rubriker borde inte finnas!!

sådär ja nu är en helg avklarad igen. det blev påt igen med god mat firande och mycket dricka..
vi firade vår kära underbara vän kiki freaky som har fyllt år. vi  tog en tripp ned till götlaborg och röjde sönder kiki. det var en underbar helg fylld med roligheter som liseberg, bergodalbanan, jag dog av den!!! och alla andra. vi körde på flumrider i regnet , de böev blött INTE LITE BLÖTT!! u just gotta love it!!  vi gicvk ut fredag och lördag , lördagen sluta med att jag och ewe gick ut och fyllde våra muggar och glas fullt en efter en .. de sluta med mycket spya tillslut pgr rök i bilen hem, aj aj aj!!! fredagen var en skön kväll. stod och dansa på bord och shottta oss medvetslösa!! GALET KUL! VADET VANN JAG OCH EWE.. fråga inte vad det var.. de har ni inte med och göra.. jaaaaaaaaaaag vill så gärna att du ska flytta hit, kan du inte bara ta ditt pick och pack och komma hit och förgylla mina dagar med skratt och fantasi.. just be outstanding!!!!!!! come an now! love 2 you

påvägen hem söndagen så får jag ett par mess..  par hit och dit ? vad är de jag hör? vet att ni läser och ni kan säga till mig att ni stör er på att jag skriver så!! och jag kan egentligen säga till er öga för öga att jag tycker att de kanske är lite taskigt  vet inte om de är fler än bara jag som är tycker så eller aaah, men jag tyckler de är jätte kul för er som har pojkvän och ni har era parstuff, absolut. men fan de är tre tjejer som är singlar bjud med dom oxå va fan! och ta nu för fan inte illla upp!! love u girls!

och lisa my darl, whats up ?  go with the flow. come an babe!! u got me over here ;) 

naturligt mineralvatten med kolsyra

utgång igår. eftersom jag inte vet vart alla mina vänner är eller inte frågar eller jag  inte frågar dom så skiter jag it och går ut med killar istället, så jävla mycket roligare.. alltid är det så. när ska man börja fråga saker ?! lär..... fan. ska man behlva ha pojkvän för de...

var hos mina kusiner igår satt och drack. skulle gått ut med min kusin erica och vi skulle gå till palace, men hey vips så var hon på sitt rum lade sig i sängen och somnade, där satt jag bland med alla vuxna och snacka skit. sen stack jag och mötte upp johannes och henrik på manesa drack min efterlängtade hallon daqouri. yes! sen ut . otten . de var väl helt okej ute.. lite folk på otten. men HUGO var de grymt mycket folk som vanligt ;) sen blev de fniss sen gick jag hem la mig i soffan och kolla på playboy mansion. haha. sen somnade jag gött för mig själv i SOFFAN .som vanligt. nu ska jag hem till fader min och fira honom .. 17. augusti. tack och hej . nu tänkte jag att jag skulle gå dit med music i öronen. behlver röra på mig. fan vad jag skulle vilja börja spela fotboll igen alltså. de va ett tag sen. någon som vill börja .. korpen kanske till nästa år   ??


ne shu

ciao

nobody..


hur snyggt är inte de här?


DAMN WRONG.

jag är tillbaka i den här svackan igen. fattar inte hur eller varför de blir så varje månad. att man kan må så dåligt i en vecka två veckor sen bara vara jätte glad.
om jag är otrevlig eller beter mig helt fel. bry er inte om mig..

SEN KAN DU BARA SLUTA ÖPNNA DIN ÄCKLIGA KÄFT .. SNORUNGEFASONER. HUR GAMMAL ÄR DU MÄNNISKA.

