vad har hänt ?



från den sexiga till rockiga pojk tjejen ? whats up with that ? haaaaa snyggt faktist

tatuerad tunga ?

haaalåå..
 helt serisöt jag har ingen anning om man kan tatuera tungan ? eller hon kanske inte har tatuerat tungan men de skit samma om de är skämt, men jag vill verkligen tatuera tungan!!!
jag ska göra det nästa vecka!! vad vet jag inte än, men de går att klura fram..



SOLA dig bajsbrun går inte.

haha helt sjukt, när jag låg och solade så vet jag inte om jag tänkte eller oom jag drömde?
men tänkte/drömde att min mobil skulle explodera i ansiktet på mig, för jag hade dne precis bredvid mig, har alltid när jag solar, för de är sjukt tråkigt att ligga dtil och försöka slappna av.. iaf s¨å ficl jag för mig att den skulle explodera för att dne ligger också och solar bredvid mig. men sen klicka det till och solningen var slut och jag hann inte tänka klart om den skulle kunna ha gjort det eller ej ? . kan den det?  om de kanske blir för ölverhettad och bara   
POOOOOOOF!

föresten visste jag inte att man kunde bränna sig i solarium  ?


white jacket thats all

oj oj oj, ni har väl inte missat den vita skin jackan, men sjukt fina detaljer ifrån chicy.se ?
vitt är sjukt hett som skin jacka till ett par svarta jeans och snygga bruna cowboyshoes och en snygg fet hatt till. och pilot brillorna på. 989 kr för jackan plus frakt. klockrent, om jag hade pengar hade jag klickat hem den dirr.

 

what would the music be without the sound

idag har jag fan inte gjort npgot nyttigt..  sov gick till stan åt lunch med jessica sen föröskte fixa mitt cv lite måste skirva om mitt perosnloga brev osv, men jag kan inte? fattar inte.. fan jag borde ha gått ut skolan . bad bad bad..
får försöka med det då.. aja.. någon som vet om någon behöver anställa någon någonstans ? behlver verkligen deltid /heltid nu.. fort som fan. hjälp mig...  iaf så¨åkte jag hem och nu mpår jag illa och har spytt?:s fan är de med mig, de är natalie solmanson fel, hon som är sjuk..  och nu mäåste jag gå och diska och städa och göra de hemtrevligt för mäklaren och alla söta fina gäster som kommer och ska kolla på lägenheten, hoppas dom inte är intresserade så jag kan bo kvar ett tag till iaf.. iaf över sommaren så vore de ju perfekt..


ne nu ska jag försöka äta så jag inte dör av svält.

lots of love.


smslån?

alltså hur funkar de där med sms-lån egentligen ?  jag vill veta.. måste fan ansöka om en liten summa.. måste ju få klart mitt jäkla körkort nu innan sommaren, och pengar är ju inte de bästa precis men hoppas inte räntan är så jätte hög för då blir de så mycket anatr jag.. fattar noll utav de.. men jag ansökte iaf nu och se vad som händer ? stod att dom skulle ringa upp mig? jaja fårvälse.. scary

jag vill utpomlands.. måste ta en snack med malin nu hur de blir ? om vi ska åka till rizkaka i sommar och hälsa på och festa sig lite :) man får ju tillbaka skatte pengar så de är ju perfekt till utomlands resa..






can I?

oj oj vad jag är sugen på bullar.. kanel bullar eller vanillabullar..
alltså om jag skulle bo i en annan stad nu så skulle ica vara öppet och då kunde jag köpt det. men
jag kan gå till konsum men då måste jag köpa bullar i platsförpackning och lägga i ungnen och de är inte lika gött. ilandsproblem.. blööö..
nu i veckan blir de plugga teori och veckan efter de ioch veckan efter de sen blir de intensivkörning dirr och sen kanske körkort, sånt som märkts sagt innan juli iaf,.. hoppas.

ne nu ska jag dra mig och handla något. är så godissugen.

egogirl
 

I try to reach for you

hej. kära.
leon har varit här nu i nio hela dagar, tiden går förbannat fort. han kom torsdagen 9 innan helgen och de blev mycket utgång, torsdag fredag lördag . full gång. kul som fan var de. hade en födelsedagsfest som var grym kult också. inte lika kult ute då., men de va okey. hoppas bara att leon hade kul som de såg ut o ha.. paradise för han , alla prettyfaces girls i have 2 friends . muchmore. men de va en 9 dagars upplevelse för han, aldrig arit i sverige och han ville verkligen inte ens åka till strhlm för at han tyckjteså mycket om norrköping? ? fattar ni den eller. gaaaalet.. chillin out in norrköping. nee vah.. men aja. men iaf, ingen bra lön får jagi maj och juni iaf paaaang leva fattaigt igen som alltid.
själv så blir de väl att flytta hemigen ett tag och sedan fixa en ny lya för killen jag hyr utav ska sälja lägenheten nu så f¨r ta mitt pcik o pack och sticka hem till mammi och spara pengar och ut och resa.. sounds awesome..

nu är de tomt igen, hatar verkligen att vara själv , men på ett sätt är de jävligt skönt.. men jag är en sån person som måste ha folk vid mig jämt och göra saker hela tiden, men nu på sista tiden har jag bara varit chill :s gick tex inte ut idag, iof så är jag ju lite sjuk, men vad de skulle inte hindrat mkig förr.. kanske märks att man har blviti äldre.. ush. dags för barn snart ;) not, om tio år om man har ne grym karriär. we will se. finns så mycket man ska hinna göra innnan man bloir fast med allt .. passa på!

fasiken är de ingen som är suegn på att flytta eller? jag vill flytta till sthlm :S tjäna bra med cash och leva bra och ha en nice guy vid sidan av en som man bara dör för.för här i norrk hittar man ju inte en enda kille, för då har den varitmed den och den och den och sen kommer plötsligt en kompis och blir sur för man träffar någon för hpn har vait med han och hit och dit. man kan inte träffa någon nu för tiden för att alla är med alla.. de är galet, behöver komma till storstaden ett tag..

ser att jag inte har skirivit av mig på ett bra tag här på bloggen .. om nu orkar läsa creeeeddddddddii till er..
ne dags för mig att traska till sängen kanske.. svettas ihjäl här i soffan, datorn är hot like fire..















