig ta vara på.

natt and jess.

/ jess



image840

london pain.rain.

denna dag var väldigt seg. eftersom att de regnat hela dagen så går de ju absolut inte gå ut och speciellt inte nör de är ungeför storm ute. så de fick bli inne lekar. ohminherre. jag har så dålig fantassiaa så rita kolla film modelllera dansa till barnmusik och ja . äta .äta . äta ... imorrn om de regnar så kommer jag inte ha fantasiaa till något mer. plus så har min rygg gått sönder känns de som. orkar knappt lyfta alex. men han är ju typ en liten tjockisunge så aah. men ändå.pain. aja. ska nu söka på lekar tills imorrn.


london mors dag

vill gratta min kära mamma på mors dag :)
här i england har redan mors dag varit. de va i mars .
så grattis älskade mamma på morsdag. love u



image839

london galet

JAG VILL SE FILMEN RIZE. damn.
DE ÄR INTE DÅLIGT MED KRUMPING  fy fan.
yeye.



london ohyeah

ye right. ta en öl på båten och chilla.
båten hade blivit av med sitt license så var öppet till tio . så vi satt där i en halvtimme. fortsaatte mot den andra festfyllda båten.oj de va  ganska drag. vi träffa på en britt som älskade sthlm. älskade svenska tjejer. men hey vem fan gör inte det. vart man än går och säger att man är svensk såär man popilär.vidar till zepranoz. hela stället va fullt av svenskar och new yorkare. riktigt coolt. britten joina oss ända till zepranoz. cool snubbe. kvällen va het.

lördag. åkte till carnaby street. or gick från soho. abbs handlade en jacka lisa två tröjor från american appel.och jag är lååååång klänning. vi åkte aldrig hem. utan satte os soch åt och började dricka. bara fortsätta. vi åkte till camden town till the proude. a huge place. amazing. de va som att komma till ett stall och i varje såndär vad de nu hetr som hästar står i. så var de barer el folk som stog inne och dansa och jises och ett band var där och uppträdde vet ej vilka. en lugn lokal för bara lite lite folk. vi hittade oxå ett gäng grabbar som var so gaaaah. de va de här som gällde. duuuuuuuuuuuuu dududuuuuuuuuuuduuuuuu duuuuddddduu udddud ddududududud  dddduuu dduuuu. typ lets go fucking mental. och jag hitta min man som jag ska gifta mig med. nya nick lancey? heter han så . som var tillsammans med jessica. de va matcho nick and jessica. han var grymt lik.. vi gifter oss snart. ironisk.
 söndagen var ingen höjdare. skulle upp och jobba kl 10 . fy farao. sliten. javist.

                                

london one call away

ja men minnen till denna låt.






tror nästan min blogg har blivit video blogg. nunär jaghar lärt mig att lägga in videos . ballt.

london night

jag vet inte vad det är men jag är en person som måste ha en  id mig hela tiden. ringa prat bara träffas
tänk om jag hade åkt till london själv. ojh de hade ju aldrig funkat never in my life. ligger just nu checkar lite blogs kan inte sova. pratar trevligt med folk. blrjar snacka som blatte skånska snart. ja men visst funkar de på de viset.
känner att jag egebtligen måste sova. men jag hatar lägga mig tidigt. hatar lägga mig innan alla andra lagt sig. första dig på mig!. fattar ej själv. just like a elevator. ne nu har jag ändrat mig. inga mer pumps för min del. jag ska ha tillbaka min makalösa street stil. jag ska inte ha de där modebloggs freaks kläderna. orka följa något. ska fixa min skater style. såja. på den bara. hoppa på den. eller hoppa i den. no humanbeeee.
jag är väldigt trött och yr . yrar mest om ingenting. bara om mig sjölv som vanlogt. jag pratar mkt om vad jag ska göra vad jag ska hitta på vad jag läser vad jag äter vad jag skriver. är jag självgod måntro? kanske? . jadu .
har ni tänkt på en sak. pharell och maya (m.i.a) fan va dom skulle passa bra grymt bra. och deras muuussikka together. oj de sklle låta amazing?. tjejen som inte ens kan stava. men orka ändra då. nej har inte dyzlexi eller va de heter. de är som att jag är crazy_boy_15. jag tror jag är seth i o.c . mycket åprat om sig själv.
ojnuh. tror ni jag är onykter bara full av trötthet.