kärlek

i förgårr jobbade jag lite, sen kom kiki och ewe och hämta upp mig med ewes nya rallybil.
den var grym, lät precis som ett lejon kom på vägen. den var het som fan. och vi var lika heta i bilen när
den kom på kungsgatan och folk kollade på oss som om vi hade glömt mascara fläcken under ögat. but thats just us. and the raalyy caaar.. de hade hyrt " vi hade iaf tur med vädret" den var rolig, men trodde den skulle vara roligare, men vi gjorde filmen rolig, vi satte ca 10 ggr på pause hela tiden och garvade ihjäl åt oss saker vi sa och hur trötta vi var.. henke danieloch david var  crazy.. men inte nog med det så, fick jag ne brilliant ide, VI DRAR TILL LÖFSTADS SLOTT.. perfekt . vi åkte dit och skrämde upp varandra så att vi kissade på oss i brallan. då menar jag verkligen kissa på oss i brallan. sen the next episod GRANSJÖNÄS NATTBAD . ja de var tamefan i mig jädrans kallt. like "jag hoottaaade hennee"  myskläder is the sheet.igår var det sista dagen för keek tha freaak .innan hon far väg till götet igen..vi gick till hugo och åt fläskfile och drack vin och öl och hade riktigt mysigt. bra music av pata och trevligt sällskap.
Kek har gjort min sommar till en riktigt rolig sommar, alla utgångar alla tripp alla fika alla filmvkällar alla rökstunder.
det kommer bli sjukt tråkigt att hon ska åka iväg :( eller hon har redan åkt nu.  men att hon kommer tillbaka får mig att lee.. för hon ska nämliga designa smycken till killar för CARLOCHHENRIK .så jävla bra. blir herr smycken för de finns inte ¨lots of them . but fuck that jag kommer köpa dom.. dvd ;)
IAF HAR HON VARIT EN VÄN I ALLA LÄGEN OCH KOMMER ALLTID ATT VARA DET. hon är guld värd.
hon får mig att tänka posetivt, allt kan funka , ingenting är omöjligt. hon kan få mig att bli so inspired av saker och ting som jag inte ens har ens tänkt på. hon kan få en att glöda genom kropp och själ ;) no doubt. hon är en vän man aldrig vill släppa taget om.

soliga dagar

soliga dagar åker förbi.. fan denna vecka är ju jätte rolig när den regnar så mycket. men en sak är posetivt, man kan 00börja använda lite höst kläder. det är alltid roligt.
denna dag låg vi i mårängen och det var 28 grader varmt första dagen jag solade på sommaren.. fiiiii..
JOBB

Dags för jobb nu. har sooooooovit gött nu innan jobbet. och telefonen har ringt hundra ggr såg jag nu. dags att ringa upp alla och hoååa in i duschen. varit i mårängen idag igen. damn vilket väder det har varit. njuuut people..
kom till hugo idag. jobbar..

CIAO

come an


i will

H&M WHY

VARFÖR??!! har inte jag sett denna klänning på h&m tidigare? och dessa snygga leggins.
kommer väl förstås inte in i norrköping. as usual...men snyggt är det!!

piroger är gott

kul somnade när jag kom hem.. och vaknar nu? jag kommer inte kunna sova på ja almost the hole night..
men får la somna om nu igen eller något..
idag har varit en toppen dag på jobbet idag igen. jag bara älskar att jobba med jessica. hon förgyller mina dagar ¨å¨jobbet. hon får en att vara kvar på jobbet.. tycka om jobbet!! go for that girl..
dagarna går. shit det är redan vecka och snart helg. pålördag blir de att fira malin som redan blir 25 år. galet. de ska bli riktigt kul.. imorgon jobbar jag igen , sen är jag ledig torsdag fredag. mammi sa att de skulle bli fint väder torsdag fredag :O någon som vill joina mig och bada eller något.? damn..

nu blir de paradise hotell . hahaha!!föresten, så börjar vi få in massa nyheter nu på bik bok. kom in och kolla in höst kläderna. dom är riktigt snygga.oj vad svart de blev. men hey u gotta love this stuff.. hälften av kläderna har kommit. resten är påväg in i butikerna..

baggi byxorna är sjukt snygga. kolla in dom. dom finns i butiken..

dock finns inte denna skönhet ännu, men den kommer in..touch girl ;)

ITS LIKE A ROCKETSHIP IN MY HEAD.
DONT KNOW WHAT 2 DO. TRÖTT, MEN KAN EJ SOVA. BÖRJAR TIDIGT IMORGON. KOMMER BLI EN TUFF DAG..
IMORGON VILL JA.. HA ...    


NE TRÖTT NU.

natalu och jag har haft en busdag idag..en rolig en.. den var galet med skratt attacker. och de gillas starkt, länge sedan- i love it.. love my girl.. best girl ever..ciao
då menar jag ROCKETSHIP BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYY  FUCK U
7såååhär trött är jag nuuu...

dope boy

hey hoe!

galet rolig kväll igår. firade fredrika som fyllde 20 år :) det blev dans på stolarna till gammal gammal music. sedan for vi ner mot deli för ett shotrace innan otten och vägen till otten var en hejdundrands festival, dans och sång samt ramlande hit och dit. ae de va grymt roligt iallafall.. två helger irad som har blivit lyckade  de gillar vi! men måste trappa ner på utgång.. 
nu sitter jag hemma hos natta och är grymt trött de böev en sen natt ed snack och skit hemma hos natta.. nu ska vi platta hennes hår och göra varandra fina. 


ciaaaao