so a new year soon, what do u think about that


hej där allihoppa.
oj har inte uppdaterat på hundra år ser jag nu.. vet inte varför tror jag har helt glömt bort de, inte lika kul
imgen kommenterar och känns som jag skriver till mig själv? ? kommenterar ni så lovar jag uppdatera ;)

så vad händer på nyår för er del ?
vad ska ni ha på er ? jag beställde den paljett tröjan med räder från nelly.com den är jääte fin men kort.. villju ha transparanta leggins till, men då syns ju röva.. men har lite olika förslag på klänningar och byxor osv.. vi får la se.. förra året blev de paljet leggins och svart linne med massa guld smycken .. men de vill man inte ha igen och året innan d e hade jag en silvrig paljett klänning,meeeen jag orka inte ha mer plajett.. kan paljett bara försvinna nu börjar bli lite urtjatat,men nepp de försvinner inte ännu.

iaf så är nyår bestämt nu tack och lov .. skönt.. tack lisa!!! nu blir alla tjtjer samlade..


ne nu ska jag sova jag hoppas ni får en grymt rolig nyår.. ett gott nytt år.. hoppas nya året blir bättre än 2009. för det ska mitt bli..



och ett STORT GRATTIS TILL NATALIE SOLMANSON SOM FYLLER 20 ÅR IDAG. ÄLSKAR HENNE!! MIN BÄSTA VÄN..








SOV GOTT


2night red wine

just ja när jag var i göteborg hittade jag mina vacvkra leggins som jag inte har visat :) i loooove theeeeeeeeem.. de är fårn solo 399 kr.. finns säkert i linköpings solo :) så gå oh bya dom .. underbart vackra.. loookkkaaa theeem-------->


 

sen köpte jag dom här på hm dam avdelning.. ser dom inte så bra men typ iaf. :) 499 kr


AWESOME PARTTYY PÅ HUGO NATTKLUBB

hej alla fina!

dagar passerar förbi och kylan är direkt inte det bästa.. jag hatar snö och hatar att ha vinterjacka. hellre fryser jag .. vill man vara fin så får man väl lida pin som sagt :)

snart är de dags för vår fest på hugo jag hoppas att alla har förbrett sig tills på lördag kl 9 ? för runt halv 11 blir dans modevisning och de kommer bli grymt , grymma goddieebags och fina bra priser i baren så kom igen nu, ta er ut ur huset och värm er med oss på dansgolvet och de blir rnb massa bra musica så svettas kommer ni göra.. så kom i tid nu :) och den som har bäst outfit vinner fina stuff..glöm inte nyårs tema :)

gå in annars på facebook och anmäl er på awesome evanemang :) kommer bli grymt ...

 

 


co-co I love you leo

imorgon längtar jag till för då blir de möhippa för malin ska bli kul :) det förtjänar hon mest..
så blir massa aktiviteter och dansa salsa och sen hem till micaela syster och äta god mat och sen kanske utgång om man orkar? så tråkigt nu för tiden men va fan .. fårse.


hade en underbar helg hos kiki förra helgen..
jag åkte bussen kl 0.55 framme 06.35 shiiiiiit sov inte ens en timme på bussen..satt endast o tänkte på en person. orkar dock inte dra hela historien, men låter bilderna tala för sig själv.. fäör jag har världens finaste vän keek. love 2 you.. finast..


nu skajag dra och jobba på hugo. hoppas vi ses ikväll .. och damn jag hinner inte ens lägga in bilder. får bli imorogn efter möhippan..


kram på er.

KOMMENTERA LITE DÅ ????!?!?!?!?1




mobil såld

mobilen är tyvärr såld ..


kram på er

samsungen

fortfarande ingen som är sugen på samsungen ? kan gå ner i pris om ni vill ha den ? 

den är bra skick fortfarande och knappt andvänd..


sadest girl in the world

tyvärr så måste jag skirva negtiva saker i bloggen. jaaaaaag är så förbannat depp och jag vill inte vara kvar i denna stad längre.. jag vill bort bort bort bort..
så ska säga upp min lägenhet och flytta hem, men vilket utav hemmen vet jag inte.. för mamma vill ju inte att jag ska flytta tillbaka hem, så pappa ska flytta ihop med sussane så jag får bo hos mormor kanske ett tag.. men de skulle jag aldrig klara av för de är i eneby och kan ju inte komma hem sent på helgerna och skule få samtal 24/7
vet inte vad jag ska ta mig till.. im so sad.. plus att jag måste söka jobb och de verkar inte finnas några jävlajobb? vart ska man söka? är de någon som vet? lager jobb vad som helst..jag dör.

nu ska jag försöka sova , men kan inte ligger bara o tänker hela tiden!!!





GOOAA GUBBAR

sitter i sängen hos våran roomiie willle och väntar på att kiki ska vakna , vi kom nämligen hem kl 6 i morse galen kväll ute. först var i på nivå och dansa oss nyktra typ. sen drog vi in till push där hela idol gänget var på vipen o dansa, så vi joina med dom ett tag.. stod en meter ifårn edddiee, ser du natta en meter :) haha värsta fjollorna hahaa... ne men han är förbaskat fin men synd att han är bög baraa :/ haha...
sen jaa vad hände???
de va grymt bra musik på push fast de mixtra för mycket med musiken, så när sean paul kom så höll den i 1 minut och sen neeexxxt och skrek i högtalarna ... fan vill ju dansa hela låten.. så vi drog till parklane vid 3 och där var de röjj, skulle gått dit från första början istället, fast de kanske är bra att vara där vid 2-3 snåret.. då alla är där.. men kul var det.. :) keeek kiii

jag har shoppat ett par svarta byxor med paljetter på från hm 2 die 4 i love them och självklart ett par paljett leopard tights på solo and im dying 4 them.. jag älskar leopard.. och leopard skor :) ni får nog se dom när jag kommit hem :)


nu ska jag gp och väcka kikii så vi kan åka till julmarknaden på liseberg :) gillar egentligen inte jul men de är mysigt ibland, dricka lite glögg och äta pepparkakor. fast egentligen vill jag ha sockervadd.. har inte ätit det i år..

ne nu ska jag kasta vatten på henne!!!


cyaa people..


skinbyxdress




snälla om någon vet vart man kan köpa denna eller liknande , tell mee :) vill så gärna ha den..

hm 199





u gotta love the skirt. love it. but why didnt i bought it ?