kommer hem 6-15 juni. tack för den. då ses vi då.

shu.,

image761 image810








image809

london muh

ush. ja så de kan gå.

lisa var här förut. vi satt snacka . skönt att alexander sov fick vi två timmar för oss själva hehe.
sen satte vi oss och kolla på newlyweds eller va det heter?. men fan vad dom är söta tillsammans. tyvärr inte längre.  sitter och laddar hem american beauty. jag kommer inte ihåg om jag har sett den eller inte . men har för mig att jag har de. iaf.
snart är de redan fredag igen. tiden går verkligen fort. vi är redan i slutet av maj. snart börjar sommar lovet i sverige. kul. jag kommer hem en vecka i juni. 6-15 antagligen. är ledig i en vecka. skönt. jag ska gå till treädgården varje dag . muh.  och s¨å har jag massa stuff och fixa. måste anmäla mig i af och a-kassa och skaffa bostadsbidrag. och sen fixa så jag får min älskling lägenhet tills jag kommer hem. blir grymt.  jag hoppas grymt mycket på att få den. jag vill verkligen ha den! inte hög hyra heller om jag köper den. vet mycket prat om den. men är så ivrig och jag är så uppspelt på att bya den. nog om det.

jag har checkat runt bland låtar. och nu har jag hittat min älsklinglåt. oj oj. den är bara för bra.




santogold. its a golddigger-

london .nerd.

har inte pharell den grymt snyggaste stilen. har har en riktigt nerd stil.
hans brills fattas bara. just like steve urckul. u got too love it.


lookatcooouuu lookatcooouuu


london ohwe

om jag satt i fängelse skulle jag ta livet av mig. fy farao. vem skulle stå ut i ett fängelse? om man inte plugga iofs eller träna? eller langa snusk eller döda folk. nu kanske jag tönker långt. tänker dock just nu på oz. eller kanske?. hur vet jag hur de är i svenska fängelsen? dono.  ey fuck it.

kära nära söta luffisiga vänner. ni är saknade alot. ses vi i juni ? japp.

sådär ja. nu gäller de bara att hitta en superläckerlägenhet. hittade en vid min sis mix. skepparegatan . trozelligatan. gäller att fixa de här. oj vad jag hoppas att jag kommer ha vönner hos mig jämt. för inte tönker jag sova själv om nätterna unga damer. se till att sleepa hosmig då.

ne . upp halv 8 imorgon. ingen rolig tid.
ses då.
shu. later

london

idag är de tvätt dag för min del.  börja precis sätta igång med tvätten. det är helt sjukt att man måste sortera tvätten så mycket. jag råkade tvätta min underbara svarta hm tröja en stor svart stickad i 40 den vart typ lika lång som hanna. innna var dne typ lika lång dom mig, jag blev mycket ledsen. men införskaffade mig en ny på gina i xl fast i röd. inte lika populär men den duger.
så nu tvättar jag vit tvätt och hand tvätt efter de handukar. och sedan resetn av alla färger. fy fan!
fast skulle lätt kunna bli hemmafru. lätt fett. skoja.

ne nu ska jag hitta på något med the kidz. ha. äta kinderägg.

aloha.

london regn

jag vill stå någon gång under en himmel utan moln solen lyser och de bara spöregnar och man blir jätte jätte blöt och ingen regnjacka utan bara par snygga gummistövlar och en hoodie och stå där med en person man bryr sig om tycker om. och bara kyssa den blöta kinden . mascaran rinner ner för kinden. det blodröda löppstiftet smetas ut på kinden. du kollar in i dom bruna gröna blåa ögonen . vilken upplevelse. eller något lägttare så smetar du på lite rött läpstift på dens kind låtsas gråta gnid lite i ögonen så mascaran rinner och ställ dig under en dusch.

fuck u.

london lägenhet

är jag så dum att jag inte ser skillnad på owen wilson och matthew mcconaughey ?