<3

:)

jess. keeeeeeekeee

FÖRESTEN KIKI MY LOVE KOMMER PÅ FREDAG. damn you. i love you.


  


jessica down for you

vilket underbart väder  :) hoppas de håller i flera dagar nu.
idag var jag ute och övningskörde med trafikskolan. gick bra , åkte på landsväg. de va kul att få åka på motorväg fan, jag har aldrig gjort de och de fick fan i mig super bra.. jag är nöjd ..
sen träffade jag mallan som jag inte träffat på ett bra tag , vi drog till halvars och götta oss med glass .. mjukglass med tuttifrutti strössel mhaaaaaaaaaaraabaaa.. dirr hem till mig och kolla tv och snacka skit och ballar av stål.. haha kaninen bästa..  sen kom nattto och rizkallah snacka sunny beach om man kanske skulle dit i sommar ? bo hos rizk och bara paarta? maybe baby

nu sitter jag här och dagarna bara tickar förbi.. leon kommer på torsdag. i caaaant wait. i min engelska? hahah snacka om att jag inte är på topp. eller den inte är på topp - jises.. får göra de bästa utav situationen.. som sagt svengelska.. heh..

just ja.. sejfo en kill kompis har designat en grym kollektion ni borde kolla in.. grymma kläder... satin jackets och tishor som är grymma.. check it out..  han kommer dock med mer kläder ut på sidan så småning om när dom är ready..
 
http://borbclothing.blogspot.com/
http://borbclothing.blogspot.com/


fan någon har dragit 377 kr från mitt konto ? och jag har inte handlat något just det datumet?  och jag fattar inte ett skit ? jag beställde ju vansen de har dom dragit ifrån, och de va iofs ingen svensk sida? börjar bli misstänksam, visst 377 kr inget, men fan jag ör fattig och har inga pengar och för dom pengarna kunde jag pkt till fucking city gross och fåptt en hel kasse med mat, sooo fuck ooof dudes.. PIST OF.

ne dags för mig att sleepa..
ciao.



smile biatch.


jess. kattvakt åthelvetemede.never..

min mammii kommer hem idag ifrån thailand, de har varit borta i tre veckor . haar saknat mammii, massssa..

så menas de har varit bort har jag tagit hand om deras katt.. wilma en hårig fan och de hårar ju inte bara ner lite överallt.
man får tamigfan städa 24/7 när de ålar sig på golvet ocg soffan hela tiden..

sen har jag barbaras katt som jag är kattvakt åt och de är en kille. så
de är inte direkt glada på varandra, de fräser.. eller rättare sagt wilma fräser på honom..
och jag tror han går och skirker parningsljud hela tiden för han vill påt wilma hela tiden..
de är lite kul att se på , men mamma kommer ju hem nu imorogn så då blir de inga mer ljud.. skönt och inte lika mycket hår.. ska fråga om mormor kan ta den andra katten ett tag.. och jag som ville ha katt eller hund ? jises.. nejtack!



ne dags o sova. har en grej att alltid blogga på nätterna och mpnga inlägg samntidigt..jahani.
shudå

jessica kan inte sluta handla. jessica som skulle spara!! icke sa nicke..

lite små grejer jag har köpt nu senaste..


inga bra bilder, kan inte ta kort på min egen fot . de ser ju helt missbildat ut, men aja..
dom är ifrån nelly iaf. ribbon heter dom och kostar 249 BARA!!
VET BARA INTE OM JAG SKA HA KVAR DOM, för dom är 13 cm och jag är redan tillräckligt låång. för hatar att vara lång



linne ifrån monki. som mina vänner vet, jag älskar leopard. 


 rosa satin skjorts, love them. leopard linnet dom . hot mama


nya never denim jeans på bik bok har vi fått in , kolla dom 499.. lite klorblekta
snyggt till sommaren..

jess.. VAAAAAAANS

just ja..

efter att jag betalat alla räkningar och eller nej, elen på 884 kr har jag dock inte betalat, tur att jag skrev detta blogg inlägg för annars hade jag glömt bort den räkningne:P bad bad.. iaf så beställde jag ett par lila vans skor. jag är helt förälskad i dom..  men jag har en känsla av att dom kommer va drygt förstora för mig. de är killskor.skate.så nja. dom kan vara förstora:/ då spottar jag på dom ...



jessica .

nu blir jag förbannad.

jag gör såhär istället. tar den vita kavajen jag köpte på kings rean och färgar den
till rosa. OM DE NU FINNS DEN ROSA FÄRG JAG VILL HA!! antagligen inte alls? ne
men kära jessica får väl kolla upp de. men vart har butiken tagit vägen där jag jämt köpte färg till kläder då ?
den som låg där nere vid clas ohlsson och greencha och sy och sticka och klippet, de är ju roligt att jag kommer ihåg alla andra butker flrutom just den? den hette väl nåt med nåt konstnärligt fan vet jag. vart finner jag denna butik igen ?
dom kan ju inte bara plockat bort den sisådär? dåligt såntfall...


 tänk er den i rosa :)