idag har jag varit ledig hela dagen eller vid 7 la jag bara barnen till sängs så sussane och tristan fick gå ut och äta lite umgås med varandra som de inte hade gjort innan jag kom. så de blir jag glad av att de får mer tid att spendera tillsammans.
så idag nästan hela dagen har jag suttit och planerat och trixat . kollat alla hemnet bovision osv. kollat in lägenheter . ettor som man kan köpa. tror jag kommer köpa istället för att hyra. de blir någ bäst så. nu är de så att jag måste komma in i vuxen livet. de är dags nu. de känns posetivt. mycket skönt faktist. men då måste jag prata med pascal om jobb och annars har jag några andra work på g.  kan inte vara extra längre, måste vara deltid eller heltid nu. men skeppare gatan var intressant och trozelligatan och massa andra så nu jävlar blir de gå på alla visningar. eller inte jag men mama och papa. slut pratat om detnu.

sussane kom precis upp och hämta baby monitoren. sen frågade hon om vad jag skulle göra på min juni semester så sa jag att de antagligen blir sverige. hon suckade och sa ska du inte resa någin annan stans , komma ut lite i världen.. det fick mig en tankeställare . men inte just nu. de blir efter jag kommit hem kommit igång med jobbet fått lägenhet . då kan jag börja resa lite då jag har sparat ihop pengar. så tummen upp för den.

ne nu ska jag kolla på en film med jennifer lopez . på engelska heter den wedding crasher, men heter något annat på svenska.

sleep tight. 


london closer

jag kan inte sluta lyssna . the song makes me go crazy.

london love

lördags jobbade jag . gick upp halv 7 skulle väcka barnen för sussane och tristan skulle åka på car boots sale marknad. ni vet sånt som är på himpa typ. sen åkte vi dit för att joina dom. de börja regna och vi åkte hela "familjen" och åt . sen åkte hem och grisa lite i min säng. gick ut och gick. lisa ringde vi köpte dricka och gjorde iordnign oss. vi skulle ut. vi gick ut och hade en riktig trevlig kväll. dricka vin p burgerking . vidare till bay bay och sebo.
zepranos väntade med transor på hela stället. lisa pussa en transa. transa bjöd oss på godis. vi hade iaf roligt.
söndag. oj oj. sov sov sov. gicm och åt åt åt. gick ut och gick lite . satt på parkbänk prata kärlek. med musik till. så jag fick vatten i ögonen nästan. smaka kanske salt.
och nu sitter jag här brevid min make. eller min sambo. kitty fick du heta.

JAG VILL HA KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK.  :(
massa.massaju.

    

london sms

nej men de är ju kul att få samma mess som en annan person har fått.
det är gulligt ;) fortsätt så. så får vi se hur de fortsätter hädanefter.

idag fredag ´har jag inte mått något bra alls. ush. förkyld matt i kroppen och nu är jag typ dö trött och hungrig men orkar ej gå ner och äta. fast att jag var nere och åt för en timme sen. weird.
imorrn börjar jag klockan 7 ska väcka barnen och äta och sedan åka på car boots marknad.
sen slutar jag vid 2 tiden, så då är de inte långt kvar tills lisa kommer, men jag ska förbereda lite stuff i mitt rum .
ska bli min och lisas förfest på hur länge som helst.  we are the afterparty.

ne nu ska jag sova.
sov gott då.

love u guys

image802
image803
image804

london micaela

Detta är endast ett inlägg för min ÄLSKADE SYSTER.
som helt plötlsligt har blivit världens snällaste på de senaste året. blir nästan rädd för henne.
men de är skönt nu, när vi har kommit närmare varandra på senaste tiden, att jag kan säga allt till henne
utan att behöva vara rädd för vad hon ska tycka. och de är så skönt att ha en syster som förstår och bryr sig.

finns massa och säga om min bästa syster men sidorna skulle bli för långa.
är iaf glad att jag har henne och att hon finns där. hitta bättre!
ÄLSKAR DIG.



                                   image801

london hörlurar

image800



ett måste är dom här amazing things. måste införskaffa mig dom nu snart, kostar 499 kr.
passar in i mobilen och vanliga mp3 ipod osv.  next köp. jag ska fan ha dom !!

london no sun only rain

det är mycket hemlängtan i mitt huvud nu. men inget kan man ju göra.
jag går och räknar ner. hela tiden. men de är bara 2 månader och 15 dagar kvar.
plus så kommer ju lisa på lördag. jag längtar alot.

vill inte sitta och skriva negativa saker, men fan vad livet kan suga ibland ?
förstår inte hur visa personer kan göra de de gör mot en person. likaså jag gör mot en flera
personer. jag förstår inte vad jag tänkte med från början ? jag tänkte iaf inte långt. de är helt klart.
jag hatar mig själv för att jag satte mig själv i denna situation. inte visste jag att de skulle vara såhär jobbigt.
inte visste jag att de gjorde ont. sånt man får ta! som natta sa , hoppet håller en vid liv.  hopper håller humöret uppe. allt handlar om de.

esh, ska ta en heldag för mig själv imorgon och bara tänka och ha de roligt för mig själv.

hade bra.

london back in town

det är sjukt vilken hemlängtan jag har, fast de fikc jag ju förra gången också när jag skulle åka hem.
de går väl över när lisa är tillbaka hos mig. för juts nu känner jag mig väldigt ensam fast att jag precis kom hit.
men de kändes så ensamt, satt där på bussen  SJÄLV flyget SJÄLV tåget SJÄLV och tuben hem SJÄLV och min köra mobil som har sådan underbar musik ioch lyssnade SJÄLV.
när man kommer hem såhär några dagar märker man vilka som står en närmast.
och jag behöver inte skriva vilka för jag själv vet vilka de är, och jag är längtar tills jag får träffa er igen. de är inte bara vänner jag pratar om . finns personer/person som förgyllde min dag/mina dagar jag var här .
ush. jag vill att hemlängtan ska gåöver..  och jag saknar mamma mer och mer för varje dag .
och min underbara rufsiga katt. och jag saknar att bara sitta på trädgårn och snacka massa ajs skit om allt och bara garva så man nästan kissar på sig.
aja de är inte långt kvar. men de är en sak som får man att bara vilja åka hem nu.. du du du du.

ja jag har mens. !!!

de dagar jag var hemma var klockrena, jag var så glad att träffa alla..
jag var med natta varje dag och de kändes precis som innan jag åkte..
umgicks 24/7 :) min sunshine.
malin mitt hjärta . min stjärtis. duärbäst.

ne nu ska jag fortsätta kolla på girlylicis kan fortfarande inte stava det:)
men de börjar 21 maj i sverige, de är grymt kul att kolla på ..


ne , sov gott ciao


image799

jess and jess

det är redan tisdag imorgon, tiden går fortfarande fort as hell. fuck that . just poke that.

jag åkte och hömta jessika på liverpool och missa sista tuben ofcourse
sätter oss i en seg taxi hem kosta mkt med pund, men vi kom fram tillsut..
låg och prata hela natten, gick upp åkte till stan och shoppade loss.
kom hem , drack vin gjorde iordning oss stack till en förfest och sedan in
på lechestersquares heataset klubbar, big club. no pic . sorry !
sov gott, åkte hem . åkte runt checka, kollade film med massa massa godis. as gott .
söndag gick på hela soho gatan tills vi kom upp til, oxford street. jessika handla ärselt av sig.
vi väntar till onsdag ännu mer, urban here we come.
är nämligen ledig onsdagen .. så pang!
jag tycker att top man är väldigt bra! fråga mig inte varför, de är hemligt..
idag jobbade, va in animals parken  tog de supafly lugnt. grymt varmt ute idag, 25 grader i solen, den ni !
yes jag är utomlands.. imorgon kommer nog bli en funny day, först ska vi till gumpan med hannah och alexander
och efter de ska vi på en Casting, mark and spencer casting , barnen ska fotas .. hoppas de blir uttagna.
idag har jag gått upp ännu ett kilo, de här tre månaderna har jag gått upp 7 kilo tror jag. yes im big now.
så blire när man äter pringles varje dag.
nu sover jessika här brevid mig, dags för mig att också sova nu ..

10 maj är jag i norrköping, eller 9 maj på hugo eller otten ;) jag längtar.



            

london jessika w

nu har klockan tickat iväg, och jag ska åka och möta jessika som har precis landat :)
ska bli helt sjukt underbart kul att få träffa jessika baby ..
hon ska vara här i en vecka och löjla sig med mig :D ska bli grymt.. har säkert redan skirvit att hon ska vara här i en vecka och att hon kommer idag. men var bara tvungen att meddela alla det att hon är i london nu  :) hah..

image790

london party people not me

NELLY FT FERGIE - PARTY PEOPLE

OHYEAH.
står och dansar för mig själv på mitt rum , yeeeees yeeeess.. valborg firar jag för mig själv.